2008 Kasım Anneleri

günaydınnn
nazlıcım güle güle kullansınnbıdıklar cicilerini tabi sende konserr içiçn de iyi eğlenceler canımm....
krikonun durumuna da çok üzüldüm ya canım benim mert ne oldu acaba allah yardımcısı olsun tez zamanda iyileşşsin inşallahhh....
beyazım kalimerom yasminim zeynam hepinize günaydınnnnnnn
kızlar ya ben şu meksika biberi hapını aldım dün öğleden sonra ulaştı elime ne yaptıysam veremedim 4 kg ne yapayım 1 ay sonra tatile çıkacağız biliyorsunuz göbek duruyo olduğu gibi kuzenimde kullandı 5 kg verdi ve geri sadce 1 kg aldı bende taraftarı değilim ama ne yapayım gitmiyor bir türlüü yazlıklarımı giyemedim geçen sene kotlarım kaprilerim sıkıyordu iyicee sonuçları bildiririm sizeee

günaydın kızlar yasminim bikaç gün uzaklaşamazmısın bu sorunlardan, durdukça üstüne üstüne geliyor ..
sen öyle diyince ne dedi şeker gişbi adamı bulmuşsun dedimi gene hay allah yaa valla üzüldüm salim kafayla düşün canım

günaydın kızlarrrr.ıcırcım moralinin bozdum dün sen bana bakmaaa sakınnn:)) çünkü kilo vermeye devam ediyorummm çook şükürrr:))))

Ya bu çocuk ve ben sabırsızım.Onu büyütemem.Benim büyütmem gerekn var zaten bi tane.Dha dün uyardım, aynı şeyler birkaç saat sonra tekrar oluyo..Söz veriyo, anlık çözümler üretiyo.Sonra eski haline dönüyo.Sevdim olmadı sövdüm olmadı.Daha ne yapayım?Tüm nakitimi yanıma aldım, akşam avukata gidebilirim..

günaydın kasımın en güzel annelerii...
bugün nedense içim bi hoşşş..sanki kuş olup uçacam o kadarrrrr...kalbim pır pırrr...
eskiden kocişle buluşacağımız zamnada öyle olurdu..şimdi kocişte yanımda ama..:)))
yasminim , miniğim, meleğim günaydın canlarımm..

yasmınım sen guclu kadınsın
cocuk ruhlu bır adamı bırakıp nereye gıdıyorsun avukat falan
canım sakınles azıcık sen de dusunmemeye ve beklentıde bulunmamaya calıs
bırak kendı halıne hem kendını hem onu bır sure

anlıyorum aslında cok yoruldugunu ve anlatılamaz bır sey oldugunu ama
yakısıklı anıl ıcın bıraz daha savasmaya deger canım

Asortik ben chicco almıştım memnunum ama daha basit bişi almanı öneririm.İkeanınki gibi bişi alırdım ben olsam.Küçük ve kullanışlı olması daha iyi.

Krikoya çok üzüldüm yaaa tühh.Ne yaptı ki annesi filan da yoktu yanında..İnşallah bir an önce düzelir.

Nazlımeleğim sitem etmiş.Canım benim gözümden kaçıyor bazen sakın alınma kuşum.Nazlımelek bizi de konsere götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

off yasminn şimdi okudum çok üzüldümm yaa iyi düşün hayatım öyle kolay değil.benim bi arkadaşım boşandı sonrası daha zor hemde bebeği falan yoktu.bu devirde bidaha şansın yüzüne gülmesi çok zor.hem anne evine dönmesiii çooooooook daha zor.allah kimseyi düşürmesin.çook iyi düşün canım.bana kalırsa boşanmayı düşünmee:((

Yasmin ne diyim bilemedim.Ya insan karısıyla arası bozuk olur ve hala aynı şeyi yapmaya devam eder mi?Bu ne gamsızlık,bu ne umursamazlık anlamadım.Valla sen daha iyi bilirsin ne yapman gerektiğini.Yap demek de zor yapma demek de.Çünkü çeken sensin,yıpranan sensin.Yani sen bu kadar çıldırmışken o hala nete takılıp yanına gelmiyorsa hiç bişi denemez artık.

