2008 Kasım Anneleri

slmmmmmmmmmmmmmm kızxlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naparsınız
sıkı sıkı rejimime deam ediyorum bugünden itibaren patates dietine başlamış bulunmaktayım 3-4 gün sadece patates ve su içiçem sonra tost dietine geçiorum sabah 1 adet tost istediğin kadar ayran öğlen salata akşam bol salata ayran ve kızarmış tavuk kararlıyım bu sefer kimse bana bişey yedirttiremezzzzz :D:D:D:D önüme pasta bilem koysalar yemiorummmmmmmm

Eylülcüm güle güle giyin canım.Düğünüzde hayırlı olsun.Darısı yavrularımıza:))

Icırım yeğenim eski haline döndü şükür.Sesi incelmiş yalnız..Sağol tatlım...

Derinim dikkat et yavruya.Kışın daha kötü oluyo ama yaz biraz daha rahat geçer.Tontişde büyümüş olur.Bizim kadar çekmezsiniz..

Kalimerom biz çalışırız.Meleğim gezsin:(

slmmmmmmmmmmmmmm kızxlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr naparsınız
sıkı sıkı rejimime deam ediyorum bugünden itibaren patates dietine başlamış bulunmaktayım 3-4 gün sadece patates ve su içiçem sonra tost dietine geçiorum sabah 1 adet tost istediğin kadar ayran öğlen salata akşam bol salata ayran ve kızarmış tavuk kararlıyım bu sefer kimse bana bişey yedirttiremezzzzz :D:D:D:D önüme pasta bilem koysalar yemiorummmmmmmm

Sedacım hoşgeldin.Aldırdınız mı alçıyı.Nasıl mutlu oldu mu Ardacık?? Rejim konusunda kategorimde olmadığın için kaale almıyorum.2 Gr etiniz var, kilo da kilo.:olmaz::umursamaz:

yasminimmm hoşbulduk cnm
ayyyy kilo konusunda ben hiç alışkın değilim kiloya yavrum yaaa kendimi bildim bileli en fazla kendi kilomdan 3-4 kilo alıp vermişim ama doğumdan sonra 10 kilo fazlam var en az 5 kilo bile versem ii olur şuan kendimi mutsuz hissediyorum ve giydiğim hiçbirşeyi yakıştıramıyorum kendime geçen düğüne gittim resim çekildik bi baktım yüzüm iicene şişmiş ben kilo alınca yüzden alıorum hemen oda kötü oluyor bakalım azimle s...n duvarı deler bende o misali gidiorummm :D:D:

merhabalar kızlar

hasta bebişlerimize çokk geçmiş olsun kıyamam onlara ben hemen iyileşsinler

h.sonu herkes gezip tozmuş ohh ne güzel artık havalar düzeliyo daha nice gezmeler bizi bekliyo:)

eylül yeni cicilerini güle güle giy kuşum

bizde c.tesi arkadaşımla bakırköye gittik piroşuda alıp avm ye, kendime,kocişe bişeyler aldım bende ayy çok güzel şeyler vardı yavv insan her beğendiğini almaya kalksa nolur acep:)

azönce de parka götürdüm piraye yi koştu oynadı salıncağa bindi gelince de yoğurdunu yedirip uyuttum

kahvaltıdan bahsetmişsiniz ben 1-2 aydır karışım vermiyorum artık anlıyo beğenmiyo tadını yavrum zorlamadım bende hiç, her sabah sahanda yumurta yapıyorum seviyo onu,bazen patatesli yapıyorum
yanında ekmeğine kaymak sürüp veriyorum,domates vs. sadece peyniri yemiyo benimki yemediği tek şey:(

kaydirigubbakcemile3 seda allah sana ne diyim kızzzzz.:))) ne laf etmişşşsin ööleee.aman bencede şişman değilsin ya neyseeee:)) yap yinede sen rejimini herkes olmak istediği gibi olur inşş.bende rejimdeyim az yiyorum.umarım işe yarar.biraz yaradı hemen aslında ama bakalım gerisi gelcekmi:=))

slm millet ben geldim hava müthiş sıcak t-shirtle gittim piştim resmen dışarıda
havanın güzelliğini fırsat bilip Eymen'i lunaparka götürdük, hayvanat bahçesine götürdük
burada bir ormanlık alan var oranın içinde bunların hepsi yanyana piknik alanları var yerler çim falan saatlerce koştu oynadı sonunda artık adım atamaz hale geldi yorgunluktan sabah 10.30da kalktı osaatten beri ayakta şimdi eve geldik üzerini değiştim yatırdım
bende çok yandım soyunup bişeyler atıştırıp yatacağım biraz uzanayım valla acayip yorludum eymenle koşup yuvarlanmaktan

geçmişe bakmadım fazla inşallah bütün bebişlerimiz iyidir sizlerde öyle tabi şekerler öpüldünüz azcık kestireyim görüşürüz yine

çitosum bugün işyerinde nette problem var..bi gidiyor bi geliyor..
ben o yüzden çok yazamadım bugün..
he he he normalde çok yazardım sanki:))))))))))

Back
X