2008 Kasım Anneleri

ayy gelen giden hiç eksik olmadı şu saate kadar açığım ama kafamı çevirip bakamadım yaa hayret bişey

bir de arada çarşıya gittim geldim

daha sabah konuştuk ama ben yine açtım çikolatamı, aldım nescafemi oturdum ay npayım bu saatlerde illaki istiyor canım yaa alışkanlık sanırım birazda tam yorgunluk çöküyorya artık onu atıyorum biraz bana öyle geliyor

devrankayracım hoşgeldin canım Eymen'de de çok sık olmasada var o bağırma huyu ama dediğim gibi her zaman değil çok sinir edersen ancak o zaman bağırıyor çığlık atıyor
onun dışında ağlar genellikle haa birde kendini yere atar

lavişim ohh valla nette gezdiniz hee mağaza mağaza ne güzel yaa

o adım sayma aletini de sizde duydum ilk defa şoktayım akannehiradamlar neler yapıyor yaa

yaa birde bişey soracağım size dün bahsettim ya akşam elektrik süpürgesinin sapı kırıldı diye 25 tl demişler ucuyla beraber bizim ucuda kırıldı hortumu sağlam sadece nasıl oluyor hiç onlardan takıp kullanan varmı alsammı yeni süpürgemi alsam karar veremedim
işin aslı yeni süpürgeyi önümüzdeki sene istiyordum bu sene biraz zorlar yine orta ayar bişey almak zorunda kalırım idare ederse bunlardan mı alsak napsak bilemedim :uhm:

selammm millet..
tebrik edenlere cok tsk ederim.
tontis uyudu bende yaptim yemeklerimi kocayi bekliyorum,göya bugün tatile girdi ama
sehir disina gitmesi gerekti aksama anca gelir heralde.
batua gecmis olsun citos bence havalardan cocuklarin dengesi bozuluyor.
minigim pasanin daha iyice olmasina sevindim canim.

amma cok konu varya hangine cvp verimi ben simdi? :)

piroş kaça yaptırdın hepatiti gerçi bizim 6 ayımız vr dahahepatite
bu ayın 12sinde galba s.o aşımız var ama dr burdada yapabilirim ücretsiz dedi hem gideriz bayadır kilo boy bakılmadı kuzucuma bakalım büyüdümü eşşek kafa

maytapçım tam bilmiyorum cnm ya muayene ile birlikte 20 küsür dedi eşim ama bizim banka da ödüyoya bi kısmını tam bilmiyorum o yüzden cnm

selam kızlarr
piroşumla konuşuyoz kaç saattirrr:)
netteki mağazaları finkledik geldik:))
hacının piroşu nasıl bu kadar güzel giydirdiği belli olduuu:)))

ayy çok eğlenceliydi ama lavişim gerçekten alışverişe çıkmışız gibi oldu bide o siteden alışverişte yapılsaydı iyi olurdu hacı:)

hangi mağazalarmış onlar bakiim bizede söleyin baree

debenhams la gap a baktık cnm:)

çileğim hoşgeldin cnm

beyazmeleğim ben sadece ucunu değiştirmiştim çekmiyo diye seninkini bilemiycem cnm sen şimdilik süpürgenin sapını değiştir bence şimdi orta ayarlı bişey alırsan sonra beğenmeyip tekrar değiştirmek isteyebilirsin cnm

piroş bırakmıyo ben gidiyim yanına iyi akşamlarrrrr

cılgım hosgeldın canım

beyazmelek eger makınenın cekıs gucunden memnunsan alırsın bır uc kullanırsın bır sure daha

valla şekerim makinanın çekiş gücünü kocama sormam lazım zira ben hatırlamıyorum iyi çekip çekmediğini kullanmayalı o kadar uzun zaman olduki hatta hiç kullanımmı hatırlamıyorum bile :kedi: kaydirigubbakcemile3
o zaman kocişime diyeyim memnunsan alalım bir uç kaydirigubbakcemile3

bende birazdan oğluşumu alıcam çaya gidiciim bi kerem :dilcikar: ay pardon oğlum zaten çayda ben onu almaya gidiciiim olsun çay çaydır dimi kaydirigubbakcemile3

sağol çileğiim bebeem

çileğim hoşgeldin cnm

beyazmeleğim ben sadece ucunu değiştirmiştim çekmiyo diye seninkini bilemiycem cnm sen şimdilik süpürgenin sapını değiştir bence şimdi orta ayarlı bişey alırsan sonra beğenmeyip tekrar değiştirmek isteyebilirsin cnm

piroş bırakmıyo ben gidiyim yanına iyi akşamlarrrrr

sanırım bende öyle yapacağım netten bakıyorum süpürgelere orta ayar bişey bile 200den başlıyor akannehir birtek sinbo var 60 tl'ye kaydirigubbakcemile3

meleğim ne güzel çarşıya pazara gitmişin bizimde bugün perşembe pazarı varda giden adam yokk..
hep market hep market taze taze almışın sen ne güzel..
süpürgeye gelince geçen benimde sapından hortum kırıldı aralardada hava alan yerler vardı sadece hortumu değiştirdik 4,5 liraya ama ucu ne kadar sağlam olur bilmem.. zaten kırılsa benimki üçgen şeklinde zor bulunur normal bişeyde almam sanırım o bahaneyle makineyi yeniletirim valla..

