2008 Kasım Anneleri

biz sevgiliyken telefon açık beraber uyurduk o kendi kendine kapanırdı boshayallersmile
lavişim yazmışta aklıma geldi

Ay onu biz de yapardık.Ben o zamanlar yalnız yaşıyordum korkardım eşim kapatmazdı telefonu ben yanındayım derdi:))Her gelişinde çiçekler böceklerrrrr.Hımmm ne güzel günlermiş o günlerr:)

ayyy kızlar valla herşey evlenmeden önce daha güzeldi bu kadar net ve açık tamam evlenincede beraber oluyorsun ama oda geçio be sıkılıyorsun araya maddiyat maneviyat giriyor aşk güme gidiyor bizde öle ama hala kocişimi çok seviyorum oda beni

sedacım pepper time meksika biberi kullananların yorumu hep olumlu canım kuzenim de kullandı problem olmadı bol bol su içirtiyor bitksiel bi ilaç çok araştırdım okuyorum durmadan ben 1 ay kullanıcam bi problem olmazsa 5 kg verip 60 olucam inşallahh :))

beyaz melelk allah iyiliğini versin emii:)) burda kıkır kıkır güldüm sayende millet de bu delirdi diyo bana galibaa :))ama çoook haklısın canım.eşimde bana diyoki mesala.buğrayı sevdiği gibi hani mıncıklamak olarak diyo beni seviyodun eskiden diyo şimdi nerdeeeee diyo:)) biz de değiştik.

ya zaten aynen devam etmesi imkansızda insan ilgi her zaman bekliyo.övülmek istiyo ruhunun okşanmasını istiyo.aslında azcık akıllı olsalar o kadar kolayki kadının gönlünü alıp istediğini yaptırmak.ama onu bile akıl edemiyoo kafasızlar.)))))

günaydın kızlar

nazlımeleğim cicilerinizi güle güle kullanın cnm konserde de iyi eğlenceler...

yasminim hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun cnm, inş.eşin hatasını anlar da düzelir

benimki dün maça gitmişti ya beni sinir edip ayağını incitmiş izinli bugün hastaneye gittim film çektirmeye

derincim biz yarın çatalca ya gidiyoruz eylüle, seda,mysever ve ben senide bekliyoruz cnm ayarla da gel cnmcım eşin getirirse takip edersiniz bizi arabayla, yarın saat 1 de y.bosna durağında buluşçaz cnm metro ist.unun orda gel de mıncıklıyım biraz buğrişi telefonum vardı sende cnm ararsın beni gelirsen

ben çıkıyorum kızlar byyyyyy

GÜNAYDIN HATTA TÜNAYDIN GÜZELLER

GÜNE ASLINDA ÇOK KEYİFLİ BAŞLADIM AMA HERŞEY EVDEN ÇIKANA KADARMIŞ
İŞE GELİRKEN KAZA YAPTIM eyvahedigeldismile
NASIL VURDUM NEDEN VURDUM FARKINDA DEĞİLİM TEK HATIRLADIĞIM KIRMIZIDA DURMUŞTUK YEŞİL YANDI KALKTIK AMA SANIRIM ÖNÜMDEKİ TAMA KALKAMAMIŞ VE BEN ONA TOSLADIM
ALLAHA ŞÜKÜR BEDNE DE ONLARDA DA BİŞİ YOK RAPOR FALAN TUTTUK
2,5 MİLYAR DEDİLER ALLAHTAN KASKO VAR SERVİSE BIRAKTIK
HALA ŞOKTAYIM SANKİ GÖZÜM KARARDI GÖRMEDİM YA
ALLAH DAHA BÜYÜK ŞEYLER VERMESİN CANA GELMESİNDE

YASMİNCİM ANİ HAREKET YAPMA BİRAZ AYIR KAL AMA EN TEMİZİ VE GÜZELİ BU
İZİN ALIP BİR YERE GİDEMİYORSAN BİLE ANANIN EVİNE GİT AMA BİRBİRİNİZE ZAMAN TANIYIN
HER NE KADAR ANNE BABASI AYRI ÇOCUK YETİŞTİRMEK ÇOK ZOR OLSADA EMİN OL HUZURSUZ BİR ORTAMDA BÜYÜMESİ DAHA ZARARLI
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AMA DEDİĞİM GİBİ
AZCIK ZAMAN TANIYIN KENDİNİZE İLİŞKİNİZE

zeynacım geçmiş olsun cnm tam çıkıyodum gördüm yazdığını

ayrıca nazlımeleğim sitem etmiş bende katılıyorummm bazen giriyorum çıkıyorum hiç bişey diyen slm veren yok bugün olduğu gibi....

neyse çıkıyorum

buluşuyomusunuzz aaa inş.eşim getirirse gelirim canım yaa:(( ararım gelecek gibi olursam.hasta eşim biraz mızmızlanabilir.

Valla ben herkese yazıyorum.Piroşum sana da tabii..Hakkımızı yemeyelim..

Zeynam geçmiş olsun..Cana gelmesin, boşver diğer şeyleri.Sern nasılsın, bi ara problemler vardı.Acaba mor çatıda buluşsak mı?

