2008 Kasım Anneleri

asorti kahve rengi degilde bende balgam gibi oluyo kizlarimda olmuyodu bunda oluyo kizlarimda taki sancim gelirdi o zaman böyle lekeler görürdüm ama normal galiba cünkü aylardir geliyor doktorumda bisey bulamadi böylece yuvarlanip gidiyoz iste

benim ki koyu kahverengi canım ama çok azdı ben yorgunluğa vurdum ama
bilmiyorumda bir de geçen temizlik yaptığımda gelmişti bu ikinci yani o yüzden
yorgunluğa vurdum randevumuzda ayın 19 unda işte daha ver doktoruda bulamıyosun
neyse inşallah kötü bişey değildir

bu arada canım kendini fazla yordun sanırım..sana kızarken dün ben yaptım aynı şeyleri..yani halı filan kaldırmadım ama durmadan dinlenmeden temizlik yaptım..ve ölü gibiydim akşam..adet sancısı gibi ağrılarım oldu..belki seninkide ondandır ..ağrın sancın yoksa korkma bence..ama dr a da danış muhakkak..

aman kızlar dikkat edin. bakın ben 29 haftalıkken gittim doktoruma bana erken doğum tehliken var dedi. yatırdı hastanaeye.şimdi 31 haftalık oldu bebişim evde hep yatıcaksın dedi.ağır bir iş yapmadım desemde hiç oturmuyordum gündüz.kendinize mutlaka zaman ayırıp oturun.şi,mdi ben mecbur oturuyorum bebeğim için.ne kadar yatarsam ne kadar zman geçerse bebeğim o kadara sağlıklı doğacak.neden günahına gireyim ki dimi ama......

mervecim haklısın canım çok dikkatli olmamız lazım..sanada çok geçmiş olsun ..bu tehlikeye karşın neler yapıyorsun.sürekli yatıyormusun yoksa günlük işlerini yapabiliyormusun..

geçmiş olsun canim da bu albumin için ne gibi rahatsizliklar yaşaniyor? Belirtileri ne oldu sende yani.

selam kızlarrrr
yorgun savaşçı geldi
ilk iş gününü atlattık kazasız belasız ama çok yorgun ve uykusuzum
gece saat 2.de yattım sahur için 4.de kalktım tekrar 5.30 da yattım ve sabah iş için 8 de kalktım
aralardaki wc ziyaretleri ve oğlumun tekmelerini saymıyorum tabi
okulda da bir karışıklık almış başını gidiyor
yeni binaya geçiş yapıldı her yer her yerde
dolaplar değişmiş onları ayarla toplantı derken benim ayaklar davull gibi şişti
yeni geldim ve hemen uzanıp ayaklarımı havaya dikmek istiyorum

bu arada julicim geçmiş olsun inşallah sorunsuz atlatırsın canım
asorti bence sende ihmal etme tekrarlarsa hemen dr.a git

HERKESE HAYIRLI BEREKETLİ MUTLU SAĞLIKLI RAMAZANLARRRRRRRRRRR

fatercim teşekür ederim sana da allah kolaylık versn zor işiniz sizinde ben
allahtan izin aldım artık evdeyim çünkü uğraşılmıyor zaten sıcak off
bu arada artık asla temzilik falan yapmam ben hiç uğraşamam yani

asorticim bu arada sanada çok geçmiş olsun.yaw sen niye böle yapıyosun yaaa..:1shok::mymeka:
evini b.. mu götürüyo sanki..
insan azıcık canının kıymetini bilmezmi yaaa?
hemde bebişini düşünmezmi?
geçen yine böle dedin..bidaha yormıcam kendini diye..şimdi yine aynısını yapmışsın..
alıcam valla sopayı elime sonunda..klava:
dikkat et kuzum kendine..
allah korusun..
doktorunada bundan kesinlikle bahset kontrolünde..
kızlar yapmayın demiyorum.bende haftasonları evde iş yapıyorum.ama kendimi yormadan..azar azar olduğu kadar..
:1rolleyes:

azocum temizlik yapmadım hayatım ya dün iş yerine gittim oradan başka yerlere işlerim vardı
sabahta çok erken kalktım dün çok yoruldum sanırım yoksa temizlik falan yapmam artık
isterse o dediğinden götürsün

tamam canım benim bu arada ben çıkıyorum hepinizi öpüyorum
anneme gidicem o çağırdı kendinize iyi bakın azocum sende kendine iyi
bak oğluşunu da öp:))

merhabalar hamısler

herkeslere hayırlı ramazanlar bız tutamasak ta ınsa allah bızım ıcın de hayırlarla gecer

okulları acılmıs hamıslere de kolay gelsın hem ogretmen olanlara hem de cocuklarını okula goturen annıslere

