2008 Kasım Anneleri

ayrı veriyorum ben zate peynir falan yiyemio bi portakalsuyu içerse içio onun dışında hiç bişe yemio zorla 4 tane zeytin yedirdim birazda ekmek amaaan napiim yaa
valla yoruldum peşinde koşmaktan yaaa offf allahım
hiç zorlamıyorum artık yaa napiim

Ben ekmek içine biraz kaynar su döküyorum.Haşladığım yumurta sarısını ekliyorum.Biraz tuzluyorum ve yediriyorum..Yanında bir kaç zeytin ve zorla peynir.Domatesi seviyo, ondan da veriyorum.Çok severek yapmıyo, bazen hiç:(

bız karısık verıyorduk kahvaltıyı ama bu hasta oldugundan bu yana ne corba ne kahvaltı ne de meyve hıcbır sey ıstemıyor
kendını kasıyor agzını kılıtlıyor
cok zorlamak ıstemesem de ac nasıl duruyor anlamıyorum

dun aksam ekmek sepetınden bır dılım ekmek aldı kendı kendıne onu kemırdı
halbukı mıs gıbı sarımsaklı tarhana yapmıstım ona

Doktorumuzla konuştum kızlar az önce.Ateşi 40 dereceyi geçmiyorsa,kanlı ishal yoksa,günde 6-7 kez kusmuyorsa bol su içiyorsa getirmene gerek yok başladığın tedaviye devam et dedi.

teşekkür ederiz teyzeleri geçmiş olsun dilekleriniz için
benim kuzumda keyfi ve iştahı yerinde ise tek tek yediriyorum bir çay bardağı süt eşliğinde
ama eğer redderse aynesin hazır kahvaltısı var sper vitamin onu yapıp içiriyorum

kızlar benimki st dışında biberonu reddediyor yani normal bardakla suyunu ve sütünü içiyor
bu güzel bir gelişme değil mi?

günaydın kızlar tüm hasta bebişlere geçmiş olsun nedir bu ya hemen hemen her bebekte öksürük ve kusma var tam mevsim dönümü bide diş çıkarma zamanları dirençleri düştü herhalde zeynep ceylin'inde öksürügü hiç bitmiyo doktora götürüyorum bişeyi yok cigerler temiz bogazlardada bişey yok diyo anlamadım gitti alerjikmidir nedir doktoru bi öksürük şurubu verdi 2 günde geçti ama dün evden bi dışarı çıktı nasıl öksürmek kustu öksürmekten bi alerji testi yaptırıcam bu gidişle

Zeynam geçmiş olsun canım.Canını da sıkma.Seninki hemen adapte olmuş normal hayata bak.Koca adam gibi bardakla içiyomuş.Büyümüşde küçülmüş bonus kafa:)

Çitosum ciddi bişi değil demek.Depodan yiyecek biraz yavruş.Tekrar geçmiş olsun.

H.mine sana da geçmiş olsun.Öksürük 30 derece sıcağı görmeyince geçmicek gibi.Şurup verdi doktor Anıla. Bir haftada geçmedi, kestim valla.Eczacı da demişti uzun kullanmayın diye.Ne yapayım ilaç içmekten bi hal oldu:(

gunaydın kızlar
dun temızlıge gırıstım ev supurdum sıldım toz aldım salon ve mutfak camı sıldım
kaynanamda eylulu aldı dısarı cıktılar hemencecık ısımı bıtırdımkı mutfagın camını sılerken cocuk aglaması duydum acaba eylulemı bısey oldu dıye dusunurken geldıler
eylul topun pesınden kosmus dusmus alnı cızık mor ve sıs burnuda cızık olmus sarıldı aglamıyordu ben uzulunce aglamya basladı uyku saatıde gelmıstı artık yatırdım aglıyarak kac kere uyandı anne anne dıye agladı hep gecede cok agladı yanımızda yattı
cıtosum gecmıs olsun yaa bu cocuklar buyudukce hep bıseyler oluyor bızler korumaya basladık hep aslarına bıseyler gelıyor allahımbeterınden korusunnnn

