2008 Kasım Anneleri

Yasminim adam 8 aydır bizden uzakta çalışıyo , kış için biriktirdiğimiz tüm para arabaya gitti : ((( kafayı yemek üzereyim , çok canım sıkkın çooook , bide benim iş de böyle neyse biran önce eve gidip kuzumu koklamak istiyorum.. iyiki varsınız kızlar , size anlatıp rahatlıyorum en azından , böyle şeyler heryerde konuşulmuyo nede olsa

ayyy canım ne demek keske elımızden de bırseyler gelsede yapabılsek sen canını sıkma
ısın ıcınde hayırlısı olsun bakalım daha hıcbırsey kesın degıl dıyorsun sonunda ne olcakk sımdıden dusunme bunları acıklansın sonra cozum ararız

andinacığım netleşen bir şey yoksa henüz üzülme
bizim dualarımız gene seninle merak etme
araba konusunda ise o paranın sizden çıkacağı varmış allah korusun bir dert kaza hastalık olacağına araba bozulduğu için çıksın sadakamız olsun diye düşünün artık

Yasminim adam 8 aydır bizden uzakta çalışıyo , kış için biriktirdiğimiz tüm para arabaya gitti : ((( kafayı yemek üzereyim , çok canım sıkkın çooook , bide benim iş de böyle neyse biran önce eve gidip kuzumu koklamak istiyorum.. iyiki varsınız kızlar , size anlatıp rahatlıyorum en azından , böyle şeyler heryerde konuşulmuyo nede olsa

Canım hayat böyle.Hangimiz güle oynaya geçiniyoruz?Ya istersen 5 milyar maaşla çalış gelen para gitmesini de biliyo.Demem o ki kazandığımız keşke cebe kalsa.Hepimiz aynıyız.Ben eşim işsizken 3-5 kuruş biriktirmiştim herşeye rağmen ama kardeşim aniden bize sürpriz ve bir sürü borcu çıktı.Hadi ödemede göreyim.İki çocuğu var.Ben de ona verdim.Neye niyet neye kısmet.Kuzularımızın ve sevdiklerimizin canı sağolsun, sağlık olsun canım.O para yerine gelir.Sen merak etme:)))

Canım hayat böyle.Hangimiz güle oynaya geçiniyoruz?Ya istersen 5 milyar maaşla çalış gelen para gitmesini de biliyo.Demem o ki kazandığımız keşke cebe kalsa.Hepimiz aynıyız.Ben eşim işsizken 3-5 kuruş biriktirmiştim herşeye rağmen ama kardeşim aniden bize sürpriz ve bir sürü borcu çıktı.Hadi ödemede göreyim.İki çocuğu var.Ben de ona verdim.Neye niyet neye kısmet.Kuzularımızın ve sevdiklerimizin canı sağolsun, sağlık olsun canım.O para yerine gelir.Sen merak etme:)))

valla yasmıncım ne guzel yazmıssın bızde calısırız köseye bıraz para koyarız kayınbabam (olmaz olasıca:oklava:) bı sekılde parasdan tırtıklar . sınırlenırım uzulurum sonra bı sekılde unuturum kendı kendımı tesellı ederım akannehir kuzumun canı sagolsun derım belkı o parayı vermesem onun duasını almasam bısey olur dıye dusunurum ıste salagım yaa kaydirigubbakcemile

Doğru söylüyosunuz kızlar cana geleceğine mala gelsin , remediosum dediğin gibi başımın gözümün sadakası olsun diyorum ama yine de üzülüyorum işte..neyse saolun canlarım benimmmmm

Icırım nesi var demişsin , şanzıman dağıldı tatlım , şanzıman kadar taş düşsün o arabanın kafasına

nazlımelekk lcw yw gırdık yasmınımle bır cocuk babasının tepesınde ıcerıde gezıyorduu yasmıncım senın oglana benzettıı :)) kulakların cınlamadımıı hıcc :))

ilk adım tebriklerine teşekkürler..
gülbeşekercim sizinde ilk adımınız atılmış yürümelerine az kaldı yani...
dilekcim geçmiş olsun panik yapma mutlaka çalıştığın yerde önlem alınmıştır sende dikkat ettikten sonra bişey olmaz inşallah..
andinacım yüzyüze görüşmesekte inan kendi ailemden biri bunları yaşıyormuş gibi üzüldüm yaaa ..Allah kolaylık versin size.. inşallah işinde herhangi bir sorunla karşılaşmazsın herşey senin lehine gelişir..iyi düşün iyi olsun canım..araba zaten gitmiş ne diyeyim onunda en hesaplı şekilde bakımını yaptırırsınız..
bu arada bende oğlanlar uyuttum mutfağımı topladım çorba yaptım kerem bey için brokoli haşladım kaan az yiyor brokoliyi..
şimdide uyandılar oynuyorlardı ama ev kokular içinde bizimkiler büyük toplantı yapmışlar gidip şu durumdan kurtarayım onlarıda kendimide..

selam ,

andinacım hayırlısı de canım ,kocan kışın yanınızda olacak ve mutlu bir aile tablosu oluşcak böyle düşün ..her zaman en iyisini düşünmek gerek biliyorsun ..

ben bu gece kızı yanıma almadım ,ben inat ettikçe o uyumadı ,döndü durdu yatağının içinde ve galip geldi ,yanıma gelince kıpırdamadan fosur fosur uyudu :)) napıcaz bu kızla bilmem ,bir çözüm arıyorum ...

Eylülüm çözüm bulursan bana da söyle hayatım , kocam da geliyo napıcam ben bu oğlanla bilmiyorum , kendi yatağına nasıl alıştırıcaz biz bunları : (((

Nazlı melekcim , eylülcüm çok saolun...artık kasım anneleri en iyi dostlarım oldu , iyiki varsınız tatlı annelerim benimmmm

aralık annelerinden selam kızlar.yavrularınız yaşlarına girdi yada girecek bir çoğunun.benim kızımda 11aylık.azkaldı yaşımıza,şuan emekleme durmundayız daha doğrusu tembel benim kızım.popsunu kaldırmıyor ileri doğru füze gibi gidiyor ama hiç durmuyor.sıralamaya başladı.dişlerimiz 8tane.çok merak ediyorum acaba yaşında yürür mü kızlar yada çok mu geç yürür.sevgiler hepinize.öpüyorum bebelerinizi

Back
X