- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.781
beyazım tatlım ne güzel geçirmişsin doğum gününü,inşallah her sene daha güzel bir şekilde geçirirsin canım benim.faceden de yazdım ama buradan da yazayım,mutlu yıllar bi tanem,koklaya koklaya öpüyorum seni.Hediyenin en güzelini kapmışın yine oğluşundan ohh sefan olsun
gülübik doğum gününü son kutlayan ben olayım dedim ama 50 dakika geç kaldım olsun hem facedende yazmıştım hacı hocam die nice yıllara cnmmm
,iyi yapmışsın iyi güzel olur senden de fıstık gibi mimar olur heeayy bu arada yarım yarım oluyor ama kursa yazıldım iç mimarlık kursuna bi bu eksikti ama lazımdı
şirkete bi mimar lazımdı dedim ben gider kursa ıcığını cıcığını öğrenirim dedim ön kayıt yaptırdım hafta sonları için akademibaraka kursun adıda ada bak nihahahaha
selam kızlar günaydınlar
dün güzel başlayan b.ktan devam eden ama güzel biten bir gündü
accuk bende derdimi paylaşayım dedim:)
memoyu cevriyeyi alıp üsküdara gittik hem gezeriz hemde balık alır döneriz dedik
neyse gittik dolandık ettik dönücez araba biraz tutar gibi oldu memoyu
bende bugün için drundan randevu alayım gidip aşısını yaptıriim dedim 2 vesait ama tutunca korktum yollarda rezil olurmuyuz acaba diye
buda başından beri enşteme benzin al götürsün diyo bende ne gerek var şimdi daha işe yeni girdin bi belli olsun iş durumun ben vesitle götürürüm diyorum
ben tutarmı acaba otobüs dememe kalmadı öyle laflar sıralamaya başladıki beynimden vurulmuşa döndüm
bende sesimi yükselttim oda yükseltti kadında arkada napıcnı şaşırdı onumu sakinleştirsin benimi
o kadar kırıldımki normalde söylese böyle büyümez olay ama anasının yanında yapınca delirdim
çok kırıldım sözlerine o kadar kırıldımki dönüşte annemin evinin şalterlerini kaldırdım hatta doğalgazıda yakıp bugün oraya geçicektim
ağla ağla yol boyu ağladım
senelerden sorna ilk kavgamızı başkasının yanında edip bide rezil olduk
Allahtan fatih yoktu yanımızda
geldim eve oturdum aşşa
hiç bişey yapmadım
cevriye geldi yapma kızım idare edin birbirinizi zor günler geçiriyosunuz bak bu sinirini yenersen çok iyi olur senin için hadi güzel kızım falan filan diye diye ikna etti
artık beni gerçekten seviyomu yoksa aç kalıcaz diyemi yaptı anlamadım ama la havle çekip kalktım yaptım balıkları
yaparken buda geldi özürler sarılmalar bilmemneler
yok dedim bitti gidiyorum ben yarın çocuk mocuk görmedi gözüm onlarıda bırakıcaktım bakarım başımın çaresine dedim
neyse ikna oldum sonunda çok uzattım
sonuç tatlıya bağlandı ama ben bütün gece uyuyamadım huzursuzluktan ben o lafları hakettimmi diye ağladım durdum sabaha kadar
günaydınnn..
maytabım hilalin dediği gibi her evde oluyo canımm..keşke anasının yanında yapmasaydı ama olmuş bi kere..oda eminim çok pişman olmuştur...
meleğim nice mutlu huzurlu yıllarar canımcımmm..
bizde cumartesi alışverişe çıktık kızıma ve kendime ciciler aldık..
pazarda köye gittikk..hafta sonu bitti gittii...:))
Slm kızlar kötü bir haftasonu geçirdim
Kızlarla buluşucaz die topladım ardanın kyafetlerini benimkileri görümceme gittim pek haz etmem kendisinden deli etti beni arda onu mu kırdın bunu mu yaptın sevgilisi bir yandan çocuğa şakayla karışık sert bakmalar deli oldum aptal karı bir daha asla gitmicem terbiyesiz ulan çocuğu kırk yılda bir görüyorsun o da biz götürüyoruz utanmadan birde huzursuzluk yaratıyor evine s...yım dedim ömere sinirlendim birde kızlarla iş moka sardı karışıklık çıktı iice moral bozuldu neysem derin kız geldi bi yarım saat takıldık en azından o kısım güzeldi çocuklar toplarla boğuşurken biz derinle oturup biraz muhabbet ettik bi 45 dk takılabildik durmadı çocuklar ortam çok kalabalıktı ayrıldık biz ananesine gidip yemek yeyip eve döndük ben yorgunluktan koltukta sızmışım resmen sabaha karşı bi baktım evin kapısı açılıyor anam bir fırladım yataktan yerler su içinde korkudan hemen kapıyı kapattım babammış adammcağaz vanayı kapamak için aşşağıya inmiş neyse cümbür cemaat kalktık bulaşık makinasının filitresi patlamış fişe takılı olduğu için kendiliğinden çalışmış heryer su halılar yüzüyor etrafta zar zor temizledik halıları yıkamaya göndericez acayip yorgunum ölü gibiyim bugün geçer mi beaaa
Diloksummm cnm arkadaşım seni tekrar aramızda görmek çok güzel inşallah gün geçtikçe daha da ii olursun selin prensesimizin resimlerini de eklersin tuna nasıl buarada hala kıbrısta değil mi cnm onu da özlemişsindir ama biraz daha dinlen sonra doya doya hasret giderirsin prensinle cnm bnm Allah kolaylık versin.
