- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #86.261
sağol beyazmeleğim.
bakıcımız aradı, efe hiç bişe yememiş, 1.5 saat uyumuş, mızıklanıp duruyomuş, sesini duydum zaten. "ne oyun oynuyor, ne başka bişe sadece kucağımda mızıklanıyor, canı hiç bişe istemiyo, öylece ağlıyor" diyor. okul çıkış saatime yakın yanıma getircek, ama o zamana kadar efeyle nasıl baş eder? efe ne hale gelir bilemiyom. annenin yokluğu onlar için çok zor, bizim için olduğundan çok daha fazla zor.
Beyazım Çitoyla konuştum.Bu aralar tayiniyle ilgili olarak çok yoğunmuş.Koşturuyo, Ankaradaki evi biraz döşemeye çalışıyo sanırım.Katılamayacakmış((
yaa valla yasmin hiçbişey yapacak ne halim ne vaktim var
kendi başıma da giderim illaki ama anneme evine geç git demem lazım
onu da istemiyorum. ben koşarak gidiyorum akşamları eve ki annem hemen evine gitsin diye
eşim de bu aralar mesai yapıyoo.zaten tek gidemem çocukla falan.
mesai dışında da hediye için ben bakınıyım desem yaa boşver sırası mı der surat eder
falan filan postane işi de cabası:))
başımda bi ağrı var .sıkıntı gibi sanki burnum kanarsa rahatlıycam
tansiyonuma baktırdım 8-6 çıktı
kansızlık da var aammaaaan valla bıktım bende
bu halsizlikten
Derinim aynen arda da öyle sabah kalkarken hep anne diomuş sonra alışıyormuş bazı geceler anne diye uyanıp yanındamıyım diye kontrol ediyo eğer yanındaysam gülücük atıp sarılıp yatıyor ya bazen hafif yüksek sesle konuşsam anne tamem tamem deyip sarılıyo bitiyorum o an uff çok ösledim kuzmu yanında olup sımsıkı sarsaydım şimcik onu kuşum bnm
Beyazım bende gördüm çekilişi ama nebiliim çıkıp almak kargoya göndermek vs zorluyo bende o konuda azcıkın tembelim geçen olanlarda baya zorlanmıştım hediyeyi çok önceden almama rağmen bir türlü gönderememiştim o da bende stres yaratmıştı
Ayy bi de bizden genç olacaklar..Tamam tamam hayıflanmayın:)))))
Hele Seda hatunu Tarkana gidip göbek atmaya üşenmiyon de mi:))))) Serdar Ortaç desen öyle...
ben geldım
sabahtan bu yana kosturma ıcındeyız
doktora gıttık geldık
cumartesı gunu tekrar gıdıcez bakalım bızı ne surprızler beklıyor
kuzum dun aksam sarıldı uyudu ama sureklı uykusunun arasında agladı sankı bır yerı agrıyor gıbıydı
ben de kuzunun yanında uyumustum kı esım gelıp kaldırdı hadı gel dıye
nasıl sabah oldu anlamadım hıc
ama gece yavrum oksurmus bıraz esım sabah soyledı
ınsa allah hasta olmaz
cuma gunu dugunumuz var
cumartesı doktor randevumuz
yıne bır suru ıs benı beklıyor
ama ben sadece yatıp uyumak ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?