- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #48.241
neyse tatlım sen arada ihmal ediyorsun ben neredeyse hepppp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala
bence yeterli menün canım ama 23üne aynı menü olurmu bilmemki aynı kişilerden 1 yada birkaç kişi gelirse aypı olur yani :)))kızlar ya yardımınıza ihtiyacım var bizim doğum günü akşam yapılcak herkez yemekten sonra gelicek ya neler yapayımsoğuyunca tadı bozulmayan kalıcı bişey olsun çünki öğlen yapıcam sonra saçlarımı boyatıcam fön çektircem 28 kişi falan olucaz sanırım herdavet ettiğim gelirse o kadar kişi eve nasıl sığcaz nereye oturcaz bilemedim menüde yardım istiyorum
yaprak sarması
mercimek köftesi
kücük milföy hamurundan üçgen börekler
kedi kuyruğu(bu bir kurabiye tadı çok güzel oluyor)
peynirli puaça
ne ekliyim ne çıkartıyım sizce kızlar bide top top köfteler yapıyım mı sizde kürdanla sunarım
bide biz 21 kasımda cumartesi kutlucaz arkadaşlarla 28 kişi falan sonra 23 kasım esas doğum gününde 20 kişi aileyle kutluycaz aynı şeylerimi yapayım yoksa başka menümü hazırlıyım gene
1.domuz gribi aşısı yaptıran var mı bebişine
2.emziren var mı hala
ben yaptırıcam asorticiğim ama ayın 10unda suçiçeği olduğu için aralığın 10una doğru yaptırıcam
doktorumuzun tavsiyeysiyle buna karar verdim
maille ,tv den yada akrabadan duyduğum kulaktan dolma bilgilerle değil
çevremde çok fazla tepki var hastanede çalışan sekreter vurdurmayın demiş almanyadaki bilmemkim aramış burda vurulmuyo sizde sakın vuulmayın demiş
birisine bi mail gelmiş içinde domuz kanı varmış sakın vurulmayın demiş.....,eczacı tanıdıkları sakın vurulmayın aaaaa demiş .....bu liste uzar gider
ama farkındaysan hiç dr yok içlerinde
zamanında çiçek aşısı içinde böyle propaganda olmuş noolmuş bir sürü çocuk ölünce herkes tıpış tıpış olmuş aşısını
bence kafan karılşıksa çocuk doktorunla görüş
bizim doktorumuz bize bişeyler anlattı ve bunu bi kadın doktoru yada kalp doktoru bilmez bu aşıyı ancak çocuk doktorları bilir ve anlar dedi
ayy iyi emaqziren biri varmış benim gibi yalnız değilim
mmfcim o kadar kulaktan dolma şeyler var ki insan kararsız kalıo