ben yıne yogun bır hafta sonundan cıktım ve cok yorgunum
gozumu acamıyorum resmen cok uykum var
cumartesı gunu abım tekrar yurt dısına gıttgı ıcın onun ugurlaması vs derken cok yoruldum
ben abım ıcın oglusum dayısı ıcın cok uzuldu cunku uzun bır sure goremeycegız bırbırımızı
melankonık takıldık bıraz ama sımdı ıyıyız sukur
dunde malum ramazana gırıyoruz telasıyla kocıse yemek yapayım dedım sahur ıcın
hazır evdeyken utulerım falan derken yorulmusum bırde uzerıne aksam ustu kocısle gezme ve alısverıs faslı
sımdı etlerım dokuluyorum sankı
korkunc bır ruya gordum ama hepsını hatırlamıyorum

neyse sayfaları okuyamadım sızler nasılsınız bakalım

geçmiş olsun canim da bu albumin için ne gibi rahatsizliklar yaşaniyor? Belirtileri ne oldu sende yani.

Canım idrarın rengi koyu gibiydi, çok su içtiğimde açık oluyordu ama yine de bir anormallik olduğu belliydi. Tuvaletim geldiğinde kasıklarımda sancı oluyordu, hala oluyor ya gerçi. Bir de kesik kesik yapıyordum tuvaletimi. Hatta idrar testi için götürdüğümde labaratuvardaki adam bu çocuk idrarı mı dedi lülülülülülü Yok dedim ne çocuğu benim o. Eee niye bu kadar az o zaman dedi. Ne yapayım dedim bu kadar çıktı, idare edin sırnaşık şey

Azo'cum sen daha yeni gitmedin mi kontrole yoksa zaman bu kadar çabuk mu geçti. İnşallah güzel geçer kontrolünüz.

Asortie tam ben de kızacaktım yine mi iş yaptın diye, neyseki yapmamışsın. Aman dikkat edin, artık işin şakaya gelir yanı yok kızlar. Bebişleri sıkı tutun.... :CüvCüv:

julıanne gecmıs olsun canım
ınsa allah doktorunun tavsıyelerı ıle en kısa zamanda gecer sıkayetlerın

asortıe sana da gecmıs olsun sanırım sen de benım gıbı yorgunluk kurbanısın

ya bu sıralarda ben cok sık tuvalate cıkma ıhtıyacı hıssedıyorum ama sankı cocuk gıbı azıcık yapıp cıkıyorum
ama sıkıstıgımda sankı dayanalamaz cok tuvaletım varmıs gıbı oluyorum
doktor normal oldugunu soyledı ama sızde de aynı sıkayetler varmı

JULİCİM EVET.19 AĞUSTOSTA GİTTİM BEN EN SON.DOKTORUM 6 EYLÜLDE YİNE GEL DEDİ..BİLMEM..
BENİMDE PEK ŞİKAYETİM YOK HANİ..:1rolleyes:
ONDAN ÖNCEDE YİNE 15 GÜN ARA VARDI..
ZATEN ARALAR BÖLE SIK OLUNCA BİRİNDE MUAYENE ÜCRETİ ALIYO BİRİNDE ALMIYO..
BELKİDE ARTIK HEP BÖLE ÇAĞIRACAK..BİLMEMKİ..:sm_confused:
KALİMEROCUM BEBİŞLER MESANEYE BASKI YAPTIĞINDAN DOLAYI SIK VE AZ İDRARA ÇIKIYORUZ.JULİ GİBİ + ŞİKAYETLERİMİZ OLMADIĞI SÜRECE BU NORMALMİŞ..BENDE ÖLEYİM..
HELE GECELERİİİ.:1shok:
ALLAH SENİ İNANDIRSIN KLOZETİN ÜSTÜNE GÖZLERİM KAPALI OTURUYORUM 3-4 DEFA..
ZATEN SON ZAMANLARDA UYKU KALİTEM İYİCE DÜŞTÜ..BEN ESKİDEN GÜNDE 7 SAAT UYUMADAN KENDİME GELEMEZDİM.ŞİMDİ SAAT BAŞI UYANIYORUM.YOK POZİSYON DEĞİŞTİR,YOK TUVALETE GİT.DÜN GECEDE ÖLE OLDU..BİDE ÜSTÜNE DAVULCUMUZ EKLENDİ..ARDINDAN EŞİMİN TELEFONUNUN ALARMI..:bbo:
OFF YAA NEZAMAN UYUYACAZ BİLMEMKİ..:sm_confused:
BUNDAN SONRA ZOR GALİBA..
MİNİK YAVRULARIMIZ GELİNCEDE SIK SIK UYANICAZ..
EEE BUNU BÜYÜTÜRSÜN TAM RAHAT EDİCEM DERKEN BİDE İKİNCİSİNİN PLANI BAŞLAR..FALAN FİLAN..kaydirigubbakcemile3
UYKU TARİHE KARIŞACAK DESENİZE KIZLAR..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…