- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #69.461
hu hu..kimse yokmu...aloooo ben geldim dedim
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beyazım meleğim ultra katılcan bende elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum zaten
pc hep açık ve bırakmayacağım burayı inşallah
Ya biri beni takdir etti.Ollleyzemuszemus Şaka bi yana, çok kişiye anlatmadığım şeyleri burda sizinle konuşuyorum, paylaşıyorum.Bazen gülüyoruz, bazen endişeleniyoruz.Bence de buraya gereken değeri vermek lazım.Çalışanlar daha sık giriyo, ev hanımları daha az girebiliyo.Ben de burdayım..olumunekankayizsmile
erkek egemen bır toplumda yetıstıklerı ıcın olsa gerek
Ben kocamla konuştum böyle.Tamam karıcığım, yapmıcam karıcığım dedi hep.Meleğim sorun bu işte.Konuşarak da halledilmiyo.Acaba dövsem mi?Dövemem, gücüm yetmez. Amele mümüğü gibi fırlatır vallabilmiyorumkismile
selam kızlar..
işyerinin neti bi gidiyooooo bi geliyoooo..iki gündür kafayı iyice yedi..nereleri kapatsak diye uğraşırlarken tümden bilgisayarları göçürecekler haberleri yok..
vallaha geçmişe hiç bakamadım..net gitmeden iki satır yazıyım dedim..umarım herkes iyidir..
aferin bebişim takdir ettim
ay hayatım ben seni hep takdir ediyorum zaten, çok sabırlı hatunsun,çalışkan, güzel,tatlı dilli,esprili daha ne olsun
belki de
işte sorun orada konuşuyorsunuz anlaşıyorsunuz ama anladığım kadarıyla ciddiye almıyor he deyip geçiyor
Kızlar karnım çok aaaaç![]()
kafamda yarılmadı değil hani
valla eskisi gibi giremiyorum kusura bakmayın ama yetişemiyorum artık daraldım çok
birinin dersleri birinin yaramazlığı derken akşam nasıl oluyo anlamıyorum bugünde kkda sorunmu var ne zaman açmaya çalışsam sayfa 2 saatte açılıyo