2008 Kasım Anneleri

kendı emegının karsılıgını almanın hazzı bana gore cok cok ayrı
allah razı olsun aılem fazlasıyla yaptılar herseyı
kımselere muhtac olmadan ayaklarımızın uzerınde durmayı sagladılar
aılemden kalma mulkum de var ama asla kendı kazancımla aldıgımla aynı tutamam
aıleden gelen yadıgardır dokunulmazdır benım anlaysııma gore

ama sımdı cırpınıyorum kımsedenn hatta esımden bıle destek almadan tek basıma ev alabılmek ıcın
ınsa allah basarılı olabılırım o zaman ayaklarımın daha saglam bastıgını dusunecegım sanırım
herseyden onemlısı helal kazancla alabılmek
allah herkese nasıp etsın

baktım canım da ne dio bu
Başarılı zayıflamak için, bu günde 12.000 - 15.000 adım arasında olmalıdır. Aerobik fitness için günde en az 3.000 düzenli adım yapmak zorundayız.

çitosum öylede 5 kardeşler 4 daireyi nasıl paylaşacaklar oda var.. oyüzden güvenmem dedim..
ama birikim yapcağız inşallahhhh..:D
miniğim inşallah alırsın güzelim kendi evini.. tabiki insanın kendi ayakları üzerinde durabilmesi çok güzel kendine olan güvenide artar yani...

ya şu satın alma işleminde yeniden ye olma işi yok mu deli edio yaa off vazgeçtim oradan
burada ki medikalcilere bakayım pahalı derlerse buradan alırım artıkın bi bakmam lazım teknosa da da varmışş

baktım canım da ne dio bu
Başarılı zayıflamak için, bu günde 12.000 - 15.000 adım arasında olmalıdır. Aerobik fitness için günde en az 3.000 düzenli adım yapmak zorundayız.

sağlıklı yaşam için 10000 zayıflamak için 12-15 bin
aerobik de de 3000 adım yapmak zorundayız diyo alın ürünü sayın adımlarınızı diyo
reklam kokan hareket yani:)

slm herkese nasılsınız arkadaşlar çok sık ugrayamıyorum temizligi bitiripte oturamıyorumki hiç ogluşda hiç durmuyor zaten dışarıya gitmek istiyor hep ama dışardada hiç baş edemiyorum elindende tutturmuyor tek yürümek istiyor koşuyor buseferde düşüyor elini tutunca bi sinirleniyor öyle bir bagırıyorki çok sinirli çok şimdiden başladı sizinkilerdede varmı bu bagırma falan arkadaşlar

zamanında bana hediye gelmişti o zımbırtıdan..
eski üye olduğum bir sitenin yarışmasını 3, olarak kazanmıştım gelmişti adımsayıcı.. kimbilir nerelerde ilk zamnlar çocuklar yoktu dışarda kullanırdım...
ama iynede çok pahalı buldum maytabım daha ucuzdur sanki..

tsk ederım canlarım allah herkese nasıp etsın

devrankaya benım sıpa pek bagırmıyor ama kızdıgında elındekı oyuncagını fırlatıyor babasına cekmıs sanırım

ben onun ıcın zayıfım zaar
2 km yol yuruyorum hergun

selam kızlarr
piroşumla konuşuyoz kaç saattirrr:)
netteki mağazaları finkledik geldik:))
hacının piroşu nasıl bu kadar güzel giydirdiği belli olduuu:)))

asorticimböyle aletlerin mantığı sabah kalktığında üzerine takıcan o çalışcak unutucan akşambakıcan kaç adım atmışsın evde yada dışarda anladiko bakarsın mesela 7000 adım atmışın ertesi gün adımları daha fazla atarsın oke
sende zayıfla sitesinden bi vidolar indirmiştim lesslie ile evde yürüyüş kadın manyak abi süper eğlenceli yarı aerobik yarı yürüyüş bi bakıyosun yarım saat 45 dakka spor yapmışın anlamadan yürüyüş yani:)
tavsiye ederim sanada aletide takarsın :) gerçi gösteriyo videolarda kaç adım attığın mil olarakta ne kadar yürüdüğünü sölüyo

slm herkese nasılsınız arkadaşlar çok sık ugrayamıyorum temizligi bitiripte oturamıyorumki hiç ogluşda hiç durmuyor zaten dışarıya gitmek istiyor hep ama dışardada hiç baş edemiyorum elindende tutturmuyor tek yürümek istiyor koşuyor buseferde düşüyor elini tutunca bi sinirleniyor öyle bir bagırıyorki çok sinirli çok şimdiden başladı sizinkilerdede varmı bu bagırma falan arkadaşlar
kerem beyde başladı bu bağırma huyu.. geçen ateşli hastalık atlattık hep kucaktaydı şimdi istediği zaman almazsan yada istediği bişeyi vermezsen bağırınıp yere atıyor kendini..
hastalığında şımardı kucaklarda birde bizim kıskançlık var kaana karşı....alsanaalsanasmile kaanda bağırır ama çok değil o anca çok kızarsa bağırır..

Back
X