2008 Kasım Anneleri

Hemen herkes atlattı doğumgünü telaşını.Bir kaç kişi kaldı sanırım kutlamayan.Beni de heyecan bastı valla.Bugün akşam kurabiyeleri yapıcam inşallah.

Burda tekrardan bu küçük yerdeki arkadaşlarına yardımlarını esirgemeyen pasta malzemeleri hussuunda lelalciğime,MAgnet konusunda da denizanneme çok teşkkür ediyorum.

Hepinize çok çok teşekkür ederim.İiyi ki varsınız..

çitoscum özelden yavaş oluyor diye burdan yazayım dedim,

bilgisayarda hazırlayıp süslediğimiz fotoları ozalitçiden arkası yapışkanlı kağıda çıktı aldık sonrada yapıştırdık, fotoğrafçıdada çıkarttırabilirsin

iyi haftalar kızlar..
biraz baktım geçmişe.
çocuklarımızın çoğu hasta galiba:(
hepsine çok geçmiş olsun.
bizim oğlanda hafta sonu hiç uyutmadı.biraz üşütmüş sanırım.burun tıkalı,birazda ateşimiz vardı.
ateş düşürücüve peditus vermeye başladık.
bende uykusuz haftaya başladım.
lavişim çok geçmiş olsun tatlım çok üzüldüm.
evet çok dikkat etmemiz lazım yaaa...

bide c.tesi dişçiye gittim.
dişlerimi yaptırıyorum.
onların acısı, oğlumun huysuzluğu bide uykusuzluk..
çok fenayım çoooook:(

Selam fistiklar..cok bakamadim gecmise yine hasta olanlar var galiba,

havadanmidir nedir bizdede bir kirginlik var tombisinde burnu akiyor hafif hafif..

hepsine cok gecmis olsun kisa zamanda atlatirlar insl.

çok geçmişe bakamıyorum kızlar
ara ara girip bakıyorum
işler fena yığılmış burada

lavişcim geçmiş olsun yağmura
yine verilmiş sadakası varmış tatlım allah beterinden korumuş

çitoscum lafı olmaz böle şeylerin ki ben başka şeyler deyapmak istiyordum
ama biraz benim kötü zamanıma denk geldi biliyorsun ( manevi )
o yüzden istediğimi yapamadım da ama en kısa zamanda telafi edilecektir
bilgineee :)))

bu arada geçmiş olsun tüm hasta bebişlere yazamadım bir türlü
ayrıca bir şey sölicem de kızlar mümkün olduğu kadar bu dönemde bence tabi ben doktor değilim ama antibiyotik kullanımını erteleyin derim
malum etrafta dolaşan bir virüs var ve bu virüsantibiyotik kullanımında farklı sonuçlara yol açabiliyor diye duydum tabi doktorumuza da sormak lazım
siz ne dersiniz çitos hanım

iyi günler arkadaşlar, hepiniz ve bebekleriniz iyidir inş..hasta olan bebeklere ve annelere geçmiş olsun.ben karabatak gibi birgörünüp bir kayboluyorum doğru duzgun giremiyorum ,girdiğimdede kimse kalmıyor buralarda çok kıskanıyoruum valla sizleri ama artık sık girmeye çalışacağım.beni yeniden kabul ederseniz tabi

Selam kızlar bende doğru düzgün giremeyenler sınıfına dahil oldum artık:(( ne zamandır gelemedim yda bi bakıp kaçmak zorunda kalıyorum.Muhabbetinizi özledim valla.Hasta olan bebeklerimize acil şifalar diliyorum.Bende bu domuz gribi belası yüzünden çok moralim bozuk dolaşıyorum.Heran biyerlerden bulaşabilecek olması beni delirtiyor.Ellerimi yıkamaktan ellerim derisi odun gibi oldu.Kremler falan işe yaramıyo artık.Ne biçim bi dünyada yaşıyoruz ya.Geçen gün kuzenim hastalandı domuz giribi olabilir dediler ona göre tedavi gördü neyse iyileşti kimseye bulaştırmdadan.Bizi eski doktorumuza gittler bu gripten sonra başka bi salgın daha gelcekmiş bu sene:(( çok moralim bozuldu yaa.Bunun aşısını doktorumuz yaptırın demiş eşim kesinlkle yaptırmıo ben zaten ne düşüneceğimi şaşırdım.Devlet büyüklerindende adam gibi ses çıkmadığına göre yaptıtmıycaz demekki.off offff

iyi günler arkadaşlar, hepiniz ve bebekleriniz iyidir inş..hasta olan bebeklere ve annelere geçmiş olsun.ben karabatak gibi birgörünüp bir kayboluyorum doğru duzgun giremiyorum ,girdiğimdede kimse kalmıyor buralarda çok kıskanıyoruum valla sizleri ama artık sık girmeye çalışacağım.beni yeniden kabul ederseniz tabi

Hoşgeldin canım.Kıskanmak yerine bekliyoruz seni:))

derinxby bende aynı şekilde kızımdan dolayıtik olmuştum bi ara ama artık okadar önemsemiyorum.çünkü kızım grip oldu.dr muz grip olduğuna gööre artık aşı olmasına gerek kalmadı dedi .zatern aşıya da güvenmiyorum.amerikada yaşayan bir arkadaşım sakin yaptırma biz burda kesinlikle yaptırmıyoruz dedi.allah hepimizi korusun

Hoşgeldin canım.Kıskanmak yerine bekliyoruz seni:))

yasmincim özelikle bebek buyuturken benimle aynı dili konuşan tek yer burası hepimiz aynı dönemdeyiz ve hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz bu muhabbete katılmak isteyip de katılamayınca kıskanıyorum vallaa,neyse inş katılmaya çalışacağım artık

sizler 12.ayına girince hepatit A aşısı oldunuz mu kızlar? aşı takvmimizde vardı ama doktor yaptırmadı kabakulak kızamık kızamıkçık aşısıydı galiba onu olduk.bunu sormayı unuttum ya

remedios saol canım valla bende özledim buraları.Buluşursanız yine gelmeyi çook isterim ama havalarda soğudu dimi alışverş merkezleri de korkulu rüya gibi :(( buluşamayız gibime geliyoo maaleseff.aslında geyik yapmaya kafa dağıtmaya çok ihtiyacım var.depresyona mı girdim nee:))))

mucize A gripten mi oldu senin ufaklık?? aşıya gerek kalmadı dediğine göre öyle olmalı.nasıl geçirdiniz?? oğlum olduğunudan beri bendeki az olan evham had safhaya ulaştı.kendime zarar veriyorum farkındayım.ona bişey olucak diye sürekli düşünmeden edemiyorum.

mucize A gripten mi oldu senin ufaklık?? aşıya gerek kalmadı dediğine göre öyle olmalı.nasıl geçirdiniz?? oğlum olduğunudan beri bendeki az olan evham had safhaya ulaştı.kendime zarar veriyorum farkındayım.ona bişey olucak diye sürekli düşünmeden edemiyorum.
canım dr muz şuanda toplumdaki butun girip vürüsünün aynı olduğunu söyledi yani herkez domuz gribi diye.ama insandan insana etkisi farklıymiş.daha tam geçiremedik 2,antibiyotiğe geçtik amaı dahha iiyi

Back
X