2008 Kasım Anneleri

sağol beyazmeleğim.

bakıcımız aradı, efe hiç bişe yememiş, 1.5 saat uyumuş, mızıklanıp duruyomuş, sesini duydum zaten. "ne oyun oynuyor, ne başka bişe sadece kucağımda mızıklanıyor, canı hiç bişe istemiyo, öylece ağlıyor" diyor. okul çıkış saatime yakın yanıma getircek, ama o zamana kadar efeyle nasıl baş eder? efe ne hale gelir bilemiyom. annenin yokluğu onlar için çok zor, bizim için olduğundan çok daha fazla zor.

Derinim üşendiğinden eşşeğe dayı diyosun heee.Kocan mı elinden tutup gezdiriyo , tek başına bişi yapamıyon mu.Millet yapsa kızarsın:)))))))

Beyazım Çitoyla konuştum.Bu aralar tayiniyle ilgili olarak çok yoğunmuş.Koşturuyo, Ankaradaki evi biraz döşemeye çalışıyo sanırım.Katılamayacakmış((

yaa valla yasmin hiçbişey yapacak ne halim ne vaktim var
kendi başıma da giderim illaki ama anneme evine geç git demem lazım
onu da istemiyorum. ben koşarak gidiyorum akşamları eve ki annem hemen evine gitsin diye
eşim de bu aralar mesai yapıyoo.zaten tek gidemem çocukla falan.
mesai dışında da hediye için ben bakınıyım desem yaa boşver sırası mı der surat eder
falan filan postane işi de cabası:))
başımda bi ağrı var .sıkıntı gibi sanki burnum kanarsa rahatlıycam
tansiyonuma baktırdım 8-6 çıktı
kansızlık da var aammaaaan valla bıktım bende
bu halsizlikten

Aman Derinim bişi demedim.Yaşarken ölmüşsün anacım.Aboooov.Yok yok sen katılsan da artık bu saydıkların üzerine gelip evine ben bakacam sana.Ne çabuk bittin yaa.Ben de evime giderim koştur koştur. Kocam önceki firmada çalışırken Anılla yalnız kalırdık.Anılı halen yalnız yıkarım, evde hep ben ilgilenirim.Vay morik vay:)))))))))

ben de yalnız yıkıyorum evde de ben bakıyorum.eşim varken de bi faydası yokki.
açar filmini izler.biz köleyiz çünkü.her iş bize bakıyor.çünkü hepsi bizim görevimiz
valla bıktım ama işte herkes de senin gibi söyleyince çok üzülüyorum.
başına gelmeyen bilmez.
kanım düşük demir eksikliğim var tansiyonum hep düşük
şekerimde düşüyo
bunlar olmadan bir insanın yaşaması mümkün değilken
ben hayıflanmışım çokmu.
gerçekten herkesten çok kendim bıktım.
çünkü herşeyi etkiliyo.
halsizim bitkinim çabuk yoruluyorm çabuk sinirleniyorum falan filan

Derinim aynen arda da öyle sabah kalkarken hep anne diomuş sonra alışıyormuş bazı geceler anne diye uyanıp yanındamıyım diye kontrol ediyo eğer yanındaysam gülücük atıp sarılıp yatıyor ya bazen hafif yüksek sesle konuşsam anne tamem tamem deyip sarılıyo bitiyorum o an uff çok ösledim kuzmu yanında olup sımsıkı sarsaydım şimcik onu kuşum bnm
Beyazım bende gördüm çekilişi ama nebiliim çıkıp almak kargoya göndermek vs zorluyo bende o konuda azcıkın tembelim geçen olanlarda baya zorlanmıştım hediyeyi çok önceden almama rağmen bir türlü gönderememiştim o da bende stres yaratmıştı

Oyy derinim kıyamam dikkatli ol yavrum valla öle de üzülme herşeyden önemlisi sağlık boşuna demiyorlar allah beterinden saklasın neler var neler haline şükret dostum adnan şensesin şarkısı gibin oldu azcıkın :) bi şekilde böle yaşamaya devam erkek milletine gelince de artıkın yorumsuz bırakıyorum onlar bu dünyaya ait olmayan yaratıklar

Ayy bi de bizden genç olacaklar..Tamam tamam hayıflanmayın:)))))

Hele Seda hatunu Tarkana gidip göbek atmaya üşenmiyon de mi:))))) Serdar Ortaç desen öyle...

