- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #47.701
ay meleğim aynı cümleyi mi kurmuşum farkında diilim valla ama evet aynı şekilde ben o kadar çok anlattım ki tek taşın faydalarını , annemin bu tanıdıkları olduğunu , bu işi ucuza yapacağını , tesadüfen ariş de katalog vermişti gazeteden çıkmıştı , ay ne güzel modeller bu da pek güzel demiştim , ertesi gün annemi aramış yaptırıyım bundan yardımcı olur musunuz demiş , daha çıkıyoduk o zamanlar , annem de beni aradı sevgilin tek taş yaptırıyo evlenme teklif etcek galiba dedi.. böle işte canım kociş hala gurur duyar kendiyle akıl edip de bana tek taş yaptırdığı için :roflol:
ay çok güldüm çok kaydirigubbakcemile3
bak benimkide nasıl oldu anlatayım o osmaniyede ben nazillideyim o sene sevgiliyiz birde öğrencimiz var ortak arada onunla da telefonla konuşuyoruz ben oraya gideceğim tatile kocamda evlilik planları yapıyor yaza ama daha evlilik teklifi bile yok ben o öğrencimize telefonda anlattım dedimki bak bir konuşma esnasında evlenecez falan diye geçerse dedim söyle ona hocam böyle olmaz evlilik teklifi ettiniz mi kızlar böyle şeylerden çok holanır bayılır falan de dedin hatta öle kuru kuru evlilik teklifi olmaz bir de tek alın de dedim tesadüf ogünlerde dershanede kızla muhabbet ederlerken işte gülbinle evlenmeyi düşünüyoruz falan demiş bizimki kızda benim dediklerimi aynen aktarmış hatta biraz yağlamış ballamış falan güzel bir yemek esnasında verin demiş falan aa öyle mi tmm o zaman öle yapalım hoşuna giderse demiş bizimki yarın gidip alayım yüzük demiş öğrencime demiş sende gel bana yardım et yüzük seçerken tmm demiş kız akşama anlattı tabi bana hocam böle böle diye bende istediğim yüzük tipini tarif ettim kıza öyle bul dedim ertesi gün gidip almışlar istediğim gibi kızla işbirliğiyle hallettik işi sonra ben gittim işte oraya beni alddı havalalnından o gün ses yok tabi bende hiç bişeyden habersiz naniknanik
ertesi gün balık falan aldık bugün herşeyi ben yapacağım dedi işte kendine göre salata malzemeleri içki falan aldık arkadaşın evinde kalıyoruz bu arada neyse yalnız aksilik bu ya giderken arabanın torpido gözünden bişey almak için açtım orayı yüzükte oradaymış görmezlikten geldim ama yüzüğün paketindeki çiçek eilme yapşıtı allahım silkeliyorum farkettirmememye çalışıyorum olmadı mecbur elimi çıkardım oradan tabi kutuda elimle beraber çıktı artık mecbur bu ne aşkm falan dedim odaa aaa ama sürprizi bozdun falan dedi ben masum kız ne sürprizi yaa falan neyse hem arabayı sürerken hem paketi açtı yüzüğü takıtı falan ben şo içinde aaaa bun nasıl düşündün çok büyük sürpriz oldu canım çok düşüncelisin falan filan saydım tabi o ara oda janjanlı sözlerle evleme teklifi etti o sözler güzeldi ama şimdi tam hatırlamasamda onları ben hazırlamadım yani tamamen içinden gelerek söledi falan işte böle bizim yüzük hikayemizde :roflol: