2008 Kasım Anneleri

bugün en sıkıcı günlerden biriydi aslında nete de giremedim sinir oldum
bir taraftan çok da sancım vardı kızım bugün üzdü benii kasıklarımda okadar çok baskı yaptıki
anlatamam yrümekde çok zorluk çektim bütün gün yattım

ooofffff yaaaa bi ran önce geçse şu günlerr sanki doğum yapacakmış gibi sancılarım oldu
sizlreden sonra doğuracakken önce ben doğurmayayım sakınn

asorti canım benden başka kimsecikler yok heralde dedikodunuda yapamıycez tühhhh görüyormusun senn :))))))))

Tüh geç kalmışım dedikoduya p

Ya bende akşam eşimde yürüyüşe çıktım.Orda bazı tanıdıkları gördük takıldık onlarla biraz.Sonra eve gel yemek ye derken ağırlaştım,giremedim nete.
Şimdi bile hiç halim yok.Walla ağırlaştık Deryacım.

Bu arada ben yarın kendime poaça yapcak birini buldum :)))
Biras fazla yaptırcam,sonrası için iyi olur.İsteyen olursa buyrun yarın beklerim

İdrar yoolarındaki iltihap geçmedi de.İlaç yazdırdım.
Hadi gözün aydın atlattın şu testi

Ben de 5 gün kullanacaktım da eczanede 10 günlük kullanımı varmış.Eşim onu almış,artık ben 5 gün kullanırım.

geçmiş olsun dark cım geçmişi okumaya fırsatım olmamıştı idrar yolları enfeksiyonu gebelik boyunca oluşabilecek rahatsızlıklardan bende vajinada yanmayla birlikte kaşıntı oluyor ara ara onntı çok sık onun için antibiyotik vermişti dr um birde kaşıntı için krem [ tranazol veya nibulen ] krem verdi kaşıntı
çok sık olmaya başladı son günlerde günde bi kaçdefa kullanıyorum iyi geliyor

bu arada geçen hafta soğuk algınlığı vardı dr antibiyotik verdi b katagorili ilaçları kullanabiliriz dr nuzun dışında başka branş dr una gittiğinizde kimisi duyarlı olmaya biliyor onun için verdiği ilaçların prospektüsünü mutlaka okuyun ve kendi dr unuzla paylaşın haberi olsun ne olur ne olmazz

afiyet olsun valla şimdi olsa yerdim canım yaa nasılda açıktım ama yiyipde yatarsam bu sefrede midem rahatsız oluyor en iyisi bir bardak ballı süt içmek bu satte dimii

günaydın kızlar dünde doğuran doğuranaydı he.o arkadaşım varya 1.kilo 100 gr lık parmak çocuğunu doğurdu arkadaşlar.hayırlısı olsun küvezeydi dün bugüne Allah kerim.bide abimin bebeği oldu karısıyla konuşmuyorum ama bebek ve abime kıyamadım gene ve gittim hastaneye ama varya hanım hem suşlu hem güçlü ammaaaaan dün yeteri derecede üzdüm kendimi bugünde üzemem doğrusu neyse Allah analı babalı büyütsün inşallah ikisinide

artık okul telaşımız başlıyo yarından itibaren genelde okulda olucam herhalde bugünde son eksikleri alıcam pazarım falan var yarın öğlen 12 de okulda olucaz fırsat buldukça yazarım kızlar

günaydın kızlarrr
mmmf canım hayırlı olsun oğlun başlıyor demi okula
ne güzel bu günleri görmek heyecan verici olmalı
bizde başlıyoruz yarın işe
Allah hepimize kolaylık versin

dün canım çok sıkıldı kızlar patlıycam sandım evde
kocişin işleri çok yoğun bu aralar şimdi bile işe gitti pazar pazar
bende evde bütün gün tek başıma ne yapacağımı şaşırıyorum
işten gelmesini dört gözle bekliyorum ama oda yorgun geliyor yazık kıyamıyorum
öyle işte bide duygusallığım üstümdeydi sıkılınca koyverdim kendimi ağlayınca biraz rahatladım işte

karnım çok acıktı ama sıkıntıdan yemek bile yemek istemiyorum
oğluşum olmasa aç beklicem akşama kadar ama ona kıyamıyorum
ben gidieyimde kahvaltı yapayım zaen kimseciklerde yok
görüşürüz hanımlarrrrrrrrr

Günaydin,kimseler yokmu?Biz gec uyudugumuz icin anca uyanabildik oglumla.aksama misafirim olmasa hala uyuyor olabilirdik ama..

eylülcüm sonunda atlattin testi,sonucta iyi cikmis cok gecmis olsun canim..

deryahakan o bahsettigin kasintidan bendede var yaama mantar diil biliyorum.yani daha evel mantar enfeksiyonu gecirdim bu öyle diil! sana verdigi ilac kasinti yalnizca önleyici dimi? bu ay gittigimde bende söyliycem,dayanamiyorum bazen:)

mmmf27 ne heycan vardir simdi sizde okul icin.ilk yiliydi dimi oglunun?insl.en iyi sekilde atlatirsiniz sizde bu dönemi.

Darkcim ohh ne güzel kimi buldun ya?ben simdi kalkip kendim yapicam aksam icin bisiler,gözümde büyümüyor diil,cünkü cok agir oldum artik ben..

Biz dün bi eglenceye katildik.kizlar inanirmisiniz 5 saat boyunca benim yumurcak hic durmadan döndü ve vurdu.hic bu kadar yapmamisti,korkmadim diil ama!!bi 10dk.sakin kaliyor yine basliyor gece boyu böyle devam etti.acaba müzik sesi filanmi hosuna gitti nedir anlamadim.

orada bitane bayan vardi 7 ay önce dogum yapmisti..kizlar bir görseniz halini,kimse inanmaz yaa 7 aylik bebgi olduguna.hicmi göbek kalmadi hicmi bi fazlan yok be kadin,alamadim gözlerimi insl.bizde böyle oluruz diye:9ama süperdi yani hali,ne zaman eski halina döndü hic anlamadim..

günaydın sevgili kasım kuşları..herkese iyi pazarlar..
dünden beri canım çıktı..
o gün konservelerden bahsettik ya ben bir gaza gelmişim ki sormayın ..cuma günü barbunya , bamya , patlıcan, fasulye aldım ..tesadüf o günde annem geldi ..akşam konserve yaptık türlü..barbunyaları buzluğa , fasulyeleri kavurduk buzluğa , bamyaları haşladık onlarda buzluğa..sonra birde karnıyarıklık hazırladık..yani kışlığım hazır..haftaya biraz daha yapıcam yeter artık..eee malum bu yıl gelen giden çok olur, yakınlarada yemek filan hazırlamak gerekir..hazır olsun bari..eeee sizinkiler ne alemde o gün herkes gaza gelmişti yapan yok heralde..

maşallah eylülcüm ne güzel kışlıklar hazır
yok bende daha bişey
1 kilo kadar barbunya 1 kilo kadar fasulye 1 kilo kadar da bezelye koymuşum dolaba o kadar
başka da bişeycik yok
zaten benim eşim sebze yemez pek bende bu bahaneyle tembellik yapıyoum

valla hazırda bişeyler olması hayat kurtarıcı..benim çat kapı misafirlerim çok meşhurdur..özellikle eşimin ailesi , halaları teyzeleri..o yüzden yapmam şarttı..hatta az bile oldu herbirini 5 er kilodan yaptım tek bamya 3 kilo o kadar ..haftaya 2 şer kilo daha yapıcam..bugünde sigara böreği sarıcam..kadın işi bitermi..haftaya da domates kaynatıcam..tarhanam yapıldı , makarnamda kayınvalideden..ohhh yaşadım yine..

bencede yaşamışsın sen
ne güzel 5.er kşlo mu? ne güzel yaaaa
bizim habersiz gelen olmaz pek ha birde eşim 5 erkek kardeş ve hepsi de yemek seçer
hele işiniçinde sebze oldu mu her biri ayrı yer
o yüzden bende onları davet ettiğimde hazır bişeyler söylerim dışardan
ne yapayım emekharcayıp yemek yaptığımda yenmiyor benimd de zoruma gidiyor

mmmf allah anneli babalı büyütsün canım her ikisinide inş 1100gr doğan bebişde bir an önce sağlığına kavuşur erken mi doğdu çok küçükmüş premetüre bebeğinde bakımı zor olur inş bir an önce toparlar ....yiğen sevgiside bambaşka oluyor canım sen bakma annesine git doya doya sev sonra niye sevmedim diye hayıflanma .......bakalım benim görümcemde benle konuşmuyor o ne yapacak sevmeye gelebilecek mi anca hastaneye gelir evime kesinlikle gelemezde o zaman gelsin görcez baklım herşeyin hayırlısı camımcımm....

