2008 Kasım Anneleri

Aynen mmfcim sana katılıyorum bu durumlarda sabırlı olmak lazım zaten anne ve baba yeterince ilgieniyordur birde hatırlatmaya gerek yok diye düşünüyorum söyleyincede birşey değişmeyecek tabii çocuğa laf geçmez ne de olsa dediğin gibi neden durup dururken insanların huzurunu bozayım bunun için ruh hastası olmam lazım :) heralde insanlar tahammülsüz abimin alt komşusu var oda öyle onlara gittiğimizde yengem resmen diken üstünde oturuyor bu da bizi rahatsız ediyor doğal olrak bizde çocuk çok ablamın bnm abimin hepsi erkek ve bir araya geldiklerinde çoşmaları da normal ama işte napıcan etraf ruh hastaları ile dolu :)

nazlıcım kızdırmıs kocıskon senı ama bızım kadar ınce degıller canım yaa

benımde omuzlarımda yuk var
hala kıslıkları cıkarmadım
yazlık kıslık taksımı yapmam lazım ama cok usenıyorum
dun kocıse soyledım tek basıma yapamam dedı
ufff hıc sevmıyorum ben bu ıslerı yaw

ayrıca dogum gunu pastanızı begendınız mı nasıl yaptırmayı dusunuyorsunuz

lorem ben doğumgünü pastasına fotosunu koyalım diyorum ama..eşim çokta pozitif bakmıyo fikrime.kendi aramızda küçük bi kutlama yapacaz zaten ne gerek var diyo :))
Günaydınnnn Kızlarrr
günaydın ıcırım...

Arda bu konu da evet huysuzluğu oluyo illa ki ama genelde rahatım bizimde sorunumuz bazen bana yapışık gezmesi oyun bile oynamaması
O da işte uykusuzluktan falan kaynaklanıyor normal hepsi daha çok küçükler söz dinlemiyorlar anlamıyorlar bu yüzden evde buluşmamız ve sıkılınca evden onları gezdirmek için belkide oyun parkına götürmemeiz daha mantıklı bence ortamda kalabalıktı derinim ondan da huysuzlaşmış olabilir bundan sonra evde daha ii olur bu doğum gününde sevinçteyiz büyük ihtimal sonra da orda karar veririz ne yapacağımıza evde buluşmalarda da ev sahibine yük olmamak için herkes bişeyler yapıp getirir yük olmayız kimseye de ok şu topiğe gelde çekiliş yapak haciii sen ben mysever,eylül,piraye hade anam ellerinden öper muhasebecim kıymetlim :)
Sağol gülizim malesef olmadı ki şöle mustakil evimiz :):):)

inşallah bi gün sedacımm..allah gönlüne göre versinn..

güliz kısss apartman dairesi aldık müstakili kaldı ama inşallah neden olmasın anca 40 lı yaşlarda belkim olabilir :):):)

çıkmadık candan umut kesilmezmiş sedacımm.daha yaşın kaçç.dediğin gibi ilerde alırsınn..ben çok istiyorum müstakil bi ev..inşallah bi gün diyorumm:)))

bencede fotlar çok güzell..hepsi bribirnde güzel hatunlarrrınnn...

Sedosum gecmıs olsunn
aksılıkler hep ust uste gelmıs
bı kac ay once benımde evımı su basmıstı senı anlıyabılıyorum umarım bır daha olmaz cunkı benımkı 1 hafta surmustu yagmurlardan dolayııı

sedacım evet çocuklarımız şimdilik herşeyi anlayıp uygulamadıkları bir dönemdeler pek laf dinlemiyorlar
hele çocuklarla bir araya gelince oyuncak tartışması oluyor felan ..
bunlarda geçecek bir gün elbet.. bende umutluyum bir dahaki sene artık eve tıkılıp kalmayacağım çıkıp insan içine karışcam loooo..
ayrıca sizin daha önceden güzel buluşmalarınız oldu yine olur tatlım.. bu seferki biraz karıştı ama bir sonrakini daha iyi planlarsınız...
yasminim fotoları gördüm çok güzel çıkmışınız hepinize kocaman bir maşallah...

öle gülizim evim var ama bitane daha alırsam belkim ilerde müstakile çevirebilirim :) hakkımızda hayırlısı ne dyelim Allah gönlümüze göre veiri inşallah

Yaw arkadaşlar başımızı sokacak bir yuvamız varya şükür kuzularım bee.İnşallah herkesin hayallerindeki gibi bir evi olur..

Yorumlar için de teşekkürler, eğlenceli bir gündü.Nazlım Siirtten seni de bekleriz:)

Icırım valla en son taşındığımız evin pimapeni eskimişti lastiklerden hep su almıştı iğrençti bizim birgünde geçmişti ama bir haftayı düşünemiyorum bilem allah beterlerinden saklasın valla
Nazlım bu yüzdendir ki dışardaki buluşmlarda çocuksuz evdeki buluşmalarda çocuklu olmak daha mantıklı :)

bende gelemmi ahretimm :))beni çağırmıyonmu ışıl ışıl ahretimm..bi ara alacam o cildinin formilinü ona göre :))
hepiniz ayrı ayrı çok beğendimm hanımlar..maşallah hiç cocuk anası gibi değilsiniz...çıtırlarrr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…