2008 Kasım Anneleri

Hosbuldumm leyn..Benim danain altini baglamadim gecen gün,gitti mutfakta zicti geldi:) neyse yikadim ama demekki hazir diil hala.ya okudumda ama tam hatirlayamiyorum,yanlis verilen wc egitimi cocugun ielrde cimri yada acik elli olacagina isaretmis.birde merdivenelri kendisi inip cikarsa o zaman hazir demekmis egitime filan.neyse ben zaten bi süre daha düsünmüyorum yapsin az daha..

Bu arada yeni yila geciyoruzya dün esimin sigortasi geldi,ayy hem üzüldüm hemde baya güldük.Allah korusun esime bisiy olsa devlet cok yüklü miktarda bi para veriyor bana ve denize,iki is yerinden sigortali esim..Bana bisiy olursa esime kus kadar bisi veriyorlar..ahahah aman sana bisiy olmasin filan dedi:) töbe yarabbim baya bi muhabbet oldu aramizda cok güldük hayirdir insl.

Oooooo yazışın yazışın ne güzel ben bir süre olamayacağım bugün sanırsam yoğunum hazırlamam gereken dosyalar var öpüyorum nennnn hepiniziii mujjjjuhhhhhssss

yaza artık alıştırırız inş asorticim napalım ,

baktım burada herkez çok meşgül kimseler yok bende gittim buzdolabını boşaltım bigüzel temizledim.kaç gündür aklımdaydı iyi oldu.

ben de geldım guzeller
benım sıpanın wc ye alısmaya hıc nıyetı yok valla
ben de karar verdım zaten yaza kadar hıc ugrasmayacagım
yazın tatılde bakarım dıye dusunuyorum

ben ıyı halde de yıne de herseyın protokol ıslerı dusunulerek yapılması taraftarı oldugumdan ıslerımı hep o dogrultuda duzenlerım
babadan gelen bır alıskanlık bu ne yapayım
bugun bana bırsey olsa malım ve param kımler arasında ne sekılde dagıtılır bılırım ve ıstedıgım sekılde de duzenlerım
vasıyet vs ıslerıne de hıc guvenmem
mahkemelık olunabılınıyor vasıyet durumunda da

neysem hıckımseye bırsey olmasın
kımse bosanmasın esını evladını anasını babasını kaybetmesın

yasmın bu arada kafama takıldı
evlenmeden evvel alelacele ev aldıran cevrıyen senden para aldı mı ev alınması ıcın

bende ne zaman isterse o zaman başlayım diyorum aslında hazır alıştırılmaya ama
yapmıo hiç bi yere ya eltimin bebesi hemen alıştı yaa lazımlık falan olmadan 2 yaşındaydı normal insan gibi tuvalete çıkıyordu yaa maşallah bizimki de onu görünce çorabını üstünü çıkarıyo yapacam die
oturtuyorum yapmadan bitti diyip kalkıyo yaa cevroş:))

lore dostluk başka alışveriş başka diyenlerdensin yani
aslında öyle olması gerekiyor.göruyoruz işte çevremizde heyşey oluyor.
teyzemin kocası olduğunde teyzem 32 yaşındaydı 3 çocuğuyla kaldı kooparatife girmişlerdi kkayınpederi dalavereyle kop.evi kendi damadının üstüne satmış gibi göstererekten evi teyzemin elinden almaya kalktı 8 sene falan mahkeme sürdü teyzem evi kazandı ama 1 sene sonra vefat etti.yani herkesten herşey beklenir.temkinli olmak lazım

Ya ama şöyle bişi.Ben borç alındığını bilmiyodum teyzeden.Evi aldık, 1 ay içinde evlendik , oturduk.Sonra duydum.Sonra ödediğim bu bedelin yarısını eşime verdiler.Yani aslında para birikimimiz olsun diye disipline ettiler.Benim hesabımda değil para.Ama evlendikten sonra yattığı için ortak kazanç sayılır.Yalnız evin tamamı eşimin üzerine

banka hesaplarına da guvenmıyorum ben
yanı evlılıkten sonra hesaba yattı dıye ortak olur dusuncesıne gırmeyın
esınız oldugunde o hesaptan cocugunuz ve sızınle bırlıkte esınızın anne babası da hak sahıbı oluyor
ya ortak hesapta tutun ya da kendı adınızza benden bır tavsıye

ben tıcarı konularda temkınlıyım
supheye ya da tartısmaya mahal verecek durumlardan en basından kacmak gerekır dıye dusunuyor
cunku ısın ıcıne para gırdıgınde degıl esını kardesını annenı babanı bıle tanıyamıyor ınsan

tabıı bunlar benım bakıs acım
kımsenın agzının tadı bozulsun ıstemem asla ama dunya bu
bu tarz durumlar cok yasanıyor ondan dolayı temkınlı olmak lazım

slm kızlar
hiç giremiyorum artık interneti açıyorum ama kalıyo öyle...
bende başlamıştım tuvaletini alştırmaya yazmıştım hatta o gün,uyanınca tuvalete yapmıştı bağlamamıştım altını sonra yine 3 kere tuvalete 4 kere üstüne çiş yapınca bağladım:)
lazımlık alıp başlıyım dedim çünkü oyuna ya da tv ye dalıyo gitmiyo tuvalete eliyle şeyini tutuyo birden ama gelmiyo wc ye ya da giderken yapıyo işini:)
alıştırmak lazım ama yaa poposu hep pişik oluyo ve çişi geçiyo hep bu sfer başka bez alcam belki çıkmaz

hep oyun oynuyoruz bu ara kartonları kesiyo sürekli yapıştırmya çalışıyo bıdık bıdk elleriyle:)

Lorem tabi öyle.Allah göstermesin bişi olsa eşime annesi oturduğumuz ev üzerinde, banka hesaplarında pay sahibi.Ama ne kadar anlaşamasakda kaynanam bu kadar kötü bir kadın değildir diye düşünüyorum. Hep verici oldu maddi bakımdan.Hakkını da yiyemem.Allah acısını göstermesin kimsenin ama yaparsada kendi bileceği iş.İnsanın en büyük kavgası vicdanıyla olanıdır.Ben öldükten sonraki hayata daha çok inanıyorum

onemlı olan vıcdan sahıbı muhatap bulmak zaten
bılseler baskasının hakkına gırerek asıl kaybeden kendılerı oluyor yapmazlardı emınım

aman derın konular bunlar gerılıyorum nedense

ama emınım kı kocam olse bırak mısarısını vermeyı benı borclu cıkarırlar bundan emınım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…