2008 Kasım Anneleri

Çileğim bizim de cildimiz çok hassas hiç pişik olmadı bugüne kadar ama desitinler saolsun , yoksa cildi inanılmaz batunun , doktoru bile ilk gördüğünde öyle demişti bu çocuğun derisi çok ince hemen morarır , kızarır , pişik olur demişti işin komiği kocamın da öyle yani pişik olmuyo ama çok çabuk çatlar , kurur , kızarır , morarır , kanar ay neyse uzatmıyım buna rağmen batuda tık yok şekerim , kakadan sonra hayatına devam ediyor hatta alt açmak tam bir ızdırap bizde 2 saniye durmaz mutlaka eline farklı bişeyler rmem gerekiyo durması için

pisik olmadik hic ama 10 dk gec kalsam kesin olur.

birde danacim bizle beraber herseyi yiyor yakiyor tabi biraz kalsa.

aynenya zor zapdederim bende,hem kendisi yatar hmde acilinca alti kalkmak ister.

ben uzun süredir külot bezlerden kullaniyorum digerinden daha rahat geldi bu bize.

maasallah cılegım kuzuna

sımdı aradım oglusumu
cıglık seslerı gelıyor yegenımle oynuyormus kahkaha atıyor
annem telefonu elıne vermeye calısıyor onu bıle almıyor
cocuk cocugun dılınden anlıyor

cocukalrla cok güzel oynuyorlar dimi?
ama Deniz bazen hircinlik yapabiliyor,enson dogum gününde
kuzeninin suratina tokat vurdu..oda öyle tombis tatli bisiyki
benimkisi kocaman elleriyle patt diye vurdu..bazen ne yapicaklari belli olmuyor yani.

benimki hata kaza altının açılmasına izin verirse de kapanmasına izin vermiyor bu sefer pipiyi sallaya sallaya bir kaçışı varki sormayın kaydirigubbakcemile3

zaten iyiki o pipimiz var olmasa napardık bilmem altını açacağım zaman gel oğlum pipin yerindemi bir bakalım diyorum hemen ciddileşiyor el pipiye gidiyor odaya öyle gidiyoruz hemen açıyoruz bezimizi hemen elini atıyor bakıyor yerinde ben de diyorum ooh kimse götürmemiş pipimiz burdaymış gülüyor sonra da kaçıp gidiyor işte kapatmayayım diye donsuz kovboyum benim :roflol:

miniğim ne güzel anlaşıyor bak senin oğlan çocuklarla oynuyor onların mutlu olduğunu böyle telefondan duyunca bile insan bir rahatlıyor dimi mutlu oluyor

Meleğim pipiden de mi anlıyo eymennn akannehir

Yok bizde böle şeyler yaa , allah allah benim oğlan da bi gariplik var sanırsam.. ya bu arada pipiden konu açılmışken bişey danışıyım size , özellikle denizannem görüşlerini belirtirsen sevinirim ( bu da geleneksel bir cümle oldu artık , ne zaman çocuk gelişimiyle ilgili bişey sorcak olsak denizannemin fikrini istiyos )

Neyse bizim bakıcı gün içinde alt değiştirirken batunun pipisiyle oynuyomuş , yani oynamak derken hani elleyip espriler falan yapıyomuş , tabi batda kıkır kıkır gülüyomuş , bazen aileden insanlar da malum bölgeyi elleyerek sevgi gösterisinde bulunuyorlar , ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum , çocuğumun erkekliği bir gurur kaynağı olarak görmesini , sırf pipisi var diye daha üstün olduğunu düşünmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum , aileye karşı henüz dile getirmedim çünkü çok ender arada sırada olan durumlar oldu ama bakıcıya lütfen pipisini elleme dedim ama beni pek ciddiye almadı , biraz zaman geçtikten sonra kızla bu konuda konuşmayı düşünüyorum ne dersiniz?

ışin kötüsü babası da gelicek ve o da böyle şeyler yapıcak çok kızıyorum ya , geçen resmini çekiyordu abisine göndericekmiş , ya dedim kızın olursa onu da çekip gönderecek misin hemen kızdı o kızmış o farklıymış , hiç de farklı diil dedim , bu bir cinsel organ , nasıl kızınki ayıpsa erkeğinki de ayıp yok böle bişey.. neyse erkek anaları bu konuda neler düşünüyosunuz? Ben mi çok abartıyorum dersiniz?

