2008 Kasım Anneleri

üzlmedim lo şaşrdım sadece ve o siteden alırken bir daha bakacam başka yerlerede onu demek istedim
neyse güle güle kullanalım

eylül kesin geziyordur bizi o yüsden unutmuştur

işte bu da benimki kordonu aynı beyaz işte,içindeki rakam yerlerinde de taşlar var zaten bulanık çekti makina sinir oldum kolumdan çıkarıp çekemedim bir de
colleziondan aldım bunu, kıyafet almak için girdim bunu çok beğendim aldım

Son düzenleme:
ben hep bakarım zaten başka yerlerede öle alırım ama genelde çok ahım şahım bi indirim olmuyor canım
ama en az 50 tl karımız var bi de öle düşn çok hoş bi saat takılma

selamm milleettt....oglusumlaa yaptigim kisiri afiyetle indirdik mideye:)

ama simdi kivraniyorum mide agrisindan pufffffff..

aksama yine disardayim hazirlanmam lazim bakarim insl.vaktim olursa.

saatler dökülmüş ortacıklaraaa:))
güle güle kullanınn aso,zeynoşum ve meleğimmmm
ya bende feci hastalık yaptı bu sınav ya 4 gün kaldı çalışma şevki ancak vurdu bana ya 4 dersi versem başka bişey istemiyorumm asıl maraton yarın başlıyorrrrrr
cumartesiyekadar ne okusam kardır bide finaller var ya offf offf

1.65 cnm boyum, senle aynı ölçülerdeyiz sanırım ben şuan 62 yim 60 olmak istiyorum 2kliocuk ama diyette yapmıyorum habire yiyorum sen yapabiliyosun ne güzel

kızlar ya..
saçımın önünden 5-6 saçım beyazlamış yaaa...,
şok oldummm, hiç beyazım yoktuuu..
gerisi gelir herhalde artıkk ((

ohoooo gülizim bendede var o kadar beyaz dert etme cicim

selam kızlar...
beni hatırlarsınız sanırım..:kedi:
umarım herkes iyidir..bende idare ediyorum işte:))

hoşgeldin hilalim

BU PAŞAYI ÖZLEYEN VARMIIIIII :kedi:

ayyy cnm yaa şunun tatlılığına bak çok sıcak kanlı duruyo bu çocuk maşalahh çok şeker çok

SAOLUN PAŞAMI FAZLA ÖZLETMEYıM DEDıM

BEYAZCIM ŞıMDı KOYUYORUM RESıM
BıRı YAVRUSU BıRıSı BABASI kaydirigubbakcemile3

saatlerin çok güzelmiş zeynacım güle güle kullan canımcım

güle güle kullan canım
benimde 2 tane o mağazaya ait saatim var ve çokda şıklar
sen kaça aldın?

çok verdim bebişim sorma
bir hafta önce 30 TL. idi bu hafta indirime girmiş 25 TL.ye aldım sefam olsun ohhh zemuszemus kaydirigubbakcemile3

bende daha önce almıştım, birkaç sene önce oda spor ama şık bişeydi çokta memnun kaldım o zamandan beri almamıştım çok güzel modeller gelmiş hepsi birbirinden güzel, bunu özellikle eşim çok beğendi hakkaten yaz için en iyisi bu geldi banada kışa doğru bir tane daha alıcam hatta abartıp bir daha ekleyebilirim üstüne kaydirigubbakcemile3

bende lavişimi soracaktım ki gelmiş tahmin ettim ders çalıştığını msn den yazacaktım hatta hadi yazmamayım dedim bölmeyeyim dikkatini

çileğim geçmiş olsun bir soda falan içsen iyi gelmez mi acep

piroşum hoşgeldin sende

beyazım senin saatde güzelmiş.. benimde aynı yerden büyük bişey var ilk zamanlar beğenmiştim ama benimki hediye .. oğluşlar kordonunu kopradılar yavs..
yapışacak..
memlekette olsam abim saatçi ordan bir iki bişey bakınırdım yaptırırdım ama olmuyirr.
çileğim afiyet bal şeker olsun..
bizde yemiyoz kaç zamandır yani nit iki haftadır yapsam kapışırlar benimkilerde çok seviyor kısırı..
bu aralar çok geziyon yine sanki benmi öle denk geliyom her gldiğimde gezmedesin tatlım oh sefan olsun..

hoşgeldin çilek kafa kısırları ye ye sonra midem ağrıyo de az yeseydin delü
geçmiş olsun bi soda neyim bişeiç bare ya da doğadan form limonlu iç anında tuvalettesin hadi bakıyım yoksa
göndereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…