2008 Kasım Anneleri

günydın kızlarr
bugün dha iyi ayağım artık basabiliyorum üstüne :)
ya andişim çok zor canım snein durumun yağmur akşam 8-9 gibi uyur gece sadece bir kez kalkar 4-5e doğru yada saat 06,00ya kadar uyur ben feci alıştım rhat uykuya bu sabah 06,30 da kalktı fakat annem yanımdA olduğu için ona seslendim geldi aldı bahçeye indiler yağmur maşallah diyeyim hastalanmadığı sürece gece uyanmazzz
kızlar ben artık yağmuru bahçeye indirdiğimde hiç müdahale etmiyorum kumla oynuyor çanurla oynuyor üstü başı batıyor hatta fakat böyle çok mutlu aylardır akşama kadar bahçede hasta olmadı kaç aydır çok şükür sanırım bağışıklık kazandı bahçede dalından üzüm yemeye bayılıyor mandalina ağacımız var onun altına gidiyor kendince bana sesleniyor doktorumuz dokunma kirlendin batsın elini ağzına götürmesin yeter dedi annem ve kayınvalidemde aynı fikirde eve aldığımda kapıda soyuyorum banyoya atıyorum kuzumu yıkıyorum öyle yorulmuş oluyor ki hemen uyuyor:))

lavinyacığım siz şanslısınız biz çocuğu nereye bırakalım
bizim burada ne bahçe ne de kapı önü şansımız var
beyazmelek de yazın eymenin yürüteçle sokakta fotoğrafını koymuştu nasıl hoşuma gitmişti
özellikle kış aylarında istanbulda gidilebilecek tek yerler alışveriş merkezleri
domuz gribinden artık kapalı mekanlara da gitme şansımız yok
sokaklarda dolaşacağız herhalde

kızlarrrr gunaydın henız gecmısı okumadım ama andıcımın bebısı uyutmadı sanırım dunde benımkı uyutmadı delırttı benı valla cok fena hırslandım uyku semesıne.gece bız 12.30 gıbı yattık mertı de 10 da yatırmıstım.sen 2 de kalk bagır cagır agla zırla durumları ne yaptıysam susmadı en son aldım salona kudurmaya basladı ama benım uyku akıyo resmen dellendım ya sormayın kendımı zor tuttum hıc boyle olmamıstım.uykusuzluk carptı demekkı vucudumdqa bır hostu zatı.carpıntı basladı gece gece.10 dk sonra uykusu geldı yere uzandı aldım yatordım hemen oylece bende uyumusum.sabah 7ye 10 kalada devam sutunu verdım sonra esım gıttı.ben 1 saat kadar daha yattım tabı.pasam da yenı uyandı sımdı.

ooo neler var anlatacak nelerrrrr

lavinyacım gerçekten çok şanslısın , çok isterdim senin yerinde olmayı , batuyu öyle bir ortamda büyütmeyi..

yağmurum ilk defa dün gece uyudu batu , benim için çok şaşırtıcı olduğu için anlattım yoksa biz hiç uyumuyoruz zaten :ecrin_bebek:

Kızlar Maytap nerde?Haberi olan var mı?

Lavişim nasıl özendim.Ben de eşime diyorum ki küçük 1 dönüm arsa alalım.Yazın ekip biçelim hafta sonları.Yavrum meyveyi dalından koparıp yemenin hazzını alsın, toprağa bassın ayakları.Seneye düşünüyorum.4 tane ufak yeğenim var.Onlarla oynasınlar.Hayal işte...

ayyy andısım evet okudum demın.kavun karpuz yata yata buyurmus bızım kuzular da oyle buyuyorlar :-))))

ya kızlar bu arada benım oglumda ısırma huyu var sıznınkılerde de varmı ????

