2008 Kasım Anneleri

ay kendimden nefret ediyorum...saol bebeisimmm öküz gibiyim dimi?

yaw bu iş benim anamı ağlattı beee,ne size takılabiliyorum ,ne face e doğru düzgün ,ne kendime vakit ayırabiliyorum ..:86:

taşındım bu arada canlarım ,işime daha yakın bi yere ,melis kuzusu annemde tabi ,haftanın 3 günü yanındayım ,çok özlüyor beni ,hep kandırıyorum onu ,gece ben uyutuyorum gittiğim zaman ,uyumak istemiyor ,hep oynamak istiyor benimle ,çok üzülüyorum ama işe gitmem lazım para kazanıyım sana oyuncaklar alıcam diyorum ,2 gün oyuncak bekliyor yavrum ,giderken hep bişeyler götürüyorum ,bu gidişle benim maaş melise oyuncak dağları şeklinde kaybolup gidecek :)))

henüz evimde doğalgazım açılmadı ,ufo ile ısınıyoruz ,banyo sorunumuz var ,kocamla abla kardeş gibi yaşıyoruz :))) bazen karı koca olduğumuzu hissettiğimiz zamanlarda kattle da su ısıtıyoruz çok zor günler geçiriyoruz ,ama sanki ilk evlendiğimiz yıllar gibi :))

vakit buldukça gelmeye çalışıcam ,çok boşladım ,çok özledim sohbetlerimizi ..şimdilik çıkıoyrum şekerlerim ,öptüm hepinizi byeeee

selam fıstıklar..
çilek afiyet olsun canım..atın ölümü arpadan olsun 3 güünlük dünya boşver iç desemde inanma..teselli için söyledim:))

eylül yeni eviniz hayırlı olsun..
melis içinde allah yardımcın olsun..
her sabah eşimle konuşuyoruz çalışan annelerin allah yardımcısı olsun diye.
her sabah oğlum babsını işe göndermemek için türlü türlü ikna etmeye çalışıyor..
dünde dediki baba sen işe gitme bana çikolata alma zaten bizim evimizde çok çikolata var..
öldük bittik eridik resmen..

bi günde babasına benide götür dedi babasıda onu indirdi biraz aşağı babasına diyoki babaaa sen enn babsın çoook babasın..sende paşasın bende paşayım:))
çok komikler yaa..

herkesler iyiidir inşallah en son sayfayı okuyabildim yine benim canavar artık hiç izin vermiyor ya..
:))

çilek bu ne kola aşkı böyle .kola tiryakisi olmuşssun ne güzel kilo yapmıyo

eylüll yeni eviniz hayırlı olsun.canım ya nasıl özluyordur seni.allah ikinize de sabır versin.

gunaydınnn

ben cıktıktan sonra tum devamsızlar gelmıs yaww
hosgeldınız yıne gelın yıne beklerız kızlar

dun aksam kuzumu avm ye eglence merkezıne goturduk
nasıl mutluydu anlatamam ınanaılmaz eglendı
cıglıklarıyla cınlattı ortalıgı
hafta ıcı olmasından sanırım cok kalabalık degıldı ıyı oldu rahat hareket ettık
mamalarımızı yedık evımıze geldık

geldıgımızde tam da oyle bır gecer zaman kı yenı bolum baslıyordu
kocısko cay yaptı oturduk ızledık ama ınanılmaz gerıldım
hayatımda ılk kez gercek olmayan bır sey ıcın tv karsısında gozyası doktum
o kadar dokundu bana etkıledı benı
sasırdım sonra kendıme yaslanıyormuyum ne
cok kızdım cemıleye kendı kendıme saydım savıstırdım

neyse hala etkısındeyım

seda bız de gelıyoruz yılbası aksamı
o ne menu oyle yawww
sırf mamalar ıcın gelebılırım o kadar yanı

