2008 Kasım Anneleri

sıze domuz grıbınde daha guzel bır gundem
eve gıttım gırıste ayakkabılarımı cıkarıyorum
bızım mınık dana pıtır pıtır gelıyor
kafamı kaldırıp bır bakarım kı elınde salatalık bana gulumsuyor

tamamen hıyarcı baba karakterı gıbıydı
hıyarcı baba olmussun oglum dıyorum kahkaha atıyor
havuclu annemızı arıyoruz ama lutfen lazer epılasyon yaptırmıs olsun

andına bır nefeste okudum
tsk ederı paylasımın ıcın
esınde gelmıs kavusmussun anlasılan guzel saatler gecırmıssın

Miniğim saol tatlım kocam geldi nihayet ve çok güzel bir gece geçirdik.. yazı çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim , domuz gribiyle ilgili aklımda hiç soru işareti kalmadı artık..

yap kuzum yap bugünden vaktin varsa kurabiyeleri
ben de ctesi yapıcam dogumgununu
bagunden yapıp güzelce kapaklı kutuya koyup saklıcam
acıkta bile bişey olmamıstı merak etme tatlım

lelelcim bende pazar günü yapacam bende yapsam olurmu ama ben üzerini şeker hamuruyla süsleyecem..ne dersin canım..yarın yapsam olurmu ki..

Selam kızlar,
Kaç gündür yoğunluktan nete bile giremedim, şimdi biraz nefes alıyım dedim de yanınıza geldim.

Bizde de Bengisu hastalandı doğumgünü arefesi. Dün gece yine sabaha kadar uyuyamadı canım öksürükten ve burun tıkanıklığından. Sabaha karşı anca uyudu daha şimdi uyanmış bitanem. Dün doktora götürdük, doktoru ciğerlerinde bi sorun olmadığğını alerjik bronşit olabileceğini söylemiş. Yalnız biraz ateşimiz de var, alerjik bronşitte ateş olur mu kafam karıştı.

Lelal'cim, Duru'nun da benzer bir rahatsızlığı olmuştu sanırım. Sizde ateş olmuş muydu?

Bu arada öksürükten nefes darlığından uyuyamıyor diye 2 gecedir yanımda yatırıyorum. Ağlamaya başlayınca memeyle biraz yatıştırıyorum. Bizim yatağa da alışmasa bari...

canım çok geçmiş olsun..

andinam..yokmuşsun ortalıklarda..hım ne işşş:kedi::asigim:

andısım paylasım ıcın sagol yalnız okurken gozlerım yamuldu sırayı zar zor takıp ettım uzun oldugundanmı dır nedır yoksa gozum mu bozululuyor artıkkın :-)))
bu arada kocısım aradı varmıs cok sukur.ıcınm rahatladı benımde.

Miniğim bunlar gün geçtikçe, büyüdükçe daha tatlı oluyolar.Ben de akşam eve gittiğimde herhangibir nedenden yere otursam hemen sırtıma tırmanıyo, çok hoşuna gidiyo tabi benimde.Akşam yaprak dökümünde nejla cem cem diye bağırıyodu ya bi gülüyo benimki.Ce ce diyo..

Miniğim saol tatlım kocam geldi nihayet ve çok güzel bir gece geçirdik.. yazı çok hoşuma gittiği için paylaşmak istedim , domuz gribiyle ilgili aklımda hiç soru işareti kalmadı artık..

kız andıcım bızde bu kız nırelerde dıyoduk.o cok guzel gece nasıl bır gece kız hehehee :ecrin_bebek: dıkkat et de hamıs kalma tehlıkelı oluyor boyle bulusmalar hehehe.cnm saka bır yana gozun aydın hadı.