Ay onu biz de yapardık.Ben o zamanlar yalnız yaşıyordum korkardım eşim kapatmazdı telefonu ben yanındayım derdi:))Her gelişinde çiçekler böceklerrrrr.Hımmm ne güzel günlermiş o günlerr:)

bizde çiçek olayı o zamanlarda da pek olmazdı şimdi gibi, birtek sevgililer gününde göndermişti çiçek iş yeime hatırlıyorum onun dışında yok
ama buluşma zamanlarımızda eğer baharsa mutlaka kırlara bayırlara çıkardık hatta yol kenarında bile görse durur bana çiçek toplardı papatyalar, laleler vs.. onun güzelliği de inanılmazdı :asigim:
bunu şimdi de yapıyor daha geçenler de arabayı durduruverdi köyden gelirken biz eymenle şaşkın şaşkın bakarken papatya topladı aşkım seviyorum bu adamı yaa :asigim:

ayyy kızlar valla herşey evlenmeden önce daha güzeldi bu kadar net ve açık tamam evlenincede beraber oluyorsun ama oda geçio be sıkılıyorsun araya maddiyat maneviyat giriyor aşk güme gidiyor bizde öle ama hala kocişimi çok seviyorum oda beni

evet kesinlikle öyle, aşk güme gitmiyor bence devam ediyorda öncelikler değişiyor, alışkanlıklar baş gösteriyor yerini başka şeylere bırakıyor yani

beyaz melelk allah iyiliğini versin emii:)) burda kıkır kıkır güldüm sayende millet de bu delirdi diyo bana galibaa :))ama çoook haklısın canım.eşimde bana diyoki mesala.buğrayı sevdiği gibi hani mıncıklamak olarak diyo beni seviyodun eskiden diyo şimdi nerdeeeee diyo:)) biz de değiştik.

öyle derincim öyle
biz arada çok bunalıp sık sık kavga etmeye başlayınca oturup bir konuşuruz ben derdimi anlatırım mesela eskiden şunu yapardın şimdi yapmıyorsun falan diye sonra o anlatmaya başlar ağzım açık kalır hakkaten ben de değişmişim yani
hatta bana dedi ki evliliğimiz ilk zamanlarınde her gün sevişiyormuşuz çok güzelmiş artık be seks istemiyormuşum akannehir bi de bana adult diyonuz bak adam neler düşünüyor hakkımda bilmiyorumkismile

neysem ben kaçanzi hepinizi çok öpüyorummmmmmmmmmmmmmmm görüşürüz

hadi görüşürüz hayatım kendine ve ardacığıma iyi bak

ya zaten aynen devam etmesi imkansızda insan ilgi her zaman bekliyo.övülmek istiyo ruhunun okşanmasını istiyo.aslında azcık akıllı olsalar o kadar kolayki kadının gönlünü alıp istediğini yaptırmak.ama onu bile akıl edemiyoo kafasızlar.)))))

hah buna da katılıyorum erkeklerin kafası bu işlere bizimki kadar basmıyor arkdaaaş nokta.

GÜNAYDIN HATTA TÜNAYDIN GÜZELLER

GÜNE ASLINDA ÇOK KEYİFLİ BAŞLADIM AMA HERŞEY EVDEN ÇIKANA KADARMIŞ
İŞE GELİRKEN KAZA YAPTIM eyvahedigeldismile
NASIL VURDUM NEDEN VURDUM FARKINDA DEĞİLİM TEK HATIRLADIĞIM KIRMIZIDA DURMUŞTUK YEŞİL YANDI KALKTIK AMA SANIRIM ÖNÜMDEKİ TAMA KALKAMAMIŞ VE BEN ONA TOSLADIM
ALLAHA ŞÜKÜR BEDNE DE ONLARDA DA BİŞİ YOK RAPOR FALAN TUTTUK
2,5 MİLYAR DEDİLER ALLAHTAN KASKO VAR SERVİSE BIRAKTIK
HALA ŞOKTAYIM SANKİ GÖZÜM KARARDI GÖRMEDİM YA
ALLAH DAHA BÜYÜK ŞEYLER VERMESİN CANA GELMESİNDE

YASMİNCİM ANİ HAREKET YAPMA BİRAZ AYIR KAL AMA EN TEMİZİ VE GÜZELİ BU
İZİN ALIP BİR YERE GİDEMİYORSAN BİLE ANANIN EVİNE GİT AMA BİRBİRİNİZE ZAMAN TANIYIN
HER NE KADAR ANNE BABASI AYRI ÇOCUK YETİŞTİRMEK ÇOK ZOR OLSADA EMİN OL HUZURSUZ BİR ORTAMDA BÜYÜMESİ DAHA ZARARLI
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN AMA DEDİĞİM GİBİ
AZCIK ZAMAN TANIYIN KENDİNİZE İLİŞKİNİZE

ahh canım allah korumuş bir hayır falan yap, sadaka var çok şükür iyisin yaa gerisi boş, olmuştur işte bir anlık dalgınlık, kaç gündür yorgunsun yaa onun da etkisi olmuştur

benim kocişşş...anlatılmaz, yaşanır ya...!:asigim::asigim::asigim:

işte hemşoya bunlar ondan böyle :asigim: aslında Osmaniye'lileri hiç sevmiyorum ama işte seninki, benimki gibi birkaç istisna çıkmış aradan allahtan onlarda bize nasip olmuş :asigim:

saolun kızlar valla hala şoktayım ben çok dikkatliyimdir nasıl oldu hala şaşkınım
neyse Allah beterinden korusun

yasmincim evet bi ara bende tam mor çatılıktım ama potadan döndğr beni kocişim
yapıy ediyo ama işte birazda ben memnuniyetsizim sanırım şu an oralık bi durum yok
ama olursa emin ol seve seve yaşarız birlikte ....

Back
X