cılegım yasmınım gereklı acıklamaları kopyalamıs canım
senın kadar olmasa da en az bır bardak ıcen ben bıle sogudum yanı ıcmek ıstemıyorum
kendını ve denız pasamı dusun canım

eylul yenı evınız hayırlı olsun
ınsa allah en kısa zamanda duzenınızı oturtursunuz

amın haklısın calısmayan anne olmak bır nımet
sabahları uykunun en tatlı yerınde mesaılı memurlar mısalı kalkıp sogukta dısarı cıkan kuzularımız ıcın cok uzuluyorum
dun aksam esımle bu konuları konustuk
aılesının bana karsı yaptıgı haksızlıkları vs
daha sakın ve ılımlı konustuk ve aılesının hatalarını kendısı ben soylemeden ıtıraf ettı
demek kı konu kuzudan gırınce bamtelıne degdı kocısın

neysem buradayım
hadı gelın garı

Günaydın Lorem.Dün bende ağladım utanmadan:) Koca yanımda onunda gözler doldu.İnsan yavrusundan nasıl ayrılır?Anne özellikle..Çocuğun o gözyaşları eritti beni.Hamile miyim neyim duygusalım bu aralar.Adetimde 1 hafta geçti.Ya menepoza girdim ya hamileyim:)) Karnım kasılıyo..Doktora gidecem..

günaydın fıstıklarım
yasmincim yazıp çıkmak zorunda kaldım sağol canm inşallah hayırlısı olsun ne diyim 1 aydır evde:S
gelicem kızlar öğleden sonra şimdi kahvaltı hazırlamam lazım anca toparlanır gelirim öğlen

maytabım esının ıs durumu hayırlısı olur ınsa allah canım

yasmınım ben normalde boyle dızı ve fılm tarzı seylerde bu kadar etkılenmem
ıdrak ederım yanı gercek olmadıgının
ama bu farklıydı
sankı gercektı de ben haberlerde falan ızlıyordum
o kadar kotu oldum yanı
esımse benım cok duygusal ve cocuksu oldugumu dusundu
halbukı owwww osmanım dedı
dayanamadım agladım valla

günaydınn
bi devamsızlık yapan daha katıldı aranızabende yoğunum eylülüm gibi off bi rahata ersek yaaa
lorem yasminim bende dün ağlaya ağlaya bittim kociş utanma bak bana doğru diyor kocişde etkilenmiş bi daha izlemeyelim diyo çok üzüldüm cemileye o aliyi bi bulsam boğarım elimden kimse alamaz vallahiii
sedacım ya benimde misafirim var yılbaşında eltimler gelecek onunla birlikte yapıcaz gerçi de bende değişik bişeyler yapsam diyorum yaa bizde var çiğ köfte kaynım yapacak ohh mis olacak misss....
cumartesi de annem gelecek inşallah bu ara pek sevindiriğim allah ağzımızın tadını bozmasın
çileğim ya o kadar cola içme çok güzelsin mahvetme kendini bırak bu alışkanlığı
valla bizim evimizde eşimin üstüne hesaplarımız ortak kimde ne kadar varsa yatırıyor öyle bişeye yanii bende güvenmem pek iş başka dostluk başka demişler demiiii

günaydınnnnn,
çok önce açtım ama kahvaltı yaptırdım öle geldim...
bir gün evvel benim kaan pişik oldu altı açık şort var diyer yazmıştım ya o gece sık sık sordum oğlum çiş geldimi diye ııı dedi durdu sonra halının orta yerine kuzu gibi kakaları döküştürmüş delirdim halşıda görünce. hemen banyoya soktum kıçını başını9 yıkadım giydirdim halıyı sildim gördümki daha motor gelişimi felan yokkkkk((