12:30 karaköy lokantası ok canım

yasminciğim çoğu insan kaçış planı yapıyor büyük şehirlerden
mümkünse sahil kasabalarından ileride ev yapmak için arsa ya da içinde ev olan bir yer alabilirsiniz

günaydın kızlar bir tatil gününün ardından yine işimin başındayım beni soracak olursanız iyi sayılırım dün güzel bir gün geçridk hava mükemmldi yazdan bir gün gibiydi sabah kahvaltıdan sonra ilk iş aşıya gittik bir kontrol ettiler 10 kilo 100 gram olmuş daha bir hafta önce 9860dı valla iki tartıdan biri bozuk ama bulamadım hangisi kaydirigubbakcemile3 neyse yuvarlakhesap 10 kilo diyelim kaydirigubbakcemile3 boyumuzda alllahtan bu ay sorun çıkmadı her iki ölçüde de 77 cm.

hırıltısı var cdemiştim ya ciğerleri temizmiş balgam varmış o yüzden oluyomuş aranjit gibi bişey ilaç verdi yine kurtulamadık bir türlü neyse ciğerlerinde bişey olmasında buna da şükür

aşılarımızı olduk canı yandı kuzumun ağladı ama neyseki uzun sürmedi orada köpek resimlerini gördü hemen sustu hav hav hav diyerek ayrıldık kaydirigubbakcemile3

eve gittik uyuttum kuzumu o uyurken biz kşlıkları çıkardık falan yazlıkları kaldırdık iyi oldu ne zamandır yüktü üzerimde o da bitti uyanınca bişeyler yedirdim çıktık yine dışarı gittik ağaç fidanımızı aldık köye gittik diktik zemuszemus artık Eymen'in de bir ağacı var Eymen'le büyüyecek minicik bir zeytin fidanı böyle birgün oldu yani

sizde de herkes iyidir umarım geçmişi okuadım maşallah doldurmuşsunuz yine

beyaz melegım cok super bır gun gecırmssın cnm en guzelı de agac olayı.ınsallah bızde dıkerız ama nereye dıkecezkı.esımın koyune yada annesıgılın yayla evıne de olabılır aslında.

andinacım bende bi bankaya giriş hakkı kazanmıştım canım ama eşim istemedi onun işi burda ters oldu sonra mantıklıca düşündüm burda her yönden çok şanslıyım bir evimiz var ist.kirayla uğraşacaksın arabamız var orda bi yeşillik görmek için saatlerce yol gideceğiz ben yaşadığım yeri bırakmadım bu yüzden
kızlar gelin taşının buralara belki büyük büyük avmler yok gezme tozma yeri yok ama arkam koskocaman bir yeişllik önümde masmavi bi denizz...
bu hayatı , bu huzuru ben değişemem sanırım hiçbişeye

lavıssssss super cnm ya yesıllık ve mavı ıc ıce bayılırım.ınsaallah emeklı olunca esımle kucuk bır sahıl kasabasına denız ve yesılın ıcııce oldugu bır yere tasınaca.bahcelı bır evımız olcak pembe pancurlar sart degıl :-))).ayyy yaaaa su emeklılık erken olsa ne var :-))))

Lavinyacım gerçeten karedeniz harika bir yer.Benimde kayınvalidem Giresunlu bir kere görme şansım oldu bayıldım.hiç bukadar yıldız görmemiştim gökyüzüne baktığımda.Havası mis gibi,toprak kokuyor heryer özellikle köyleri valla havası çarpmıştı bigün kalkamamıştım yataktan.Beyaz melekçim ağacınız hayırlı uğrulu olsun pek anlamam ama sulama işi gübreleme ilaçalama gibi işlemlerini kim yapacak ağacınızın.Ayrıca çok çok geçmiş olsun minik aslana

ya kızlar sorum acevap alamadım.benım oglumda ısırma huyu var sızınkılıerde de varmı merak ettım.ben oturuken yanıma gelıyor bacaklarımı ısırmaya calısıyor bazen etımı sıkıstırıyor ve acıtıyor bayagı bende gulerek cıglık atar gıbı yapıyorum oyun olarak algılayıp hosuna gıdıyor sanırım.acaba bu alıskanlıgın suclusu benmıyım.

Back
X