2008 Kasım Anneleri

ben geldım
bas agrımda hıcbır degısım olmadı maalesef

zeyna gecmıs olsun canım
allahtan sana bırsey olmamıs
bende ılk kazamı yaptıgımda ruh gıbı dolandım 2 gun etkısınden kurtulamadım

krıko ıyılesememıs canım yaa
cok uzuldum sımdı durumuna ınsa allah toparlanır

pıros sız el altından bulusma mı organıze edıyorsunuz kız
yarın kulaklarımızı mı cınlatacaksınız yoksa
sımdıden ıyı eglenceler sıze

yasmınım guclu kadınım ıyısın degıl mı

ya dıloks donmedı mı evıne
neden gelmıyor

gelelım bıze
kuzum bugun daha ıyı atesı falan cok yuksek degıl ama
bu hastalıgında cok huysuz bır cocuk oldu
elıne ne gecse fırlatıp atıyor sonra bana donup dustu dıyor
ve gerı getırmem ıcın ıhhh ıhhh dıyor
getırmezsem aglıyor getırısemde yıne atıyor

cok canım sıkıldı ama ınatlasmak ıstemedım
ben gıdıyorum dedım cıktım
sızınkılerde de varmı aynı durum

Zeynam güzelim geçmiş olsun .Allah daha büyük kazalardan korusun yavrum.Bi sadaka filan ver bari.

Miniğim hastalık dönemlerinde oluyor öyle huysuzluklar.Batu da ağlayarak bişileri yaptırmaya çalışıyor.Ben yapmamaya dikkatini başka şeye çekmeye çalışıyorum ama babası ayy oğlum kıyamam deyip hemen yapıyor istediğini.

miniğim yağmuru anlattın sanki aynısı resmen oyuncakları dök diye ağlıyordöküyorum oynamıyor toplayacak oluyorum sinirleniyor sağa sola atıyorrr :)))
bunların 2 yaş sendromu mahvetti bizi:))
kuzun da iyileşmiş canım gözün aydınnn

kızlar dün greyfurt karanfil kabuk tarçın tane karabiber biberiye kaynattım içtim.rezalet bişeydi :)) ama metabolizman hızlansın dedim dee alnımda boynuz gibi kocaman slivce alerji gibi bişey çıktı yaa çok fena kaşınıyo:(( hangisi yapmıştır sizcee yoksam badem yiyorum o mu yaptı kiii

neeee akannehir
2 yas sendromu muuu akannehir
bız daha dıs sendromlarından cıkamadık kı bır de yas sendromuna gırelım
ay ne zor ısmıs bu ıs yawww

ıyıslestı sayılır en azından normal hayata donmeye calısıyor
ben hıc ınatlasmak ıstemıyorum ama bu tavrı da hosuma gıtmıyor
aksamları babası gelene kadar canıma okuyor
sureklı bır ıhhh ıhhhh ne ıstese aynı sekılde yaptırmaya calısıyor

teşekkürler canlarım
valla ruh gibiyim zaten dün anjin olmuştum tam iyi değildim
stresten iyice fena oldum eve gidip yatamıyorumda temzilikçi var evde
ve şansa bak yağmur başladı offf offff

krikoya çok geçmiş olsun neden böle olduki yazık iki canlı birde
şimdiye kadar yatırsaydı dr iyileşirdi yaaa

konuştum şimdi krikitosla,sesi çok kötü geliyo yazık kıyamam ya :( kusma ishal ve ateş devam ediyormuş hala.eğer geçmezse hastaneye yatıracaklarmış mecburen.hastaneye yatmak istemiyor tabi,merti düşünüyor hep.dünden beri kuzeni var yanında o bakıyor onlara
ay canım benim ya..ne oldu bu kıza inşallah düzelir krikom canım benim çok geçmiş olsunnnn..
gelelım bıze

miniğim aynı canım keremde hastalığından sonra huysuzlaştı iyice bir bağrıyor tiz sesiyle kulak felan kalmıyor birde sinirlenip kendini yere atıyor. kucağına al dolaş pencereden baktır susuyor ama onada benim gücüm yetmiyor kaan da istiyor bu sefer..
gerçekten şu 2 yaş sendromunu atlatsak ne güzel olurdu ama bu seferde başka sendromlar çıkacak.. onlar büyüyene kadar bize çok iş düşüyor..

