2008 Kasım Anneleri

Denizannem beni yanına asistan olarak alır mısın? Bak seninle aynı doğrultuda fikirler veriyorum , beni de yanına al nolu nolur nolur

:)) şöyle birikimlerimizi birleştiripte bir anaokulu açsak ne güzel olur dimi, seninle uyum içinde çalışacağıma eminim, sen maddi boyutla ilgilenirsin bende eğitimle

Andinam sen çok ayrı kalmışsın.Bebek annesini babasını hergün görebilmeli.Bi süre sonra geleceğini idrak edebilmeli.Burda arkadaşım var sekreter oğlu tam iki yaşında.Artık ağlamıyo arkamdan diyo.Anlatıyomuş eğer şimdi gitmezsem sana cepli pantolon alamam, sana güzel oyuncaklar alamam diye.Ama haftada bir büyük bi ayrılık bebek için.Elbette içini acıtır.Keşke bu ülkede herşey yolunda gitse de kadınlığımızı yaşasak biz de...

ben geldiiiiiiiiiimmmm
yaw öğlen girdim en son.
amma yazmışınız haaa..
oku oku bitmedi.
andişim gözün aydın kociş gelmiş.
ne bu kızlar uğraşıyo seninle:))

julicim okurken çok üzüldüm.
saçmalama kuşum yaaaa..
bak bende 2 aylıkken hepinizden önce bıraktım oğlumu.
ne oldu sanki?
kaan da da var en başından beri ani bi ses ve görüntü görünce irkilme.bence bu çocuktan çocuğa değişir.ve annenin çalışması yada çalışmamasıyla ilgisi yok.
takma kafanı böle şeylere.
emin ol çalışan anne akşamları yatana kadar çocuklarıyla çok daha kaliteli zaman geçiriyo.
ve bizim çocuklarımız çok sağlıklı ve iyi yetişecekler.sakın kendini böle kuruntularla üzme.
karın tokluğuyla çocuk bakılmıyo.bikaç sene sonra eğitimleri daha ön plana çıkacak ve işte ozaman biz maddi olarak daha iyi eğitilmelerini sağlayacağız.
herşey onlar için..

Meleğim hemen hemen aynı şeyleri yaşamışız , ben de oğlumu bırakmıyorum mümkün olduğunca , benim hissettiklerimi hissetmesin diye.. hiç unutmam bir gece çok dişim ağrıyodu , 3-4 yaşındaydım , sabaha kadar ağlamıştım baba gell diye , ama tabi o zamanlar evlerde telefon da yok , babam gelmemişti , hatta babamlar üzülmesin diye anneannemler bişey anlatmamaıştı ama o geceki yanlızlığım hala içimdedir , hatta o acıyı yaşarım bile zaman zaman..
Bide düşerdim , aman babana söyleme üzülür , biri bişey yapardı , aman babana söyleme sakın.. hiç unutmam bi kere dayım koltuktan itmişlti de ağzım burnum yarılmıştı babamdan saklamışlardı beni görmesin diye , arka odaya kapatmışlardı konuşulanları da duyuyordum babama da uyuyo uyandırma şimdi demişlerdi..ay neyse düşündükçe daralıyorum : (( benim oğlum bunları yaşamayacak hiç

ay juli kız ağlattın beni nihayet çocuklarımız tabi gün boyu aklımızda onlar bizim canımız heran kalbimde beynimde hiç çıkmıyorki hep gözlerimin önüne geliyor beni görünce ki sevinci, boynuma sarılışı öpmeye çalışması mutluluğu bacaklarıma dolanması bazen uyuyanak adar doyamıyor bana gece uyanıyor beni istiyor ne mam ne meme ne de başka bişey kucağıma alıyorum yatağından sadece sarılıp uyuyor öyle bunları unutak mümkün mü napalım bırakalımmı hepimiz işi valla maddi açıdan eşimin maaaşı yeterli olsaydı bende çalışmazdım evet ama napalım yeterli değil zamanında zengin koca bulacaktık o zaman mademki bu adamı seçtik ona yardımcı olacağız destek olacağız bir de onarın açısından bak bakalım ne kadar zor mafoldumben

