- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #7.161
İdrar yoolarındaki iltihap geçmedi de.İlaç yazdırdım.selam kızlar ;
bende dr dan geldim şimdi şeker yüklememin ikinci dozu için..allaha şükür iyi çıktı bu sefer..daha geçen hafta gördüğüm için usg ye girmedim..kızımı görmedim yani..offf 1 ay nasıl dayancam ben şimdi yaa..
bu arada geçmişi okumadım..dark hastamı ne olmuş..
julicim doğru hatırlıyosun hemde 1000lik antibiyotik kullanmıştım allaha şükür bi problem yok korkma darkçım sende.zaten hamileliğine uygun ilaç vermiştir doktorun benimki de 5 günlük kullanımlıydı.
günaydın kızlar dünde doğuran doğuranaydı he.o arkadaşım varya 1.kilo 100 gr lık parmak çocuğunu doğurdu arkadaşlar.hayırlısı olsun küvezeydi dün bugüne Allah kerim.bide abimin bebeği oldu karısıyla konuşmuyorum ama bebek ve abime kıyamadım gene ve gittim hastaneye ama varya hanım hem suşlu hem güçlü ammaaaaan dün yeteri derecede üzdüm kendimi bugünde üzemem doğrusu neyse Allah analı babalı büyütsün inşallah ikisinide
günaydın kızla berrr
dün canım çok sıkıldı kızlar patlıycam sandım evde
kocişin işleri çok yoğun bu aralar şimdi bile işe gitti pazar pazar
bende evde bütün gün tek başıma ne yapacağımı şaşırıyorum
işten gelmesini dört gözle bekliyorum ama oda yorgun geliyor yazık kıyamıyorum
öyle işte bide duygusallığım üstümdeydi sıkılınca koyverdim kendimi ağlayınca biraz rahatladım işte
günaydın sevgili kasım kuşları..herkese iyi pazarlar..
dünden beri canım çıktı..
o gün konservelerden bahsettik ya ben bir gaza gelmişim ki sormayın ..cuma günü barbunya , bamya , patlıcan, fasulye aldım ..tesadüf o günde annem geldi ..akşam konserve yaptık türlü..barbunyaları buzluğa , fasulyeleri kavurduk buzluğa , bamyaları haşladık onlarda buzluğa..sonra birde karnıyarıklık hazırladık..yani kışlığım hazır..haftaya biraz daha yapıcam yeter artık..eee malum bu yıl gelen giden çok olur, yakınlarada yemek filan hazırlamak gerekir..hazır olsun bari..eeee sizinkiler ne alemde o gün herkes gaza gelmişti yapan yok heralde..
mmmf allah anneli babalı büyütsün canım her ikisinide inş 1100gr doğan bebişde bir an önce sağlığına kavuşur erken mi doğdu çok küçükmüş premetüre bebeğinde bakımı zor olur inş bir an önce toparlar ....yiğen sevgiside bambaşka oluyor canım sen bakma annesine git doya doya sev sonra niye sevmedim diye hayıflanma .......bakalım benim görümcemde benle konuşmuyor o ne yapacak sevmeye gelebilecek mi anca hastaneye gelir evime kesinlikle gelemezde o zaman gelsin görcez baklım herşeyin hayırlısı camımcımm....
evet canım ilk yılı bu snee zor bi sene olucak benim için hayırlısı bakalım çokda heyecanlıyım ve duygusalım önlükle gördükçe ağlıyorum ne zmaan doğdun ne zmaan büyüdün diye oda bana diyo ağlama anne kardeşim doğucak onunla oyalanıcanya ay çocuğu kandıra kandıra kardeşinio okuldayken benim canım sıkılmasın diye yaptık sanıyo ama napiim çok nazlı anam buda kıskanıyo daha doğmamış çocuğu.dün yeğenimi görünce anne ne kadar şirin dedi kardeşimde böylemi olucak evet dedim daha bi sevmeye başladı sanki.yavrularım benim yaa kuzularımsenağlamammmf27 ne heycan vardir simdi sizde okul icin.ilk yiliydi dimi oglunun?insl.en iyi sekilde atlatirsiniz sizde bu dönemi.
saol cnm göz açıpğkapayana kadar karnımızdak,ilerde başlayacak okula ve biz senelerin nasıl geçtiğini anlamayacağız görün bakın .darısı damatlığına artık ben komaya girerim herhalde o zaman ağlamaktan fazla sulugözlüyüm yawgünaydın kızlarrr
mmmf canım hayırlı olsun oğlun başlıyor demi okula
ne güzel bu günleri görmek heyecan verici olmalı
bizde başlıyoruz yarın işe
Allah hepimize kolaylık versin
çilek cim benimkide mantar değil bundan emiinim zaten dr umda mantar olmadığını söylemişti
klitorisde oluyor genelde önlemini almazsam vajina ağzına kadar da iniyor çıldıracak gibi oluyorum
sabunla yıkayıp kremi sürebilirsin dedi dr um günde bikaç defa tekrarlıyorum kaşıntı olduğunda
çok da iyi geliyor bebeğede zararı yok canım geçmiş olsun.......
saol cnm göz açıpğkapayana kadar karnımızdak,ilerde başlayacak okula ve biz senelerin nasıl geçtiğini anlamayacağız görün bakın .darısı damatlığına artık ben komaya girerim herhalde o zaman ağlamaktan fazla sulugözlüyüm yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?