dünde eşim evdeydi kuzuları doktora götürdük hastanewyi birbirine kattılar beklerken... kaanın gözünde arpacık çıktı demiştrim ya büyüdü geçemedi gittik keremde kontrolden geçsin dedik önce çocuk doktoruna göründük demir eksikliğinden olabilir gözündeki arpacık göz doktoruda gördün dedi keremede baktı rengi soluk dedi kan testi istedi kansızlık için tabi muayene olurken çok zorladılar doktoru oda balon verdi azcık yatıştılar.. aşağı indik göz doktoruna daha gelmemiş olunca kan vermeye gittik aman ikiside çok kuvvetli zor zaptettik valla o işide halledince göze gittik gelmiş doktor muyene etti oda demir eksikliğinden olabilir öyle bişeyse onun içinde bir ilaç yazayım sonuçları getirn banada dedi ama krem damla ve antibiyotik verdi kurutucu büyük olsa operasyonla içini boşaltırdık dedi... kewreminde küçükken hafif bir kayma durumu gibi bişey vardı onada baktı burun kökü geniş olduğu için öle gözükmüştür şimdi düzelmiş herşey normal dedi...
çok şükür işimiz bitii eve gelirken arabada sızdılar.. kantine uğradık eve bir geldik ikimizde bunların peşinde çok yorulmuşuz ama içim rahatladı kontrolden geçtiler diye sonuçları yarım saat içinde veriyorlardı ama bekleyemedik bugün eşim alıp gösterecek ilaçları alacak...

biraz okudum geçmişi hatırladıklarım sedoş inşallah herşey düzelir yeni evle birlikte..
maytabım kociş işe girecekmiş hayırlısı olsun canım..
eylül taşınmışın alışmak adapte olmak zor kolay gelsin..
çileğim ne yapın sen mideni delmeyemi niyetin var o kadar çok içilir be kuzm birde adı üstünde böcek suyu yavvv..(
sedoş menü çok güzel yaa bende çok şükür evde olucak o gün atıştırmalık bişeyler düşünüyorum ..
bizde birikim amaçlı bir eve girme düşüncemiz var nerden alalım nasıl alalım felan diyor.. bakalım hayırlısı...neyse herkese selamlar..

ay unutuyordum bugün yaprak dökümü günü son bölümü var ya akşam çayımı ıvır zıvırımı alıp dizi keyfi yapmayı düşünüyorum...

selam günaydın ,

bende dün kızımla gittim eğlence merkezine lorecim ,bindiği herşeye benide yanında taşıdı :)) bende eğlenmiş oldum böylece ,birde tern vardı 4 tur attı koca merkezde bende içindeyim tabi :78: çok komişti ya koca kadın trenle geziyo ...hani vardı ya face de bir ara anne isen eğer çantada ıslak mendilin ,ağzında topitopun ceplerinde çikolata kağıtları olacak v.s gibi ,aynen dün öyleydim :))

Nazlım, Maytap, Laviş,Eylül hatun günaydın..

Nazlım göz kontrolünde cihaza girdiniz mi?Hareketsiz durmak gerekiyomuş.Ben de Anılı gönderdim babaannesiyle göz doktoruna.Valide hafif kayma var gibi demiş doktor hatuna.O da cihaza sokmak lazım ama 4 yaş gibi demiş.Küçük çocuklarda olur, zamanla geçer demiş.Arpacık Anılda da vardı ve ara ara çıkıyo hafif.Anılda demir fazlalığı vardı en son.Ondan da olur mu acaba?Demir dengesizliğinden?

Laviş hadi gözün aydın annen geliyormuş

Maytap hatun işsizlik zor ama geçecek canım.Benim eşimde 15 ay kadar işsiz kaldı.Zordu ama geçti gitti.Herşey düzelir..

Eylül hoşgeldin.İşin seni bayağı alıkoydu buralardan.Zor özelde çalışmak.Ama en zoru kızından ayrı kalıyomuşsun o..Melis nasıl, resim filan eklemiyo kimse artık topiğe(

Bu arada Hilalin böbreklerinden birindeki taş kırılmış, döküyomuş.Diğerinide kıracaklar.Telefonda konuşmuştuk.