meleğim ne güzel çarşıya pazara gitmişin bizimde bugün perşembe pazarı varda giden adam yokk..
hep market hep market taze taze almışın sen ne güzel..
süpürgeye gelince geçen benimde sapından hortum kırıldı aralardada hava alan yerler vardı sadece hortumu değiştirdik 4,5 liraya ama ucu ne kadar sağlam olur bilmem.. zaten kırılsa benimki üçgen şeklinde zor bulunur normal bişeyde almam sanırım o bahaneyle makineyi yeniletirim valla..

biz hiç marketten sebze meyve almayız canım allahın her günü pazar var burada neredeyse en büyük pazarımızda bugün oluyor işte her perşembe alırız köylülerimizden mis gibi taze taze hatta bazılarının yetiştikleri yerleri bile biliyorum satanlar bizim köylü de o sebeple kaydirigubbakcemile3
benimki sıradandı zaten makina yine öyle almayayım bari değiştireyim demirini bir yıl idare etse hatta bir yıl bile değil 6 ay idare etse yeter bana
aralık ayı gibi arabanın kredisi bitiyor bizim allah nasip ederse o zaman baya rahatlayacağız daha iyisinden istediğim gibi alabilirim o zaman

çıkıyorum kızlar bende iyi akşamlar herkese

nazlı melek çilek minik merhaba hanımlar

bayadır burdayım ama geçmişi okudum bugün bende oğluşumla gezdim biraz izmir yanıyor yazlıkla geziyoruz 24 derece ama sanki dahada sıcak bu yaz baya zor geçicek anlaşılan beni şimdiden kasmaya başladı sıcaklar off poffff ettim bile bugün okadar yazı bekliyodum hasret kalmıştım göyyaaaa

oğluma polaris ten yazlık ayakkabı aldım ben çok beğendim indirime girmiş 34 olmuş dayanamadım gene aldım resmini kolarım akşam aman yazlık bişeye ihtiyacı vardı zaten ayakları bile çok terliyo veledin :)))

devrancımbizimde çok bağarma huyumuz var malesef herşeyi bağarak halletmeye çalışıyor daha konuşamıyor ya derdini öle anlatıyor galiba inşallah huy haline getirmezler herşeye ağlar bağırır kendini yerden yere atar oldu birde çok asabi illa her isteği olacak olmadımı unutmuyor saatlerce aynı şey için ağlıyor durmadan malesef zor büyüyecek anlaşıldı

çileğimkardeşine bir ömür boyu mutluluk dilerim düğününde yanında olursun inşallah en sıkıntılı mutlu günlerinde yanında olmak istiyosun çok bazen mümkün olmuyor benimde ablam haziranda doğum yapıcak bursada gidemicem şimdiden çok üzülüyorum

tekrar slmmmm hemen kaçıcam
bende çalıştığıum zaman herşeyin yoluna gireceğine eminim tabiiki ama işte sadece sıkıldığım nokta boşu boşuna giden kira paraları kendi evim olsa onlarla farklı yatırımlar yapabilirim amannnnnn neysem arada geliyolar bana asortiminde dediği gibi ıNSAN KENDıNı DIŞLANMIŞ GıBı HıSSEDıYOR paranın malın dışında YıNEDE ıYıKı VARLAR EN AZINDAN ARKAMDALAR HEPıNıZı ÇOK SEVıYORUM KIZLARRRRRR

çitosum ya çok geçmiş olmuş çok korkuyorum kusmadan ishalden bizimde geçen ay olmuştu hatırlarsın belki 4 gün sürdü hastanede serum bile yemişti kuzum inşa allah siznki okadar ilerlemez hemencik geçer ishal bitti 1 gün sonra abaktım azıları çıkmış 2 tane uzamış bile hemen şaşırmıştım çok diş nasıl okadar çabuk uzar die belki sizinkide diştendir azılar malesef çok zor çıkıyor

sedacım hoşgeldin bizde kayınvalidemin evinde oturuyoz malesefte bende çalışmadan eşimin de maaşı çok düşük asla kendi evimiz olamıcak bu gidişle kaynanam o ev sizin desede eğreti işte başkasının kendi gibi olmuyor

sende ablan gibi annenlerin apartmanına taşınsan belki anneni korkutan ev satıp yeniden ev alabilirmiyiz o paraya bide o evde elimden giderse kalırım ortada korkusudur bizde kaynanama satalım asansörlü ev alalım diyozda ev satarken ucuz alırken pahalı diyor o yüzden izin vermiyor bizde 5 kat çıkıyoz ama yinede başımızı sokuyoz kira ödemiyoz allah razı olsun ondan kira ödemek çok zor bütün ay çalış sen elleyemen öde ay insan sinir olur valla sen annenle iyi geçiniyon anladığım şimdi birlikte kaldığınıza göre eşinde iyi geçiniyor olmalı aynı apartmanda oturmak yormaz sizi hem sen işe başlayıca arda kuzusu için iyi bile olabilir anne ne kira öder gibi biraz biraz yardım edersiniz bölece

Back
X