Mucizecim tarifi sağolsun nazlım kopyalamış şiddetle tavsiye ediyorum cnm süper bir tat :)
Nazlım bende nefret ederim 3.şahısların olaylara dahil olmasına gerçekten de yaptığı çok ayıp ben olsam duramam uygun bir dille çaya çağırır kırgınlığımı dile getirir ve bir daha da herhangi bir şeyde bu şekilde yapmaması gerektiğinin usulünce anlatırım.
Beyazım Meleğimmm yeni gördüm doğum günün olduğunu nice mutlu senelereee sexy hatunum :)
Mmmfcim tartışmak hadi neyse de her evde oluyor ama işte bu başkasının yanında olunca insan iki kat daha üzülüyor rezil olduğunamı yanasın yoksa söylenilen laflara mı napıcan yavrum idare edicen adam streste evin erkeği olarak kimbilir ne durumdadır hoş ağır konuşmasını gerektirmez bütün bunlar ama sonuçta hatasını anlamış ve özür dilemiş biraz zamana ihtiyacınız var cnm bnm kimbilir annesi de ne kadar üzülmüştür kadıncağaz..
günaydınnnnnnnn,
bende güne hiç iyi başlamadım bir ufak tartışmada biz yaşadık ya aman sakin olayım dedikçe bu adam beni delirtiyor sonrada sen çıkarıyon deyip üzerime atıyor.. sabah çok erken gidiyor o yüzden kahvaltı yapmıyor bende zaten kuzlar gece yine çoşunca 5den sonra uyumuşum bu patırtı kütürtü işlerini yapıyor ne oluyoır dedim bugün çok ses çıkarıyorsun tamam dedi keremde bizim yanımızda ya mızırdadı uyuttum.. yatıyorum yine bir hışırtı bir sinirle kalktım kaçta yattığı biliyorsun ne aranıyorsun dedim resim arıyormuş işi için vwesikalık lazımmış bana dünden desende bulsaydım dedim kalktım uykulu gözlerle aradım yok yer ayrıldı içine girdi mübarek her yere baktım yok ben sende bişey istemedim diye birde imalı konuşuyor tabi kuzularda kalktı o gitti ben oturdum kuzularla 7,30dan beri çizgi film izliyorum..
aman işde oluyor her evde lorenin dediği gibiodun olup özlerine dönüyorlar....
neyse ben bugüne geçeyimmm
meleğim doğum günün kutlu olsun canım genelde güzel geçmiş hastalığında kötü olmuş ama sakin geçirmenize sevindim kabanını ve bluzunü güle güle kullan...
safişim mucizem çocukluyuz anlıyoruz çocuklunun halinden kendi çocğuda var on larında tv sesi çok açık hep ama apartmanda yaşıyorsan uyacan herkes bir olmuyor işde yada güzel bir dille kendin bizzat durumu anlatıcan karşındakine işde ...........
sedoşum haftasonu pek iyi geçmemiş sadece derinle buluşmuşunuz olsun yine bir arkadaşını görmüşün görümcekide boşver hepsi aynı bir yerde...
eviniz içinde geçmiş olsun kolay gelsinn...
maytabım senide kırmışlar dün haklısın başkasının yanında kim olursa olsun insan daha kötü oluyor ama cevriyeyi tebrik ediyorum güzel yaklaşımı için arada bir iyi olabiliyorlar demek...:))
boşver canım takma kafana işdeki sıkıntılarının acısını bizden çıkarıyorlar... iyi olmuyor ama hep biz idare edip dert sahibi oluyoruz olan bize oluyor..
yasminim asortiğim oh siz bari bulıuşmuşunuz güzel geçmiş çok sevindim hemen resimleri bekliyoruz çabuk yükleyin gariiii görelim daaa..
gülizim sizde kızçenle cicileriniz güle güle giyin...
hilalim sanada günaydın kızzz..
Sedosum gecmıs olsunn
aksılıkler hep ust uste gelmıs
bı kac ay once benımde evımı su basmıstı senı anlıyabılıyorum umarım bır daha olmaz cunkı benımkı 1 hafta surmustu yagmurlardan dolayııı
Kız Güliz ben gelecem sana..Sıcacık denize gireriz yavrularla.İnşallah canım. Herkesi beklerim, severim misafiri.Bir de buluşmada bebeler eksikti.Benim yada Hilalin evde Ankaralı hatunlarla buluşursak bebelerimizle çok sevinirim.Kış bastırmadan.Çok şeker zamanları şimdi..
Duydunuzmu loooo, hepinizi bekliyom:)
Mellacım kibir mibir yok.Döt var anacım, söylettiniz bana heee:) Hem parayla kibirin kimde olduğu bellidir cicim:)))
GÜNAYDIN a.s.
kapkara izmir bugün ama benim içimde bi telaş bi heycan var bilmiyorum neden
bimden uyku tulumunu alan var mı bugün eşim gelirken alalım dedi ama ben görmeden alıcak kötü mü iyi mi birde 2 yaş mı 3 yaş mı alsın bilemedim bize çok büyük gelir 3 yaş ama uyurkende sürte sürte dizlerine kadar sıyrılıyor paçaları
beyazcım tesekkur ederım
artık elımden geldıgı kadar gırmeye calısıcam
esının yazdıgı notta cok anlamlıı allah banada nasıp etsın boyle not gormeyıııı
tekrar dogumgunun kutlu olsun canımm
kRİKOM bence alma.Ben de aldım ilk yıkamada çekti.Üzerine biraz ekleyip daha güzel bişi alabilirsin.
Meleğim bi daha kocadan şikayet yok.Kimde var şeker eniştemden?? Benimki gel anlaşma yapalım, kimse kimseninkini kutlamasın diyo.Aradaki farka bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?