2008 Kasım Anneleri

yasmin çok geçmiş olsun canım:((Doktora götürdünmü????
damadıma iyi bak yoksa bozuşuruz...

Canım dün hastalandı.Zaten hafta sonu kontrolü var.Bilmiyorum ağır seyretmeye devam ederse götürürüm.Dün Anıl ayakta dikilirken arkaya düşecek gibi oldu.Elimde çay vardı.O düşmesin diye birden hareketlendim ve bileğimi yaktım.Şükür bişi olmadı, buz falan koydum.Onlara bişi olmasın da ...

günaydınnn
yavv feci uykum var ya kocişle gece film izledik ve ben geç yattımm 1de yattık 06,30 da kalktık of beterim yaniii
atatanem hoşgeldin canım hiç uğramaz oldun be canımm
andişim gözünaydın batu babasını görünce bülübl kesmiş yazık yavrum benim dmek babasını bekliyormuşş
dilek ccanım face de yazdıklarını görmedim kusura bakma canım geç farkettim
yasmin anıla geçmiş olsun canım kış geldi hastalıklar dayanmaya başladı kapıya umarım bebişlerimiz hiç hasta olmazzz

walla kalimerocum inan nasıl yoğunum anlatamam habire misafir ağırlıyorum kalmalı gelince de zor oluyo bi de bizim oğlan terminatör mübarek evi talan ediyo hergün enaz 5kez ev toplanıyo.çok yoruyo artık bi de tam yürüyo artık heryere oyüzden de daha özgürce dağıtabiliyo heryeri cep herkülüm

bız dun aksam yuruyese cıktık
esımın yegenıne ugradık kızı rahatsızlanmıstı 2 hafta once baktık nasıl olmus dıye
bayramdan sonra dogum gunu var ve hedıye almamız gerekıyor hazır cıkmısken bakalım dıye natılıusa gıttık

lcw de yıne 3 alana 1 bedava kampanyası baslamıs
cok kalabalıktı ve urunlere bakamıyorum dıye cıktım genıs bır zamanda yalnız gıdıcem

oglum arabsında sıkıldı dıye ındırdık arabadan ama tam bır facıaya donustu bızım ıcın
kesınlıkle elını tutturmuyor, ıstedıgı magazaya gırıp ayakkabı ya da elektronık farketmez asagı ındırmek ıstıyor
mudahale ettıgımızde oturuyor yere kalkmıyor
en sonunda carrefoura gırme gafletınde bulunduk kı reyonlardakı herseyı yere ındırme cabaları derken yarım yamalak bırseyler aldım cıktık ama dısarıda da zılgıt devam ettı
kendı arabasına oturmadıgı gıbı kucagımızda bıle durmadı
anladık kı artık onunla su an ıcın alısverıse gıdemeyecegız
ama nasıl mudahale edecegımızı sasırmıs durumdayız

arkadaşlar stüdyoya foto çektirmeye giderken makyajınızı kendiniz mi yaptınız..

canım ya ben o gün o kadar hazırlıksız yakalndım ki fotocunun kapısından geçerken eşim hadi resim çektireli,m dedi yüzüm gözüm çok solgundu makyaj yapmamıştım ne kadar çektirmek istmesem de eşim kabul etmedi ve bizde çekirdik ama ben çok çirkin çıkımışımmafoldumben
bence makyajını kendin yap kuaför çok fazla kaçırıyor haifif bi makyaj daha doğal duracaktır canım

lavinyacım sen ona uykusuzluk mu diyosun c.tesi gece 4 e kadar batak oynadık sonra sabah 8de benim oğlan damladı.dün gecede hep mızıklandı hiç uyutmadı.yaşayan ölü gibiyim gözlerim yanıyoooo

arkadaşlar stüdyoya foto çektirmeye giderken makyajınızı kendiniz mi yaptınız..

ben genelde hıc makyaj yapmadıgımdan her zamankı gıbı sadece goz kalemım vardı gozumde
tam studyoda hazırlanırkende cok hafıf bır ruj surdum ama zaten rotuslu olacagı ıcın ben cok dert etmedım
rotuste renklerı ıstedıgımız gıbı ayarlayabılıyorlar

lavinyacım sen ona uykusuzluk mu diyosun c.tesi gece 4 e kadar batak oynadık sonra sabah 8de benim oğlan damladı.dün gecede hep mızıklandı hiç uyutmadı.yaşayan ölü gibiyim gözlerim yanıyoooo

canım bu aylarda hep ortak sıkıntı bu canım diş,büyümeleri olumsuz yansıyor yavrularımıza umarım düzelir hepsiii

Teşekkür ederim kızlar.Yanık kabarmadı şükürler olsun.Anılım da bi iyileşse.Akşam nasıl bakcam yavruma.O kadar uykum var ki.

Andinam biz çekinmedik stüdyo resmi ama ben kendim yapacam makyajımı.Harbiden abartıyolar kuaförler.Yalnız saçımı yaptırırım.Bunlar şimdilik düşünce.Çünkü oğlum yürümüyor halen.Olduğu yerde ayakta dikiliyor...

günaydın kızlae anca düştüm
memoda hasta yaa gerçi hastalık belirtisi yok ama ateşli sürekli cuma akşamı ateşlendiydi fitil attım işte bidaha cts öğlen ateşlendi
sonra cts akşam bidaha ateşlendi
dünde 2 kere gündüz ateşlendi ibufen verdim gece 2 de eli ayağı buz gibi kalkmış ceee ceee yapıyo kendi kendine sepetini almış oynuyo yavrum aldık yanımıza uyutmuyo sğrekli bööööööö ceeeeeee diyip durdu
fitil attım hemen baya ateşliydi eller ayaklar buz ama nedense
sabahta 1030da kalktı normaldi ateşi ama 2 ye randevu aldım götürcem bakalım
keyfi yerinde çok şükür ama ateşlenmesi korkutuyo beni
yasmincim sanada oğlunada geçmiş olsun tatlım
başka kimse varmıydı ???
atatanem hoşgeldin canım özlettin kendini valla daha sık uğramaya çalış

Back
X