Meleğim pipiden de mi anlıyo eymennn akannehir
Yok bizde böle şeyler yaa , allah allah benim oğlan da bi gariplik var sanırsam.. ya bu arada pipiden konu açılmışken bişey danışıyım size , özellikle denizannem görüşlerini belirtirsen sevinirim ( bu da geleneksel bir cümle oldu artık , ne zaman çocuk gelişimiyle ilgili bişey sorcak olsak denizannemin fikrini istiyos )
Neyse bizim bakıcı gün içinde alt değiştirirken batunun pipisiyle oynuyomuş , yani oynamak derken hani elleyip espriler falan yapıyomuş , tabi batda kıkır kıkır gülüyomuş , bazen aileden insanlar da malum bölgeyi elleyerek sevgi gösterisinde bulunuyorlar , ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum , çocuğumun erkekliği bir gurur kaynağı olarak görmesini , sırf pipisi var diye daha üstün olduğunu düşünmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum , aileye karşı henüz dile getirmedim çünkü çok ender arada sırada olan durumlar oldu ama bakıcıya lütfen pipisini elleme dedim ama beni pek ciddiye almadı , biraz zaman geçtikten sonra kızla bu konuda konuşmayı düşünüyorum ne dersiniz?
İşin kötüsü babası da gelicek ve o da böyle şeyler yapıcak çok kızıyorum ya , geçen resmini çekiyordu abisine göndericekmiş , ya dedim kızın olursa onu da çekip gönderecek misin hemen kızdı o kızmış o farklıymış , hiç de farklı diil dedim , bu bir cinsel organ , nasıl kızınki ayıpsa erkeğinki de ayıp yok böle bişey.. neyse erkek anaları bu konuda neler düşünüyosunuz? Ben mi çok abartıyorum dersiniz?