2008 Kasım Anneleri

meleeeeeeeeeeeeeeeeeem soda iciyorum simdi tavsiyen üzerine...

nazlimm bu ara kocaya bi haller oldu ne dersem tamam git ben kalirim cocukla diyor.hos

öncede dururdu ama illaki bi itiraz ederdi,birde bu ara hep aksam vikiyorum bisiy dedigi yok.

bende o sustukca geziyorum habire:))

ayyy kisira bayilirimda cok yiyorum ben ayarim yok yav.

bende yeni geldim çileğim ama hoşgeldin cnm,hilalcim de bana hoşgeldin demiş sağolsun.
duru bişilerle oyalanıyor şuanda inanamadım,sabahtan beri bir sn bile inmedi kucağımdan

Beyazmeleğim çok şıkmış saatin çok beğendim.Ben de uğrayım bi ara colleziona bi ara.Ucuzmuş baya.
Yav benim sadece 2 tane saatim var asıl olarak kullandığım bir tane.Saat konusunda nedense hevesim yok ama heveslendirdiniz beni hatunlar.

havaya bak havaya çok vermişmişmiş zuhahaha

hee çok verdim tabi, sizin yaptığınız karın yarı fiyatına aldım ben onu bi kerem :dilcikar: şaka bir yana ucuza denk geldi hakkaten bende bu kadar beklemiyordum

çileğim sen biz adamdan saymıyon heralde bizim hpşgeldinler kabul edilmiyormu :dilcikar:

beyazım meleğim seninkide çok güzelmiş cnm güle güle kullan
banada lazım saat

ayçayla konuştum şimdi modemi bozulmuş o yüzden giremiyomuş nete kendini temizliğe vermiş oda:)) hepinize slmı var

kokosum iciyirosum cani msodaa bakali meritcekmi midemdekinleri iyyyy

zeynam hakkaten laylekler pek havada bu ara ..

hafta sonu yine bi dis bugdayi var,sonra bu ayin sonunda yine var.

ama kizlar süper oluyor dj getiriyorlar diskodan farksiz oluyor millet sahnede.

ha bu enson gittigimde dansözde vardi,gittigim kizin kuzeniymiss anasi norvecli babasi türk.

hasbam pekte güzeldi tazecik.

ooooo saatler dökülmüş güle güle kullanın janlarım ben bütün saatlerimi hırsız denyosuna kaptırdım içim gitti artık saat görmek istemiyorum içim acıyo valla
kalimerocum ben ön muhasebe yönetici asistanı olarak çalışıorum anacım şuan dondurdum iş olayını yazdan sonra bakıcam çare4sine
piroşum nasılsın kuzum ardanın alçısıu bu cuma çıkıyo artıkın haftaya buluşalım diorum şekerim
eylül kesinnnnnnnn geziodur havada güzel bende çıkıcam birazdan
asortim valla doğumdan sonra alınan kilolar sezerden kalan göbiş canımı sıkıyor yaza kadar kesin benden ayrılmalı bunlar elveda diorummmmm

ayy bizimde bi ara bozulmuştu ayy ne zor olmuştu yaa zaman geçmiordu resmen bende kendimi temizliğe vermiştim
temizlik diyinde artık temizlik zamanı geldi büyük yani başlasam fena olmaz ama içimden gelmio bi trlü

collezionda güzel saatler var bakıyım bende oraya çok hevesim yok saate çok para vermem beyaz meleğim seninkide colleziondan dimi

çileğim hoşgeldin ayrıca kısır dedin cnm çekti olmadı şimdi yaaa

çileğim bana da dememdiler hoşgeldinnnmafoldumben
ama ben sana da diyeyim hoşgeldinnnopuyorumnanaktan
miden için soda iç tatlım süper ii geliyorrrrr
oyy bonusda burdaymış yerim ben onuuu ya nasıl tatlı maşallahhh....
kızlr ben öğlene kadar işteydim ama öğleden sonra gelmek zorunda kaldım kızıma öğlene kadar eltim baktıı kayınvalidem akşam gelecekmiş off perişan oldum ya bendeeee((
uyumamış yavru kuşum yengesinde aldım geldim eve attım beşiğine saat 12.15 gibi uyudu hala uyuyor nolduysa şaştım kaldım yaniiiii....
bende mis gibi yemekler yaptım biber dolması,mercimek çorbası ve patates kavurması yaptımmm
ya diyettt demeyin nolur bende bi başlıyorum sonra bırakıyorum ya offfff....
vermem gerekn 5 kilo var boyum 1.77 kilom 64((
beyazmeleğim seviyorum seniiopuyorumnanaktan

çileğimmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgeldin kuzum kısır deme bana yawwww ben diyetteyim ayolllllll
en sevdiğim yemektir kısırrrrrrrrrrr ımmmmmmmmmmmmm afiyet olsun cnmcım soda iç ii gelir bencede
maşallah baya kalabalığız
seda_1983, beyazmelek, KK Pro Üyegulizgul, KK Pro Üyemmmf27+, PirayeHira, KK Pro ÜyeAsortie, cilekk, KK Pro Üyenazlımelek, çitos+, KK Pro ÜyeMinik Kalimero, KK Pro Üyezeyna+, SAPHIRA+, KK Pro Üyeyasmin.28

+359 bulgaristanmış
orada bir çete arka arkaya çağrılar atıyormuş şöyle bir yzı var

Bu bir Bulgaristan numarası dostum. Sana bu konuda biraz bilgi vereyim. Şimdi bunlar Bulgaristan'da bir şebeke ve sana üst üste çağrı bıraktıktan sonra senin onları aramanı bekliyorlar. Bana da az önce geldi benzer bir numaradan. Sen onları aradıktan sonra da konuştukça kredi veya kontür kazanıyorlar. Ve karşılarına çıkan kişiyi numarayı şurdan buldum seni beğendim v.s deyip kandırma yoluyla para koparmaya çalışıyorlar. Bu tür şeylere dikkat edelim. Nerden biliyorum diye soracak olursanız bizim bi enayi arkadaşın baya bir kontürü gitti. Daha sonra ufak bir araştırma yapınca gerçek ortaya çıktı. Siz siz olun sakın aramayın eğer onlar ısrarla ararlarsa ve telefonu açtığınızda bahsettiğim numaralardan birini size yaparlarsa da yaratıcılığınızı ve güzel türkçemizin o hoş sövücüklerinden bir kaç tane gönderirsiniz benim yerime de :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…