Yok bizde böle şeyler yaa , allah allah benim oğlan da bi gariplik var sanırsam.. ya bu arada pipiden konu açılmışken bişey danışıyım size , özellikle denizannem görüşlerini belirtirsen sevinirim ( bu da geleneksel bir cümle oldu artık , ne zaman çocuk gelişimiyle ilgili bişey sorcak olsak denizannemin fikrini istiyos )

Neyse bizim bakıcı gün içinde alt değiştirirken batunun pipisiyle oynuyomuş , yani oynamak derken hani elleyip espriler falan yapıyomuş , tabi batda kıkır kıkır gülüyomuş , bazen aileden insanlar da malum bölgeyi elleyerek sevgi gösterisinde bulunuyorlar , ben bu durumdan çok rahatsız oluyorum , çocuğumun erkekliği bir gurur kaynağı olarak görmesini , sırf pipisi var diye daha üstün olduğunu düşünmesinden inanılmaz rahatsız oluyorum , aileye karşı henüz dile getirmedim çünkü çok ender arada sırada olan durumlar oldu ama bakıcıya lütfen pipisini elleme dedim ama beni pek ciddiye almadı , biraz zaman geçtikten sonra kızla bu konuda konuşmayı düşünüyorum ne dersiniz?

İşin kötüsü babası da gelicek ve o da böyle şeyler yapıcak çok kızıyorum ya , geçen resmini çekiyordu abisine göndericekmiş , ya dedim kızın olursa onu da çekip gönderecek misin hemen kızdı o kızmış o farklıymış , hiç de farklı diil dedim , bu bir cinsel organ , nasıl kızınki ayıpsa erkeğinki de ayıp yok böle bişey.. neyse erkek anaları bu konuda neler düşünüyosunuz? Ben mi çok abartıyorum dersiniz?

Andinam Denizannem ne der bilmiyorum ama geçen gün annem anlattı.Tanıdık birinin torununu anlattı.Babaanne hep altı açıldığında bebeğe senin pipini yerim diye seviyomuş. Çocuk biraz büyüdüğünde tuvalete falan giderken pipimi yiyin diyomuş.Dememek , alıştırmamak lazım.Yoksa büyüdüğünde herkese böyle derler...

sağolun kızlar.
kreşe hasta olan çocuk olunca götürmeyeceğiz tabi:)

çilekcim çok güldüm senin oğlanın altını değiştirmen için yaptıklarına..:)))
bizim oğlanında umrunda değil.herig ıkınıp kakasını yapıyo.kaldığı yerden oyuna devam..

andinacım sana katılıyorum.bencede cinsel organ kızdada erkektede aynı ve artık kafalardan erkeğin üstünlüğü imajını silmek lazım.bunada biz çocuklarımızı doğru eğiterek katkıda bulunucaz.
mesela eşiminde dev bir posteri var çıplak bebeklikten.dayısı çerçeveletip almanyadan hediye göndermiş zamanında.
assaya onu şimdi salona göreyim gurur duymayı ben..akannehir
:roflol:

Denizannemin fikrini cok merak etsemde nacizane bende bisiyler yazmak istiyorum..

andisim ben kendi oglumun pipisini bile öyle elime alip oynama yok sevme filan daha hic yapmadim.

niye yapiyorki bunu bakicin,bana cok itici geldi bu olay..

canim o baba olayi bizdede var,Allahtan abartmiyor ama ne zaman altini acsam oglumun pipiside

kocamanmis diyip ikisi birden gülüyorlar.ben cok ciddiye almamistim sen yazana kadar.aslinda haklisin.

sağolun kızlar.
kreşe hasta olan çocuk olunca götürmeyeceğiz tabi:)

çilekcim çok güldüm senin oğlanın altını değiştirmen için yaptıklarına..:)))
bizim oğlanında umrunda değil.herig ıkınıp kakasını yapıyo.kaldığı yerden oyuna devam..

andinacım sana katılıyorum.bencede cinsel organ kızdada erkektede aynı ve artık kafalardan erkeğin üstünlüğü imajını silmek lazım.bunada biz çocuklarımızı doğru eğiterek katkıda bulunucaz.
mesela eşiminde dev bir posteri var çıplak bebeklikten.dayısı çerçeveletip almanyadan hediye göndermiş zamanında.
assaya onu şimdi salona göreyim gurur duymayı ben..akannehir
:roflol:

Aaaa gerçekten mi Azocum.Ya ne desek boş olur:))) Benim eşimin sünnet olmuş 9 yaşında ama hiç çekmemişler çıplak fotosunu.Ayyy bu erkekler ne fena...