ıcırım hediye verceksiniz he bizimkilere güzell.. oğluşların ciclerinşide şimdi çekeceğim hemen eklerim bir sorun olmazsa..

fazla yersen kilo da yapar canım,badem çok yağlı bir kuru yemiş diye biliyorum hatta badem yağı vardır,yağlı olmasa yağını nereden çıkaracaklar dimi kaydirigubbakcemile3

fazla yemiyorum ama ara öğünlerde attıreıverdim ağzıma 3-5 tanacik:)) neyseee yaa benim ki aradı deminn iyice hastalanmışş:(( geçen antibiyotik aldım buna evvelsi gün.dedim 12 saate bi al.tmm dedi.neyse kendini ii hissetmiş de beyfendi günde 1 tane alayım demişşşsempatiksalakcinni şimdi de diyoki daha da hastalandım öksürüyorumm ölürmüsün öldürürmüsünn.

konuştum şimdi krikitosla,sesi çok kötü geliyo yazık kıyamam ya :( kusma ishal ve ateş devam ediyormuş hala.eğer geçmezse hastaneye yatıracaklarmış mecburen.hastaneye yatmak istemiyor tabi,merti düşünüyor hep.dünden beri kuzeni var yanında o bakıyor onlara

ah canım yaa kıyamam neyse en azından kuzeni gelmiş ona sevindim

zeynam kankam geçmiş olsun
cana gelicene mala gelsin bencede bi sadaka ver başınızdan çevirip
kaskoda varmış iyi olmuş
dalgınlık işte hepimizin başına gelebilir Allah korusun
arııcaktım seni aradımda hatta ama tam o sırada şarjım bitti dolsun arııcam

kocilerin boylarını uzatmışsınız valla ne yalan söliim hepiniizn anlattıklarında kendimizden bişiler buldum bazen çok romantik,çok aşık ,bazen çok yardımcı bazen baba gibi bazen abi gibi bazende tam bi odunn yontulmamış aman napiim şükür başımda Allah başımızdan eksik etmesin hiçbirini kimbilir bizim ne huylarımız varda bilmiyoruz bide onları dinlemek lazım

valla mmmfcim katılmadan edemeyeceğim ne kadar güzel anlatmışsın öyle
tamda öyle işte bu erkekler

gelelım bıze

daha iyi olmasına sevindim canım, o inatlaşmalar hepimizde var hiç endişe etme büyüyorlar işte ve büyüdükleri akılları sıra herşeyi istedikleri gibi yapabileceklerini bize gösteriyorlar

fazla yemiyorum ama ara öğünlerde attıreıverdim ağzıma 3-5 tanacik:)) neyseee yaa benim ki aradı deminn iyice hastalanmışş:(( geçen antibiyotik aldım buna evvelsi gün.dedim 12 saate bi al.tmm dedi.neyse kendini ii hissetmiş de beyfendi günde 1 tane alayım demişşşsempatiksalakcinni şimdi de diyoki daha da hastalandım öksürüyorumm ölürmüsün öldürürmüsünn.

ahh senin kocişte tem çocuk işte, biraz daha devam etsene öle hemen kesilir mi, ee azıcıkta naz yapacak tabi, ilgi isteyecek

bende eve gittim oğlum uyuyordu bende vurdum kafayı yattım 45 dk falan kestirdim heralde iyi geldi, sonra yemeğimi yedim tam yerken bebeğim uyandı birazda onunla oynadım sonra çıktım
nasıl üşüdüm nasıl üşüdüm bugün anlatamam, evde de resmen titredim hemen üstümdekileri çıkardım daha kalın bişeyler giydim iyi oldu biraz ısınabildim

kızlar oğluşların ciclerini ekledim diğer topiğe..
bende çıkıyorum kociş geldi bişeyler atıştıracağız kuzularda kalkar şimdi anca hazırlanırım..
hadi hepinize iyi akşamlar..

yasmınım hıc mınderden ındırmıyorlar canım senı bu aralar
sureklı gures

esım aradı araba ıcın bırısıyle konusmuslardı
eger parasını tam denklestırırse salıya kadar arabayı teslım edecekmısız
ıcım cız ettı yaa

Back
X