Denizanası devam ediyorum ses kayıt cihazına, gün aşırı koyuyorum. Bir sorun yok. Yine bağırarak konuşuyor ama seviyor öyle. Banusu şaşırıyor bazen onun sesine. Ama hiçbir zaman onun sesi sonrasında ağlamadı. Aslında bu korkunun sebebi yine ben kaynaklı olabilirim. Eşimle kavga etmiştik bir ara ve ben neredeyse sinir krizi geçirmiştim, kendimi kaybetmiştim. Ne yazık ki kızım da uyanıktı o zaman eşim öbür odada tutsa da onu sesleri duydu, ağladı. Zaten onun sesine kendime geldim yoksa hastanelik olurdum. Sanırım o zamandan kalmış bir şey olabilir. Sence de olabilir mi?

beyaz meleğim bende babaannesini benden çok sevmesinden korkuyodum ama öle olmadı çok şükür.bütün gün babaanne ile öğleden sonra babayla beraberler ama akşam eve gidince bana bi koşuşu vaaaaaaarrrr.
canım yaaaa...
sabahlarıda kalkıyo erkenden.
ben hazırlanana kadar vermiyorum babaanneye.
sonra hadi babaanneye git ben hazırlanayım diyorum.
arkasını dönüp bana sarılıyo.
gitmek istemiyo..

beyaz meleğim bende babaannesini benden çok sevmesinden korkuyodum ama öle olmadı çok şükür.bütün gün babaanne ile öğleden sonra babayla beraberler ama akşam eve gidince bana bi koşuşu vaaaaaaarrrr.
canım yaaaa...
sabahlarıda kalkıyo erkenden.
ben hazırlanana kadar vermiyorum babaanneye.
sonra hadi babaanneye git ben hazırlanayım diyorum.
arkasını dönüp bana sarılıyo.
gitmek istemiyo..

evet azocum benimki de beni görünce anane dede baba kim varsa unutur bu beni çok mutlu ediyor
hergün evden çıkışımız bir problem zaten beraber çıkıyoruz evden o ananesiyle biraz ben ortadan kayboluyorum eskiden anlatırdım bak oğlum işe gidiyorum gitmem gerek geleceğim falan diye anlardı sanki şimdi hiiç tınlamıyor gidip kapının önüne oturuyor benim saatim gelince

benım kocıs geldı bana goz kırparak sana eve gıderken tatlı alayım mı dıyor

kendımı bır an mesrubatına ılac katılan zavallı kızlar gıbı hıssettım

ah canıım kıyamam sana kaydirigubbakcemile3
sende kocana yok benim tatlıya falan ihtiyacın ama senin varsa gel tatlın olayım anamm :roflol: de şaşırsın kalsın

ay benide ağlattınız.

off yaaaa...
işteyim ve herkes şimdi dicek niye ağlıyosun diye..

ben annemi 8 yaışında kaybettim.
5-6 yaşlarındaydım ve köye babaannem ve anneannemlerde kaldım uzunca bi zaman.niye hatırlamıyorum.
biz 5 kardeştik ve hepimizin yaşları yakın birbirine.
kız kardeşim hatta 1 yaş küçük benden.
sanırım zor oldu o dönem ve annem beni köyde bıraktı bi süre.
yazdı..
bi gün at arabasıyla bahçeden akşam üzeri eve döndük.
baktım kapıda annem.
geldi at arabasından beni kucağına alıp indirdi.
bi sarılışım ve iç çeke çeke ağlamam vardı.
hani susamazsınya ağlamakta ve konuşamazsın..
kaç saat iç çektim hatırlamıyorum.
annem tamam kızım geldim,
bidaha seni bırakmıcam desede durduramıyodum kendimi..
hiç aklımdan çıkmaz o an..
allah sevdiklerimizden ayırmasın.
çok şükürki çocuklarımıza her akşam kavuşup kucaklıyoruz..
sağlığımız yerinde..
onlar iyi..
bunlar çok önemli şeyler kızlar..

size doyum olmaz bana hiç olmaz ama benim de mesai bitiyor yavaş yavaş hazırlanayım bende öptüm sizi çok güzel bir sohbet oldu bugün çok sevdim Şeniz

benım kocıs geldı bana goz kırparak sana eve gıderken tatlı alayım mı dıyor

kendımı bır an mesrubatına ılac katılan zavallı kızlar gıbı hıssettım

Miniğim 1 haftadır regl idim bitti bugün.Benimki aradı çok yorgunum akşama çaylar tatlılar senden dedi.Ben de bi daha düşün istersen dedim.Tamam ben hallederim dedi:)) ....... kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin.Di mi:)))

Back
X