yaa şimdi nasıl annemi babamızı boşayıp atamıyorsakk kocayı da öyle düşünmek lazım ÇOCUK OLDUKTAN SONRA..ama tabiki zor kolay değil beklentilerini karşılamıyor ama bu kimsenin hele anılın suçu asla değil.ona bunu yapamazsınn.. boşanmış ailelerin çocuklarında illaki psikolojik sorunlar olur demişti psikolog.kimisi farkına varır kimisi varamazmışş:(( hemde kocan sadace vurdumduymaz daha neler neler çekenler var yasmin.ayrıca bundan daha iyi bir hayatın olacağını sanıyorsan boşanınca çook yanılıyorsun.bence bu fikri kafandan at ve alışmaya çalışş:((

off açma almaya gidiyorum diye çıktım, eve gittim oğluşum uyanmış biraz onunla oynaştım ee tabi bırakır mı artık beni beraber çıktık doğal olarak, bir tane de ona açma aldık bir de evdekilere simit falan
açmasını alınca eline beni unuttu sıpa gitti kaydirigubbakcemile3

Beyazmeleğim boşanmayı düşünüyorum.Dün sevdiği şeylerden yaptım , öküz gibi tıkındı, herşey düzelsin istedim.PC başına oturdu ve kaçta yattı bilmiyorum.Sabah onu avukata vereceğimi söyledim ve şuan onu düşünüyorum...

yavrum ne diyim bilmiyorum ki çok zor bir durum boşan desen bir dert, boşanma desen başka bir dert, çünkü ne seninle ne sensiz hesabı onunlayken de mutlu değilsin bunu bizler bile hissediyoruz, ama onsuz da mutlu olacak mısın herşey düzelecek mi bunun bir garantisi yokki belki de herşey daha zor olacak sen ve oğlun için
sen güçlü kadınsın eminimki onun da üstesinden gelirsin ama yine de kolay bişey değil, bunu yaparken bütün bunları düşünmek herşeyi göze almak lazım

günaydınnn
nazlıcım güle güle kullansınnbıdıklar cicilerini tabi sende konserr içiçn de iyi eğlenceler canımm....
krikonun durumuna da çok üzüldüm ya canım benim mert ne oldu acaba allah yardımcısı olsun tez zamanda iyileşşsin inşallahhh....
beyazım kalimerom yasminim zeynam hepinize günaydınnnnnnn
kızlar ya ben şu meksika biberi hapını aldım dün öğleden sonra ulaştı elime ne yaptıysam veremedim 4 kg ne yapayım 1 ay sonra tatile çıkacağız biliyorsunuz göbek duruyo olduğu gibi kuzenimde kullandı 5 kg verdi ve geri sadce 1 kg aldı bende taraftarı değilim ama ne yapayım gitmiyor bir türlüü yazlıklarımı giyemedim geçen sene kotlarım kaprilerim sıkıyordu iyicee sonuçları bildiririm sizeee

bir dene bakalım canım, burada da Darilgen kullanmdım dedi yaa geçen günlerde çok faydasını görmüş inşallah sende de öyle olur

Ya bu çocuk ve ben sabırsızım.Onu büyütemem.Benim büyütmem gerekn var zaten bi tane.Dha dün uyardım, aynı şeyler birkaç saat sonra tekrar oluyo..Söz veriyo, anlık çözümler üretiyo.Sonra eski haline dönüyo.Sevdim olmadı sövdüm olmadı.Daha ne yapayım?Tüm nakitimi yanıma aldım, akşam avukata gidebilirim..

şu yazın annenlerle planladığın tatilini şimdi yapamaz mısın, o nakitini tatil için harcasan en azından bir hafta falan izin vermezler mi çok mu sıkışık işler
yani biraz sende salim kafayla düşünsen, kocanda biraz kendine gelse :uhm:

günaydın kasımın en güzel annelerii...
bugün nedense içim bi hoşşş..sanki kuş olup uçacam o kadarrrrr...kalbim pır pırrr...
eskiden kocişle buluşacağımız zamnada öyle olurdu..şimdi kocişte yanımda ama..:)))
yasminim , miniğim, meleğim günaydın canlarımm..

bahardandır cicim bahardan
arada oluyor öyle :asigim:

oooo ben yazıncaya kadar herkes gelmişşşş
lavinya, derin. maytap sizlerede günaydın canlarr...
yasminim acele karar verme kuşum ya..
düzelir zamnla...

yasminim anılı düşün canımcımm..acele kararlar verme canımm...yine sen bilirsin ama..anılda derin yaralar , derin izler bırakabilir canımcımm..

Ya Anıl için en iyisini isterim.Ama o da sinirli, bitkin, stresli bi anneyle ne kadar mutlu olur? Kocam iyi biri ama fazlaca bencil ve düşüncesiz.O biraz ödün verseydi devam ederdim.Defalarca anlattım, en son dün konuştuk.Akşam aynı şeyler yaşandı.Benimle tartışmaz bile.Tamam , özür dilerim der aynı şeyler yaşanır. Bıktım artık.Anıl ondan daha olgun.Beni kırdığını anlayınca gelir sarılır öper.Yavrum şükürler olsun ona çekmemiş..

Back
X