nazlımeleğim selam canım ,ben gördüm seni de inan sabah yazdığım gibi çıktım ,bugün kendimden beklenmeyen bir performansla temizlik yaptım ama öyle böyle değil ,resmen kazıdım evi :))
halı silkeledim alt dükkandaki herif çıktı dik dik baktı bana ,bende dedim napabilirm ,başka yer yok ,kapınızı kapatıverin ..sanki lokanta aşağısı yahu ,alt tarafı nalbur ,zaten toz toprak içinde :))
bu arada temizlikten sonra melisi dışarı çıkardım ,parkta otururken 19 aylık bir kız bebek anneannesiyle beraber oynuyor ,kadın hemen muahbbet kurdu ,kızı çalışıyomuş o bakıyomuş toruna ,bir süre sonra annesi geldi bebeğin ,anaa bi baktım kadın 45 yaşlarında yaşlı biri ,neyse konuştuk biraz sordu filan kaç aylık diye 16 dedim ,kadın hemen melisle yanyana koydu kızını boyunu ölçüyo ,kilosunu soruyo ,onunki baya zayıftı melisten çok çok küçük duruyodu halbuki 3 ay büyük ,dedim hepsinin gelişimi bir olmaz ,normal dedim ,sağlıklı olsunlar ,kadın acayip takıntılı yalnız ,habire ne yiyo ne içiyo kaç dişi var,neler konuşuyo ,kıl oldum ,hep kıyasladı nazar değdiricekti çocuğuma ..neyse kaçtım o ortamdan tabi,dayanamadım..