2008 Kasım Anneleri

Lorem inşallah hastalanmaz tontiş.Ama salgın var, mevsim geçişi maalesef..

Sedoşum birinin nosu 342 diğeri 442 ile başlıyo.Dalgınlıkla 342 ye bastım gerisi otomatik el alışkanlığı ya, geliyo işte:)))))))

hahahah süper olmuş yasminim boşver o vesile ile kuzunu sormuşsun sende

oo beyzade özel davetlimi bak seen inşallah bişeyi kalmaz o zamana kadar ilerlemez

yaa kızlar bişey sorcam
eymen artık öğlenleri uyumak istemiyor yaa zorla uyutuyorum dün babasıyla dışarıdaydı geç geldiler hiç uyumadı mesela ama akşam saat 21.00de sızdı tabi
öğlen uyursa en az 2 saat uyuyor dinleniyor bu sefer gece çok yatmaya başladı ne yapacağımı şaşırdım yaa
öğle uykusu da çok faydalı olması gerek önceden kendi kendine giden yatan çocuk zorla yatıyor nappıcam ben :çok üzgünüm:

ne yoğunlukk yaa..şu düzen otursada bi rahat etsekk...
ayyy benimde regl ha geldi ha gelecekk..
resmen alevler püskürüyorumm..hiç tahammülüm yokkk..
şişliğide cabasııı(((
kadın olmak ne zor iş ya..varmı erkeklerin böyle bişisi yokkk...
ömürlerinde bi defa azıcık ucundan kestiriler..onuda cümle aleme ilan ederler...ne şasnlılar yaa...

Anıl günde 1, bazen iki kere uyuyo ama gece az uyuyo be canım.O yüzden düzenleri aynı değil.Eymen gece iyi uyuyo sanırım.Belki ondandır..

eymen gece iyi uyuyor evet dün mesela saat 21.00de yattı sabah 09.00da kalktı 12 saat uyudu yani, tabi deliksiz değil arada süt içmek içinkalkıyor ama oturmuyor içip yatıyor işte aman maşallah diyeyim bi sıkıntısı yoksa hep böyle

öğlen uyursa gece 23.00-00.00 gibi yatıyor hatta son birkaç gündür 01.00 buluyordu sabahta 11.00 gibi kalkıyordu

ama öğleyin uyuyunca hem kendi biraz dinleniyor hem de ben bilemedim ki napsam

valla benimkide günde 1 kere uyur.bazen az uyuyo bu aralar.ama az uyursa gece daha iyi uyuyor.genelde uyur ama 2 saat falan.bende gece yatıramıyorum bi türlü.uyumıycam da uyumıycam:))
ya aranızda normal telefon kullanan yokmu kardeşim.bana numaranızı versenize.bazen çok konuşasım oluyo da:)) evden evi aramak bedava:))

aman benimki geldi de rahatladım hoş hala gerginim biraz ve halsizim ama olsun
dün gece adama diyorum ki aşkım benim misafir geldi gelecek tren kaçıyor bu fırsatı kaçırmayalım dedim oda tabi atladı hemen :kedi:

bizimki de günde iki kere uyur, toplamda 2,5 saat falan uyur. dün bi kere uyudu. ama akşam 19:30 da hoooop pestili çıktı, uyudu kaldı.

meleğim yemeğini falan yedikten sonra uyutmaya çalış. hani yemekten sonra ağırlık çöker hesabı :jeyyar:

evet beyazmelegım ozel davetlı beyımız
cok renklı bır dugun olacak o kesın de bız ınsa allah katılabılırız
evımıze cok uzak ve yol benı cok yoruyor

derınım benım ev telefonum yok canım

benım kuzuda gunduzlerı en az 2 saat uyur
bazen duzenı farklılasıyor tabıı
mesela sabah cok uykulu olunca kahvaltıdan sonra annem 1 saat uyutuyor ogleden sonra da 1,5 saat uyuyor
ama genel anlamda gun ıcınde uyumazsa dayanamaz benım kuzu

napcam bilmiyorum yemekten sonra da bi deneyeyim bari hoş doğru dürüst bişey de yediği söylenemez ya genellikle yatıyor kalkınca yiyordu
bakın süt istiyor, emziklerini istiyor yani uyku geldi demek bu gidiyor yatağına sütünü dibine indiriyor kikideyerek kalkıp geliyor

şimdi yerlere hep meyve suyu döktü içerken bez verdim eline oraları siliyor temizliyor

bizimde ev teli yok cepler çıktı çıkalı ev teli ne annemde ne ablamda ne de bende yoktu iptal ettirmiştik
Arda da öğlenleri 1 saat bazen 2 saat uyur bazende uyumaz değişiyo valla

kimsede ev teli yokmu yaa tühh.cebi ne kadar az kullansak iyidir kızlar aslında.
biz o yüzden ev teli aldık evlenirken , hatta taşınırken nosu da değişti.bu 2.numaram:)
uzun süre cepte konuşunca başım ağrıyo benim hiç sevmem o bakımdan
çocukları konuşturcaktık yaaaa
benim oğlan telefon elinde geziyoooooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…