Sedoş o zaman hakkınızı helal edin ben gidip atlayım balkondan.Biz güzelsin dedikçe sen kendini çirkin hissediyosun anlaşılan(( Ya şükret yavrum, standartların üzerinde güzelsin.Tamam benim yanımda sönük kalırsın ama neyse:))))))))

ben geldım
sabahtan bu yana kosturma ıcındeyız
doktora gıttık geldık
cumartesı gunu tekrar gıdıcez bakalım bızı ne surprızler beklıyor

kuzum dun aksam sarıldı uyudu ama sureklı uykusunun arasında agladı sankı bır yerı agrıyor gıbıydı
ben de kuzunun yanında uyumustum kı esım gelıp kaldırdı hadı gel dıye
nasıl sabah oldu anlamadım hıc
ama gece yavrum oksurmus bıraz esım sabah soyledı
ınsa allah hasta olmaz

cuma gunu dugunumuz var
cumartesı doktor randevumuz
yıne bır suru ıs benı beklıyor
ama ben sadece yatıp uyumak ıstıyorum

oyy canım benim yaa en çokta senin Efe etkileniyor bu durumda çok hassas bebeğim benim kıyamam ona

Beyazım Çitoyla konuştum.Bu aralar tayiniyle ilgili olarak çok yoğunmuş.Koşturuyo, Ankaradaki evi biraz döşemeye çalışıyo sanırım.Katılamayacakmış((

haklı tabi yaa zordur şimdi taşınmak ev yerleştirmek falan

noluyor size kızlar yahu bi silkelenin kendinize gelin hele derinim sen hayırdır depresyonda mısın bu ne hall
valla hepimizde var bu haller ama bu işlerden asla üşenmem, geç gitsin erken gitsin evet üzülürüm biraz ama o kadar stres olmam, sonuçta eğlence amaçlı yapıyoruz ve ben buradaki bebeklerin hepsini çok seviyorum onlara küçükte olsa hediye almak beni acayip mutlu ediyor, hem küçükte olsa hayatımız sıradanlıktan çıkıyor tatlıbi heycan geliyor, aynı şekilde eymene kim çıkacak ne alacak onu da beklemek büyük zevk
bence bunlar hayatımıza renk katıyor

Ayy bi de bizden genç olacaklar..Tamam tamam hayıflanmayın:)))))

Hele Seda hatunu Tarkana gidip göbek atmaya üşenmiyon de mi:))))) Serdar Ortaç desen öyle...

KATILCAN olumunekankayizsmile

sen de yorgunlardansın lorem off
inşallah hasta olmaz kuzucuk, uykumuzu tam alamadığımız için oluyor bu gün içindeki yorgunluk deliksiz uyusak böyle olmaz bence
hafta sonu için de şimdiden kolay gelsin sana

Valla bende bugün regl olmayı bekliyorum.Bende sinirli olurum ama abartmam..Ben uzun zamandır şişim:)))

Tontişler öğle yemeğinden önce bakkalı aradım.Sekreterimiz işten çıktı, o yüzden ben hallediyorum bu işleri.Bir kadın açtı tel.i.Normalde Mehmet amca durur.Herhalde karısı dedim. İyi günler dedim, şirket adını verdim.1 Ekmek alabilir miyiz dedim.Karşıdan şöyle bi ses "Alo alo Yasmin ben annen.Meğersem kayınvalidemi aramışım:)))))))))))) Ayy yanlış çevirdim dedim, yavrumu sordum, uyuyomuş.Sonra büyük bir mahcubiyetle kapadım.Bakkalın numarası ile kaynanamın numarası çok benziyo ama(((((((

bahaneyle kuzuyu sormus oldun yasmınım ıste ne guzel

beyazmelegım keyfı yerındeymıs ama gece oksurdu
ınsa allah ılerlemez
cuma gunu onemlı bır davet var katılmamız gereken ve kuzumu ozel olarak cagırdılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…