asortı esının yenı ısı hayırlı olsun
cılek orumcekı everıyormussunuz hayırlı ugurlu olsunnn
zeynacım takma kafana her zaman donem donem oluyor kocayla ve aılelerıyle ılgılı problemler

benım kaynana cuma gunu gıdıyor annecıgımın de saglık problemlerı var cıgerlerınde ıltıhap varmıs safra kesesı camur ve tas varmıs offf gelemıyor yan komusmla bu hafta ıcı bı konusma yapıp eylulu ona bırakmayı dusunuyorum derıncım allah bızlere sabır versın

h.mine sizede çok geçmiş olsun canımm...
eylülde kahvaltıda hem karışık , hemde ayrı yiyo, karışık olana ceviz, bal, pekmez, bebe bisküvisi,muz koyuyoz karıştırıyoz..yanına ayrı zeytin ,domates, ekmek koyuyoz yiyo..
karışımı ben yediriyomm..ayrı olanları paşa gönlüne göre yiyoooo

Zeynam geçmiş olsun canım.Canını da sıkma.Seninki hemen adapte olmuş normal hayata bak.Koca adam gibi bardakla içiyomuş.Büyümüşde küçülmüş bonus kafa:)

Çitosum ciddi bişi değil demek.Depodan yiyecek biraz yavruş.Tekrar geçmiş olsun.

H.mine sana da geçmiş olsun.Öksürük 30 derece sıcağı görmeyince geçmicek gibi.Şurup verdi doktor Anıla. Bir haftada geçmedi, kestim valla.Eczacı da demişti uzun kullanmayın diye.Ne yapayım ilaç içmekten bi hal oldu:(

canım bizede saglık ocagı bi şurup verdi bi işe yaramadı ama kendsi doktoru başka bi öksürük şurubu verdi 2 günde kesti istersen bi dene bizim doktorumuz ilaca çok karşı öyle agır ilaçlar vermez hiç bir kere kendi izindeydi geçen sene zeynep ceylin faranjit geçirdi kendide acilde 8 aylık çocuga penisilin igne yazdılar doktorunu aradım söyledim kesinlikle onları vurdurma dedi bana antibiyotik igne verdi telefonda 3 günde çocuk toparrladı bi yazayım istersen sana özelden ismini hemde 3,5 lira bişey

Icırım geçmiş olsun tekrar.Böyle büyütecez.Dünde Anılın yüzü yanıyodu.Kocama rus salatası yapıyım dedim.Bilirsiniz kocam benim bi dediğimi iki etmez, mutluluktan öldürür beni..Ben de onu mutlu ediyim dedim..Neyse haşladım bezelye ve havucu..Süzdükten sonra tezgahın üzerine koydum.Anıl süzgecin sapından tutup çekince kafasına çarpıp yere ve üzerine döktü.Çığlığı bastım tabi ben.Şükür gelmemiş yüzüne.Ama bundan sonra daha dikkatli olmalıyım onu gördüm:(

canım bizede saglık ocagı bi şurup verdi bi işe yaramadı ama kendsi doktoru başka bi öksürük şurubu verdi 2 günde kesti istersen bi dene bizim doktorumuz ilaca çok karşı öyle agır ilaçlar vermez hiç bir kere kendi izindeydi geçen sene zeynep ceylin faranjit geçirdi kendide acilde 8 aylık çocuga penisilin igne yazdılar doktorunu aradım söyledim kesinlikle onları vurdurma dedi bana antibiyotik igne verdi telefonda 3 günde çocuk toparrladı bi yazayım istersen sana özelden ismini hemde 3,5 lira bişey

Ben de özel dr.a götürdüm ama fayda etmedi.Özelden bekliyorum canım..

Back
X