Gülizimi de merkeze almışlar ordan giremiyomuş..Hasretlen bekliyorum ahretimi:)

günaydın kızlarr pazt si demiştim ya ardaya randevu aldım 18:00a diye .sizle yazışırken okuldan aradılar ardanın burnu akmaya başladı diye uçarak gittik aldık kuzumuzu evde biraz seviştik falan akşam dr a gittik nezle olmuş viral üst solunum yolları enfeksiyonu falan dedi ıburamin cold mu ne verdi bide burun spreyi.dr a diş hikayesini anlatıp yemiyo içmiyo deyince olacak dedi ve tartmadıbenim iyice abartmamdan korktu sanırım.dünde babamız siz noel tatili yapın yatın evde dedi 9:45 e kadar uyumuşuz oğlumla kocam sesssizce süzülmüş gitmiş yanımızdan.havada güzeldi gezdik tozduk oğlumla arada kızdırdı beni,arada ben onu kızdırdım günü bitirdik.sabahta gitti okula

ev mevzusu falan olmuşda katılmadan edemiycem beni tanıyanda bilir hatta kimselerde onaylamaz beni ama fikrim sabittir.öyle bişey olursa Allah korusun ceketimi alır çıkarım sebep durum ne olursa olsun.değil evi arabayı istemek o evdeki hiçbişeye sürmem elimi.Allah bana sağlık versin ben her durumda çalışır karnımı doyururum kimseyede müdanaa etmem

kadınız kendimizi garantiye alalım lafı, bana hakaret gibi gelir valla erkeğim diye gezen bi sürü erkeği cebimden çıkarırım ben.ben adamı öyle mallar benimm şu benim bu benim diye değil ağırlığımla döverim.yırtsada kendini kuruşu geçmez boğazımdan

tabi bunlar benim fikrim beni bağlar sizin fikirlerinezede ayrıca saygı duyarım herkezin doğruları farklı olabilir

yasminim yok ya cihaza girmedik benim kucağımda oturdular ağlıuyorlardı sonra ışıklı göz panosunu açtı kedi araba güneş felan var bak dedik onlara bakarken kuzular doktorda elindeki ışıkla baktı sadece... hatta baya ilgili kontrele gelin 3 yaşındada bakalım ihmal etmeyin test sonucunuda getirin dedi..makineye töbe girmezlerdi zaten...hatta arpacığı operasyonla alırız başka şekildede bakarız ama küçük daha dedi.. sanırım makineden bahsetti...

bunlara çıkartma verdi ben korkmuyorum diye yazıyor çizgifilm kahramanlı bişey onları yapıştırdık kabanlara..
az önce eşim aradı test sonuçlarını almış göstermiş doktora kan tahlilleri normal çıkmış demir eksikliği kansızlık felan yokmuş... inanmadım eminmisin dedim baktı inceledi işde doktor sende alemsin dedi bana..
aman arpacık işde bu kaçıncı geçiyor sonuçta ben sık sık olunca endişe ettim ama çok şükür bişey yokmuş..

ay hilali unuttum çok geçmiş olsun ya hayırlısıyla o taşlarda kırılırda kurtulur bu dertten....

polipcim sizede geçmiş olsun kuzuya dün ev keyfi yapmışınız iyi olmuş...
bizmkilerde dün doktor tartmak boylarını ölçmek istedi ne mümkün biz kendimiz ölçüyoruzda kilolarını bilmiyorum eve bir tartı lazım...

lorem sağol valla dün hastanede görseniz bizi bir ara karşıdaki markete gitti kaan durmayuınca lolipop almış çikolatalı süt almış uykuları geldi diye birde kocaman örümcek adamlı içi şıngırdaklı balon almış öyle dolandık koca hastaneyi... doktorumuzun verdiği balonlarda vardı arabada kalmış dün istediler akşam anca getirir babası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…