dün de herkesin sıkıntı günüymüş fater cım neti açıyorum kimse yok
benim eşimde çalışt bugünde gitti fazla gecikmem dedi yaa bakalım
nezaman gelecek vakit geçirmek için dün gün boyunca yattım valla
yemek bile yapmadım dün bi buhranlık vardı ki sorma inş bugünde
aynı olmazz yaaa

afiyet bal şeker olsun eylül cüm ağız tadıyla yemek nasip etsin rabbim
ben o işleri geçtiğimiz ay yaptım çok şükür eylüle bırakmak istemedim
geç kalkıyorum zaten gece uyumadığım için ramazanda da vakit çabuk geçiyor
evi toparla hadi mutfağa gir iftarlık hazırla zor oluyor yanii hele birde iftara misafirin
varsa gün boyu mutfaktan çıkmıyorum birde bu ay artık meleğimin cicilerini yıkayıp
ütüleyim hazır olsunlar istiyorum bayram sonrası mobilyası gelecek temiz temiz
yerleştiririm daha kolay olur benim içinde bir günde yetiştircem diye uğraşmam

çilek cim benimkide mantar değil bundan emiinim zaten dr umda mantar olmadığını söylemişti
klitorisde oluyor genelde önlemini almazsam vajina ağzına kadar da iniyor çıldıracak gibi oluyorum
sabunla yıkayıp kremi sürebilirsin dedi dr um günde bikaç defa tekrarlıyorum kaşıntı olduğunda
çok da iyi geliyor bebeğede zararı yok canım geçmiş olsun.......

saol canım darısı başımıza diicem de erken diil tabii:1rolleyes:1.100 gr lık bebek in doğum tarihi benimle aynıydı yani 28.haftada doğdu yavrucak .ama annesi alışıkmış ilk kızıda 1.300 doğmuş yastığın ortasında yatırıyomuş bebişi arkadaşım diyo artık bunuda cebinde taşır.espri yapabildiğine göre bebiş iyi herhalde.inşallahiyi olur.yeğen meselesine gelince karının yüzünden kucağıma bile alamadım ama Allah büyük diyorum başkada bişey demiyorum.sadece gidip takımı takıcam şu anki düşüncem bu.

mmmf27 ne heycan vardir simdi sizde okul icin.ilk yiliydi dimi oglunun?insl.en iyi sekilde atlatirsiniz sizde bu dönemi.
evet canım ilk yılı bu snee zor bi sene olucak benim için hayırlısı bakalım çokda heyecanlıyım ve duygusalım önlükle gördükçe ağlıyorum ne zmaan doğdun ne zmaan büyüdün diye oda bana diyo ağlama anne kardeşim doğucak onunla oyalanıcanya ay çocuğu kandıra kandıra kardeşinio okuldayken benim canım sıkılmasın diye yaptık sanıyo ama napiim çok nazlı anam buda kıskanıyo daha doğmamış çocuğu.dün yeğenimi görünce anne ne kadar şirin dedi kardeşimde böylemi olucak evet dedim daha bi sevmeye başladı sanki.yavrularım benim yaa kuzularımsenağlama
günaydın kızlarrr
mmmf canım hayırlı olsun oğlun başlıyor demi okula
ne güzel bu günleri görmek heyecan verici olmalı
bizde başlıyoruz yarın işe
Allah hepimize kolaylık versin
saol cnm göz açıpğkapayana kadar karnımızdak,ilerde başlayacak okula ve biz senelerin nasıl geçtiğini anlamayacağız görün bakın .darısı damatlığına artık ben komaya girerim herhalde o zaman ağlamaktan fazla sulugözlüyüm yaw

anladim,bunu hemen sorayim bende.mantar diil cünkü bendekide.sanirim bu akintilardan filan oluyor..sanada cok gecmis olsun insl. en yakin zamanda atlatirsin.

dün de herkesin sıkıntı günüymüş fater cım neti açıyorum kimse yok
benim eşimde çalışt bugünde gitti fazla gecikmem dedi yaa bakalım
nezaman gelecek vakit geçirmek için dün gün boyunca yattım valla
yemek bile yapmadım dün bi buhranlık vardı ki sorma inş bugünde
aynı olmazz yaaa

sorma canım aynen
hatta akşam eşim işten gelince gezmeye gitcektik canım onu bile istemedi
öyle melankolik melankolik dolaştım evde
adam da ne yapacağını şaşırdı bende 5 karış surat ağzımdan laf çıkmıyo
bakalım bugün nasıl geçecek

doğru söylüyorsun daha geçenlerde 5 haftalıktı ilk kontrolünde benim minik erkekim şimdi neredeyse 30 haftalık olduk
insan sabırsızlanıyor bişeyler için ama geriye dönüp baktığında ne çabuk geçmiş diyosun
Allah sağlık versin herkese o güzel günleri görmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…