- 10 Ekim 2007
- 6.361
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #48.621
bende almadım hiç chıcco flan bencede gereksiz pahalı.hemde malları harikaa denecek kadar değil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım işlerim var çünkü diğer topikleri de gezdim geldim hemen daldım biz iyiyiz çok şükür dün akşam toplantım çok güzel geçt çok güzel övgüler aldım velilerden hepsi gayet mutlu ayrıldı tabi bu beni de mutlu etti umarım bugünkü de öyle geçer bir de pazar günü var sonra bayram sonrasına kadar bitiyor
buraya gelip kalacak olan kayınbiraderim varya o polislikte 1100. yedekmiş, dün 800. yedeği aramışlar yani belki sıra gelme ihtimali var eğer öyle olursa kazanıp gidecek okuluna inşallah bakalım tabi bize de gelmemiş olacak yerimseniben
şimdi böyle diyorum yaa bir de nazilli polis meslek yüksek okulunu kazanırmış ne gülerim kendime o zaman 5-6 aydan kaçarken 2 sene burada olacak :roflol: ama en azından öyle bir durumda hafada sadece iki gün gelebilir hafta sonu tatillerinde sanırım onun dışında orada kalacaktır diye biliyorum ama emin değilim neyse bakalım hayırlısı olsun
kızlar dün kiminle görüştüm msn'de bilin bakalım nette problem vardı bir türlü anlatamadım hani hamişliğimiz döneminden bir arkadaşımız vardı oda nazilli de yaşıyordu sekreter82 gibi bir rumuzu vardı aylar sonra dün msn den yazdı, kız sen nerelerdesin dedim dünya tatlısı bir kızı var dilara ama yavrum bir senedir sürekli hastalıklarla boğuşuyormuş içim parçalandı anlatırken 10 kasımda doğmuş doğar doğmaz ilk problem baş göstermiş göbek fıtığı bir süre onunla uğraşmışlar sonra bağırsaklarında delik mi çatlak mı ne bişey oluşmuş öyle bişey işte ay yavrum bir sürede onun tedavisi gitmiş sonra bronşit olmuş hala daha hava veriyormuş evde falan kızına zaman zaman kuzum ya bir görseniz nasılda cimcime nasıl da kara kara gözleri var işi bırakmak zorunda kalmış çok eziyetli ve hasta bir bebek olunca kimse bakmak istememiş halbuki kayınvalidesi alt katta oturuyor ha bir cevriye de onda var anlayacağınız, 2 ay kadar anne sütü almış sonra mama mecburen ama maddi durumları da çok iyi değildi zaten işi bırakınca daha da kötü olmuş sıfır noktasına geldik resmen diyor o yüzden 6 aylıkken mamayı da bırakmak zorunda kalmış artık yemeklerle inek sütüyle falan idare ediyorlarmış sizlere de çok selam söyledi