evet beyazmelekcım cok eglenıyor yegenlerımle oynarken
ama bu sanırım yegenlerımın oglumun her dedıgını yapmasından kaynaklanıyor
yatıyorlar onune cek sacımızı dıyor sadıstler
ıtıraz etmelerını soylesemde onlarda cocuk ve cocugu bu sekılde sevıyorlar

pıpı meselesıne gelınce
bız bır baskasının yanında hıc altını acmıyoruz
ben evde oldugum surece ben yada esım acıyor ama annemde gun ıcınde bakıyor tabıı
kesınlıkle pıpı ıle alakalı espırı ya da sakalasma yapmıyoruz
ılk zamanlar esım yapıyordu ben ısrarla tepkı gosterınce bıraktı

iyi akşamlar kızlar...
beni merak eden varsa işyerindeydim ve işler çoookkkk yoğun..o yüzden bugün hiç bakamadım..
bi ceeee deyip kaçacağım..sizlere iyi sohbetler:)))
hoşçakalın...

Kızlar bu konuda benim gibi düşünmenize çok sevindim..

Çileğim hani aile arasında belki lafla bişeyler söylenebilir ama fotoğrafının çekilmesi , ellenmesi ve sanki o pipinin çok önemli birşeymiş gibi hareket edilmesi beni çok rahatsız ediyor..

Melek bazen Deniz öyle bir asiltiyorki korkuyorum ben.

cani acisa yapmaz ama dimi? yenimi farkediyor ne,anlamadim gitti.

yok canım bişey olmaz kendi canını yakmaz o yakacak olsa yapmaz zaten korkma

İşin kötüsü babası da gelicek ve o da böyle şeyler yapıcak çok kızıyorum ya , geçen resmini çekiyordu abisine göndericekmiş , ya dedim kızın olursa onu da çekip gönderecek misin hemen kızdı o kızmış o farklıymış , hiç de farklı diil dedim , bu bir cinsel organ , nasıl kızınki ayıpsa erkeğinki de ayıp yok böle bişey.. neyse erkek anaları bu konuda neler düşünüyosunuz? Ben mi çok abartıyorum dersiniz?

anlamaz mu kuşum kaç aydan beri gösteriyor hem de ağzını burnunu öğrenmeden pipiyi öğrendi çocuk
senin dediğin pipi olayının yüceltilmesine bende karşıyım kız ve erkek bu konuda eşit olmalı ikisine de eşit davranılmalı yani eğer mesela ben oğluma pipi nerde diyorum gösteriyorsa kızım olursa ona da bişekilde bu oyunu öğretebilirim ama biz bunu zaten herkesin yanında yapmıyoruz bu bir kincisi bir gurur aleti haline dönüştürmüyoruz yani sadece bir organ gibi onun farkına varmasını ve zevk almasını sağlıyorum o kadar bu da cinsel gelişim için önemli bence ama mesela bizde kimsenin yanında zorunda olmadıkça bezimizi değiştirmeyiz her zaman başka bir odaya gideriz

Ben de altını değiştiriken Anılın hemen eli gidiyo, gülmeye başlıyo.Yapma oğlum dedikçe çekiyo:)))Ben şunu öğrendim canlarım "Erkek her yaşta erkek" :kedi:

canım şimdi organlarının farkına varıyorlar oyüzden çokta engellememek lazım çocuğu nasıl iki üç aylıkken ellerine parmaklarına şaşkın şaşkın bakıyordu merak ediyordu aynen öyle şimdi pipiyi farkediyor ve pipiye dokununca haz alıyor bu onu daha da mutlu ediyor bunu engellemeyin sakın cinsel gelişimi için bu çok önemli yapma döverim yakarım ayıp günah vs... bunun gibi yasaklar koymayın ve böyle cümleler kullanayın ama üsttede belirttiğim gibi pipyi herkesin yanında bir gurur aracı olarak görmesine ve göstwermesine de izin vermeyin o bizim bir organımız herkesin görmesine gerek yok biz herkesinkini görmüyoruz dimi bunun gibi yani bütün babalarda var vs...

meleğim senin gurur durumuna getirmediğini biliyorum tatlım , hani sen konuyu açmışken aklıma geldi de ondan soruyum sizler ne düşünüyosunuz diye merak ettim tatlımmmmm

meleğim senin gurur durumuna getirmediğini biliyorum tatlım , hani sen konuyu açmışken aklıma geldi de ondan soruyum sizler ne düşünüyosunuz diye merak ettim tatlımmmmm

mucuks öperim seni Şeniz

hadi yarın oğullarımızın pipilerinin fotolarını çekelim hangisi daha büyük, hatta bir de kavga eder üstüne de küseriz :roflol:

Back
X