- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.481
bizim dopktorumuzda aynısını söyledi bize
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
andına bır nefeste okudum
tsk ederı paylasımın ıcın
esınde gelmıs kavusmussun anlasılan guzel saatler gecırmıssın
yap kuzum yap bugünden vaktin varsa kurabiyeleri
ben de ctesi yapıcam dogumgununu
bagunden yapıp güzelce kapaklı kutuya koyup saklıcam
acıkta bile bişey olmamıstı merak etme tatlım
Selam kızlar,
Kaç gündür yoğunluktan nete bile giremedim, şimdi biraz nefes alıyım dedim de yanınıza geldim.
Bizde de Bengisu hastalandı doğumgünü arefesi. Dün gece yine sabaha kadar uyuyamadı canım öksürükten ve burun tıkanıklığından. Sabaha karşı anca uyudu daha şimdi uyanmış bitanem. Dün doktora götürdük, doktoru ciğerlerinde bi sorun olmadığğını alerjik bronşit olabileceğini söylemiş. Yalnız biraz ateşimiz de var, alerjik bronşitte ateş olur mu kafam karıştı.
Lelal'cim, Duru'nun da benzer bir rahatsızlığı olmuştu sanırım. Sizde ateş olmuş muydu?
Bu arada öksürükten nefes darlığından uyuyamıyor diye 2 gecedir yanımda yatırıyorum. Ağlamaya başlayınca memeyle biraz yatıştırıyorum. Bizim yatağa da alışmasa bari...
Miniğim saol tatlım kocam geldi nihayet ve çok güzel bir gece geçirdik.. yazı çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim , domuz gribiyle ilgili aklımda hiç soru işareti kalmadı artık..
benimde büyük kızım hasta ve bugün okula gitmedi..
ateşi varmış ve hiçbişey yememiş(
anneme zorla bişeyler yedirip ilaç vermesini söyledim..inşallah çabuk atlatır yoksa aysuya da bulaştırabilir..
hoşbuldum lavişim bugün azdı 6 saat ders yaptım, ama önümüzdeki haftadan ititbaren nöbetim başlayacak ve akşam ancak gelicem
bu arada senin ve çitosun magnetleri sabah eşim almış yanına büyük ihtimalle verir bugün akşam yazarım verip vermediğini, ya canım içine yağmur için ve çitosunkine batu için birşeyler alıp koymak istiyordum ama hiç fırsatım olmadı çıkıp almaya kusura bakmayın lütfen, hiç içime sinmedi böyle , geçte kalsın istemedim magnetleriniz(