2008 Kasım Anneleri

denizannem biliyor adresimi hemen bildi eynesilde olduğumu:)))
canım anneminde elinde bir bez durmadan yer siliyor oda antalyadan geldi çok vakalar varmış orda daa...

tabi canım oralara dikebilirsiniz güzel olur annenlerin yayla evi nerede Tekir'demi
benim kayınvalidemlerin var yayla evi Zorkun'da çok seviyorum yayla'yı ama uzun süre kalmam o ayrı üşüyorum ne gerek var yazı da yaz gibi yaşamalı sıcağı hissetmeli diye düşünüyorum yine de temiz havası çam kokusu ortamı çok rahatlatıyor beni

beyaz melegım kayıjnvaldemlerın yaylası mersınde ayvagedıgınde.tekırden daha guzeldır.ama bende 1 gunden fazla kalmam sıkıyo benı.belkı kaynana unsurundan da olabılır.hahaha....

ay bana fenalık geldi valla şu hastalıktan hasta olmasakta psikolojik olarak etkileniyoruz maalesef
ve biben paniğim nasıl şey anlamadım herkeste bi rahatlık drda teyzemde ben anormalim sanırsam:)))
daha konuşmuucam noktayı koydum konuştukçakafama takıyorum
bana zatürre aşısını önermedi bu arada çok fazla koruyuculuğu yok dedi

Maytabım şok oldum.Zaten dün akşamın şokunu unutmadım.Alışveriş merkezinde bir bebek vardı.Yok anlatmak istemiyorum neyse..Canım portakal suyu için hergün.Vücudunuzun direnci düşmesin, üşütmeyin.Dua edelim canım.İnşallah bulaşmamıştır.Halen çok şaşkınım...

ne oldu alısverıs merkezınde bızı neden meraklandırıp soylemıyorsun

kızlar bende ası olmak ıstemeyenlerdenım ama
mmf'ın doktoru 8 yıllık herseylerını bılerek ona gore degerlendıren bır doktor
elbettekı guven sozkonusu aralarında

ama mmfın doktorunun soyledıklerı dokgrultusunda ben de h1n1 olmustum
ama bu bulasıcı bır hastlık olduguna gore evın ıcınde ya da ofıste hıc kımsede bır degısıklıkte yok
kafam karıstı bu haberler daha cok karısıtırır bızı

mevsimsel gripten 1 ayda 7000 kişi ölüyor h1n1 den 25 kişi öldü dedi

maytabım doktorun bunu demiş , bende başından beri bunu söylüyorum o yüzden paniğe gerek yok , aşıya hayırrrrrrr..

tatlım şaka bir yana , sen ansıl rahat hisedeceksen kendini ona göre davran , yaptırmak istiyorsan yaptır tabiki...

bide politikaya girmek istemiyorum ama domuz gribi sayesinde ne kriz konuşulur oldu ne gün geçtikçe sayısı artan işsiz ordusu ne de ülkeye giren PKK lılar...neyse fazla yorum yapmıyım ama çok güzel oyalananıyoruz domuz giribi sayesinde

Maytabım şok oldum.Zaten dün akşamın şokunu unutmadım.Alışveriş merkezinde bir bebek vardı.Yok anlatmak istemiyorum neyse..Canım portakal suyu için hergün.Vücudunuzun direnci düşmesin, üşütmeyin.Dua edelim canım.İnşallah bulaşmamıştır.Halen çok şaşkınım...

Yasmin nolu anlat ayy ilki götürmemişsin bak .Anlat ne olur ne gördün bzide tedbirimizi alalım

tabi canım oralara dikebilirsiniz güzel olur annenlerin yayla evi nerede Tekir'demi
benim kayınvalidemlerin var yayla evi Zorkun'da çok seviyorum yayla'yı ama uzun süre kalmam o ayrı üşüyorum ne gerek var yazı da yaz gibi yaşamalı sıcağı hissetmeli diye düşünüyorum yine de temiz havası çam kokusu ortamı çok rahatlatıyor beni

beyaz melegım kayıjnvaldemlerın yaylası mersınde ayvagedıgınde.tekırden daha guzeldır.ama bende 1 gunden fazla kalmam sıkıyo benı.belkı kaynana unsurundan da olabılır.hahaha....

