- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #88.741
lorem ben doğumgünü pastasına fotosunu koyalım diyorum ama..eşim çokta pozitif bakmıyo fikrime.kendi aramızda küçük bi kutlama yapacaz zaten ne gerek var diyo :))nazlıcım kızdırmıs kocıskon senı ama bızım kadar ınce degıller canım yaa
benımde omuzlarımda yuk var
hala kıslıkları cıkarmadım
yazlık kıslık taksımı yapmam lazım ama cok usenıyorum
dun kocıse soyledım tek basıma yapamam dedı
ufff hıc sevmıyorum ben bu ıslerı yaw
ayrıca dogum gunu pastanızı begendınız mı nasıl yaptırmayı dusunuyorsunuz
günaydın ıcırım...Günaydınnnn Kızlarrr
arda bu konu da evet huysuzluğu oluyo illa ki ama genelde rahatım bizimde sorunumuz bazen bana yapışık gezmesi oyun bile oynamaması
o da işte uykusuzluktan falan kaynaklanıyor normal hepsi daha çok küçükler söz dinlemiyorlar anlamıyorlar bu yüzden evde buluşmamız ve sıkılınca evden onları gezdirmek için belkide oyun parkına götürmemeiz daha mantıklı bence ortamda kalabalıktı derinim ondan da huysuzlaşmış olabilir bundan sonra evde daha ii olur bu doğum gününde sevinçteyiz büyük ihtimal sonra da orda karar veririz ne yapacağımıza evde buluşmalarda da ev sahibine yük olmamak için herkes bişeyler yapıp getirir yük olmayız kimseye de ok şu topiğe gelde çekiliş yapak haciii sen ben mysever,eylül,piraye hade anam ellerinden öper muhasebecim kıymetlim :)
sağol gülizim malesef olmadı ki şöle mustakil evimiz :):):)
güliz kısss apartman dairesi aldık müstakili kaldı ama inşallah neden olmasın anca 40 lı yaşlarda belkim olabilir :):):)
Yaw arkadaşlar başımızı sokacak bir yuvamız varya şükür kuzularım bee.İnşallah herkesin hayallerindeki gibi bir evi olur..
Yorumlar için de teşekkürler, eğlenceli bir gündü.Nazlım Siirtten seni de bekleriz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?