2008 Kasım Anneleri

Ayy yasom sorma top aldık onlara biri renkli çıktı biri şeffaf arda bey renkliyi istedi biara almış elinden buğranın buğra da topunu istiyor ne yaptıysak durduramadık çok komiklerdi biara buğra bişeyler diyordu ardaya gül gül öldük :)

Haydin ben öğle molasına kaçıyorummm görüşürük

benimki boyuna posuna bakmadan sıkıştırdı çocuğu:)) elindeki topu almaya çalıştı kızıyo nasıl:)) deli yaa.

şimdi takvimlerinize baktımda derin sedoşla aynı günmü doğum yaptınız...
2 hafta az kalmış kuzuların doğum gününe hadi bakalım hayırlısıyla güzel geçer inş..

selam..

ankaralı hatunlar maşallah hepinize..çok hoş görünüyorsunuz..
yasminklava: fazla tevazu kibirden gelir şekerim..
taş gibi hatunsun maşallah..bayıldım bayıldım..

tontişlerde çok tatlı..
ardanın maşallahı var annesi sanki 3 yaşında..

sağol bitanem inşallah bende öpüyorum seni ve dediğin gibi en güzel hediyemi de aldım

gülübik doğum gününü son kutlayan ben olayım dedim ama 50 dakika geç kaldım olsun hem facedende yazmıştım hacı hocam die nice yıllara cnmmm

herkes ilk kutlayan olmak iister sen son mu bebişim :) sağol canım benim biliyorum hacı hoca muhabbetini orada kutladık zatne :))

,iyi yapmışsın iyi güzel olur senden de fıstık gibi mimar olur hee

canım şuanda iş stresi olduğu için bunlar çok normal bizde yaşadık zaman zaman biliyordun erkekler bunun sorumluluğunu ve sıkıntısını daha fazla yaşıoyr ve malesef bize yanıtıyorlar

sağol güzelim benim

teşekkür ederim sedoşum
senin içinde kötyü olmuş gerçekten off neyse artık

takma cicim takma dediğiniz gibi özleri buysa değişmezler elbet

hemmen gittim onlara baktım yorumumu yaptım ohh :)

ıcırım seni burada görmek çok güzel söylemeden geçemeeceğim

aman yarabbi burada da iki haşin deliklanlı görüyorum ikisi de birbirinden yakışıklı yerim ben bunları

orayada yazdım çocukları da görsek olurdu diye ama rahat rahat oturmanız açısındsan iyi olmuş
bu arada bana kimse gelmek istemiyor (

Duydunuzmu loooo, hepinizi bekliyom:)

ben gelecem sana hemide yatıya gelecem

Mellacım kibir mibir yok.Döt var anacım, söylettiniz bana heee:) Hem parayla kibirin kimde olduğu bellidir cicim:)))

amaan varsın dötte oluversin napalım o kadar kusur kadı kızında da olur

günaydın şekerlerim azimle geçmişi okudum bu kadar alıntı çıktı doğal olarak neyse iyi oldu

bizde kalktık kahvaltımızı yuaptık onlar baba-oğul gittiler

hilalimin hediyesini verecekler postaneye, halıları alacaklar
halılarda inşallah kurumuştur hava yağmurlu kaç gündür ama bilmiyorum artık

bende ortalığı bi toparlayacağım duşa gireceğim hazırlanacağım kurs var peeh işim çok yine bugün ama buraya bakmadan gidemedim

düne nispeten daha iyiyim ama biraz belim ağrıyor hala doal olarak

GÜNAYDIN a.s.

kapkara izmir bugün ama benim içimde bi telaş bi heycan var bilmiyorum neden

bimden uyku tulumunu alan var mı bugün eşim gelirken alalım dedi ama ben görmeden alıcak kötü mü iyi mi birde 2 yaş mı 3 yaş mı alsın bilemedim bize çok büyük gelir 3 yaş ama uyurkende sürte sürte dizlerine kadar sıyrılıyor paçaları

aşk uyandığınızda rüyanızı yanınızda bulabilmektir. nice yıllar sabaha birlikte uyanabilmek dileklerimle iyi ki doğdun iyiki varsın bebeğim doğum günün kutlu olsun seni seviyorum

şimdi face'e girdim kocişim göndermiş duvarıma seviyorum ben bu adamı yaa :asigim:

bim'den uyku tulumu alanlar çok memnun değildi sanırım krikocum burada bahsediyorlardı öyle hatırlıyorum, yıkanınca çekmiş sanırım içinin elyafı bi yere toplanmış falan eylül yazmıştı başka kimdi hatırlayamadım

beyazcım tesekkur ederım
artık elımden geldıgı kadar gırmeye calısıcam
esının yazdıgı notta cok anlamlıı allah banada nasıp etsın boyle not gormeyıııı
tekrar dogumgunun kutlu olsun canımm

kRİKOM bence alma.Ben de aldım ilk yıkamada çekti.Üzerine biraz ekleyip daha güzel bişi alabilirsin.

Meleğim bi daha kocadan şikayet yok.Kimde var şeker eniştemden?? Benimki gel anlaşma yapalım, kimse kimseninkini kutlamasın diyo.Aradaki farka bak

sağol güzel arkadaşım benim
gir tabi ıcır ismini görünce bile gülümsedim kız mutlu oldum :))

valla dimi kız şikayet mikayet etmeyim ben bu adamdan şeker gibi şeker bazen eriyip gidiyor arada ama o kadar da olacak artık
baksana sabah aynaya asılı aşk notları, akşam face'e canım benim elinden geldiğince düşünüyor kendi çapında bişeyler yapmaya çalışıyor

bitane kız bitane valla bir dediğimi iki etmez ve seviyor gerçekten bunu hissediyorum bensiz yapamaz yani

hepimizin var kusuru o yüzden aradaki ufak tefek şeyleri de görmezden gelicez artık

listede ilk sıralardan geriliyordu yaz bitiş dönemlerinde şimdi yine ilk sıralara yerleşmek için üstün çaba sarfediyor hakedecek sanırım yakında :roflol:

beyazım allah muhabbetınızı artırsın canım
faceden kutlarım buradan da kutlarım canım
ıyı kı dogdun

sedaaaaaa
hedıyelerın yola cıktı bıleeee
ay ben nıye sevınıyorsam
heyecan yaptım

uykum var
acba bu uykulu modum sebebıyle de doktora gıtsem mı
hep uykm var ve her buldugum arada uyumak ıstıyorum

cılek nerde bu arada

owwwwwwwwww pasinim çok hızlısın valla bnm bu haftasonu berbattı yine halledemedim haftaiçi halledicem inşalla en geç cumaya kadar yollarım herhal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…