olabilir tabi kaydirigubbakcemile3 ben de birgünden fazla kalmadım bu zamana kadar oda kaynanam yoktu tabi kaydirigubbakcemile3 sevgiliyken gitmiştik eşimle tee o zamandan evlendiğimizden beri yazları günübirlik gidip dönüyoru sabah gidip akşam geliyoruz yeter

mmf cok sıkma canını
sen bır anne olrak endıselenıyorsun haklı olarak
hergun okula gıdıp dısarıdakı mıkropları kolaylıkla eve tasıyacak olan bır delıkanlın var
hıc dısarı cıkmayıp tum onemlerı alsak bıle hersey olacagına varıyor

sen gonul rahatlıgıyla doktoruna guvenıyorsan sorun yok canım

günaydın kızlar
beyazmeleğim ne güzel bir gün geçirmişsin ağaçta dikmişsiniz...bizde çatalcaya gidince kızım için ağaç dikicez inş.
kilo bizimde aynı ya heryerde farklı çıkıyo bende senin gibi yuvarlak hesap 10 diyorum:)boylarıda aynı kuzuların

lavişimm ahh ahh çok kıskandım sizi ne güzel deniz, yeşillik temiz hava ben burda bıktım araba gürültüsünden evimin önü cadde
karşıda hava alanı ya uçak sesi ya da araba sesi hava zaten malum:(
çok istiyorum sizin oraya gelmeyi yazın karadenzi turu yaparsak istiyorum gelmeyi

ne oldu alısverıs merkezınde bızı neden meraklandırıp soylemıyorsun

kızlar bende ası olmak ıstemeyenlerdenım ama
mmf'ın doktoru 8 yıllık herseylerını bılerek ona gore degerlendıren bır doktor
elbettekı guven sozkonusu aralarında

ama mmfın doktorunun soyledıklerı dokgrultusunda ben de h1n1 olmustum
ama bu bulasıcı bır hastlık olduguna gore evın ıcınde ya da ofıste hıc kımsede bır degısıklıkte yok
kafam karıstı bu haberler daha cok karısıtırır bızı

Canım sıkıldı Kalimerom.Bizimkiler gibi bir bebek vardı.Hem felçli hem de spastikdi.Ben kendimi çok kötü hissettim.Ya çocuk ağlasa kabahat, neden el sallamıyo, neden yürümüyo, konuşmuyo, yemeğini yemiyo.Ne kadar doyumsuz olduğumu farkettim.O güzel yavruyu görünce kötü oldum.Eve geldik halen onu düşünüyodum.

mevsimsel gripten 1 ayda 7000 kişi ölüyor h1n1 den 25 kişi öldü dedi

maytabım doktorun bunu demiş , bende başından beri bunu söylüyorum o yüzden paniğe gerek yok , aşıya hayırrrrrrr..

tatlım şaka bir yana , sen ansıl rahat hisedeceksen kendini ona göre davran , yaptırmak istiyorsan yaptır tabiki...

bide politikaya girmek istemiyorum ama domuz gribi sayesinde ne kriz konuşulur oldu ne gün geçtikçe sayısı artan işsiz ordusu ne de ülkeye giren PKK lılar...neyse fazla yorum yapmıyım ama çok güzel oyalananıyoruz domuz giribi sayesinde

tabiki kesinlikle onların işine geldi zaten domuz gribi sayesinde polemik yaratıp kurtuldular kendi üzerlerin dönen eleştrilerden
domuz gribinden ölenlerin yanında işsizlikten açlıktan intihar edenleri ölenleri hastalananları psikolojisi bozulanları da gösterseler yaa medya
hadi bununda aşısını yapsınlar da görelim işsizliğe çare hükümetimiz vatandaşları için üşenmedi taa avrupalardan işsizlik aşısı getirdi herkes vurulsun kimse işsiz olduğunu hatırlamasın sussun mutlu olsun kötükedihüso

beklerim piroşum kapım herkese açık buyrun gelinnn piroşla yağmurda oynar bol bolll:)
kızlar ben kaçıyorum trabzona gideceğim işim var halletmem gereken kızımada alışveriş yapacğım maaşı çektim paraları yemeye gidiyorum öpüyorum hepinizi....

kızlar piroş öksürüyor hapşuruyor burnu da akıyor ama ateşi yok öksürüğüde daha az bugün neşeside çok iyi
h1n1 riski varmı????

ya bide kızlar kafam karıştı piroş doğduğundan beri hiç hastalanmadı maşallah sadece bi kere burun akıntısı oldu bide diş yüzünden ateşi çıkmıştı bi gece
şimdi hiç hastalanmadığı için vücudu hastalık mikrobuyla karşılaşmamış mıdır hiç eğer böyleyse bağışıklık kazanmamaış olabilirmi hastalıklara karşı

ya da bağışıklık sistemi kuvvetlide mi hastalanmaadı
ayy karışık ve saçma oldu sanki ama merak ettim

piroşum domuz da yüksek ateş var , ateşi yoksa merak etme tatlım..

zaten sütünden yeterli bağışıklığı kazanmıştır o , için rahat olsun , vitaminlerini içir , bol bol meyva yedir oldu bitti işte... ne güzel ayol hastalanmaması , fazla da anlatma dışarda nazar değirmesinler gelinime

Back
X