andişim çok teşekkürlerr
sonuna kadar okudum canım ya öyle bir abarttılar ki insan ne düşüneceğini şaşırıyorr söz konusu yavrum olmasa dikkate almam bileee ama bende sayende yaptırmamaya karar verdimm

selam kızlar

yeni geldim, şöyle biraz baktım geriye hepsini okuyamadım

mmmf doğum gününü kutlarım canım nice mutlu güzel yıllar geçirirsin inşallah yavrularınla ve eşinle

andişş gözün aydın canım, sonunda vuslat oldu, bizde rahatlarız artık, geçmişe bakamadım demişsin pipi mevzuu hakkında bişiler yamıştım heralde görmedin, birde senin domuz gribi yazını gördüm ama okuyamadım valla, senin kararın nedir? bu konuda aynı düşünüyoruz çünkü, senin kararına uyacamda:)

elmalıcım geçmiş olsun canım,

umarım başka bişii yoktur

kalimero var ya senin o hıyarcı minik erkekğini yerim ben nasıl da sevinmiştir seni görünce
bizimde en büyük hobimiz ekmek kabuğu bizim ekmeklerimizin dışı sert tam birr diş kaşıma aleti yağmur için :)

yağmur gözün aydn canım varmış eşin tez zamanda kavuşun inş.

selam kızlar ben geldim:))))))))
son yarım saattir geçmişi okumaya çalışıyorum..ne kadar çok konuşmuşsunuz..
aklımda kalanlar...
elmalı geçmiş olsun canım...
yasmin bugün yine formundasın..hep böyle ol inşallah:)))
andinaaaaaa kocan gelmiş tatlım..akşam çok güzel geçmiş:))nice güzel gecelere..:kedi:
çitos benim yatağımda 12.5 senelik ve acilen değişmesi lazım..senin sayende bende fikir sahibi oluyorum..
fotoğraflarla ilgili konuşmuşsunuz..bende stüdyoda çektirmek istiyorum..eşimle geçenlerde kouştuk şu araba işini halledelim sonraki işimiz bu olacak..
ay başka ne vardı..umarım bişey atlamamışımdır..
sizleri seviyorum..zemuszemus

benimde büyük kızım hasta ve bugün okula gitmedi..
ateşi varmış ve hiçbişey yememiş:((
anneme zorla bişeyler yedirip ilaç vermesini söyledim..inşallah çabuk atlatır yoksa aysuya da bulaştırabilir..

hoşbuldum lavişim bugün azdı 6 saat ders yaptım, ama önümüzdeki haftadan ititbaren nöbetim başlayacak ve akşam ancak gelicem:(

bu arada senin ve çitosun magnetleri sabah eşim almış yanına büyük ihtimalle verir bugün akşam yazarım verip vermediğini, ya canım içine yağmur için ve çitosunkine batu için birşeyler alıp koymak istiyordum ama hiç fırsatım olmadı çıkıp almaya kusura bakmayın lütfen, hiç içime sinmedi böyle , geçte kalsın istemedim magnetleriniz:((

benimde büyük kızım hasta ve bugün okula gitmedi..
ateşi varmış ve hiçbişey yememiş:((
anneme zorla bişeyler yedirip ilaç vermesini söyledim..inşallah çabuk atlatır yoksa aysuya da bulaştırabilir..

Dünürüm geçmiş olsun Göksuma.Mümkün olduğu kadar gelinime yaklaştırma.Yazık evden gitmez hastalık yoksa.Sen nasılsın, dişler düzeldi mi?

hoşbuldum lavişim bugün azdı 6 saat ders yaptım, ama önümüzdeki haftadan ititbaren nöbetim başlayacak ve akşam ancak gelicem:(

bu arada senin ve çitosun magnetleri sabah eşim almış yanına büyük ihtimalle verir bugün akşam yazarım verip vermediğini, ya canım içine yağmur için ve çitosunkine batu için birşeyler alıp koymak istiyordum ama hiç fırsatım olmadı çıkıp almaya kusura bakmayın lütfen, hiç içime sinmedi böyle , geçte kalsın istemedim magnetleriniz:((

canım ya olur mu öyle şey zaten mahçubum sana karşı çok çok teşekkür ederim canımma.s.

Back
X