2008 Kasım Anneleri

bende chicconun cam biberonunu kullandım bir ara onu da kırdık zaten o kadar
sinek kvucusunu almıştım ondan da memnunnum başka bişeyi yok sanırım chicco

hımm allah allah belki ucuzdur amabilemiycem hiç gitmedim öyle biyere buralarda yok

ben de eve geçiyorum kızlar öğleden sonra inşallah site hata vermezse görüşürüz çünkü ikigündür öğleden sonra doğru dürüst giremiyorum

meerhaba hatunlar
zeynam gecmıs olsunnn bende halen bı kontrole gıdemedım 1 yıl oldu hem kadın doguma hemde toıttlerım ıcın gıtmem lazım smear testı yaptırmam lazım enfeksıyon vardııı ne olduu kasınmadıgıma gore gecmıstır demekkııı ( kasıntı cok kotuu allah bıdaha vermesınn :)))))

sekreterı bende hatırlıyorum okurken cokk uzuldum alahhy ardımcıları olsunn
kalımerocum senın kuzenın cocugunada llah sıfa versınn

seyracım gecmıc olsun hyırlı olsun bu arda yurumeye baslamıs masallahhh bızımkı daha totosunu kaldramıyoo

yasmıncım allah sana sabır versınn
tabı banada kaynanamda soranlara damadım geldıde demıs ondan gdemedık demıss tabı ne yaptıkı cocuguma bunda yapcak

kızı doğduğundan beri hastalıklarla uğraşıyolarmış asorticim
bağırsaklarında delik olmuş, şimdide bronşitmiş.evde hava veriyolarmış.
işide bırakmak zorunda kalmış.
durumuda iyi değilmiş..
çok geçmiş olsun.allah acil şifalar versin.

valla bende chicconun ateşölçerini almıştım ,hemde dijital 5 saniyede ölçer,ama hiç memnun değilim ,gittim ezcaneden 5 tl ye aldım daha memnun kaldım ,iki ölçüm arası 3 dakika mesela ikisini de farklı çıkarıyordu..basit bişey bile daha sağlam ölçüyor..
giysi konusunda ise ablamın kızlarından kalan pijama takımları filan vardı vallahi pazar malı bile daha kaliteli çıktı ,onlar beş para etmez ,asla chicco dan alışveriş yapmam..

kızlar ben geldim ce deyip gidicem çok iş var çoook

sabah doktora gittik batuş iyileşmiş doktor harika dedi :))

sonra alışveriş yaptık , kurabiye malzemeleri falan , batuyu tırtıla bindirdik bayıldı , koptu gülmekten ya süperdi.. dün gece de çok güzeldi annemler geldi yemeğe aile arasında kutladık batuşun ve kocişin doğumgününü.. ev rezil gibi , batu uyansın temizliğe başlıycaz , off ya gözümde büyüdü dağ oldu işler..

öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar umarım herkes iyidir geçmişi okuyamadım işlerim var çünkü diğer topikleri de gezdim geldim hemen daldım biz iyiyiz çok şükür dün akşam toplantım çok güzel geçt çok güzel övgüler aldım velilerden hepsi gayet mutlu ayrıldı tabi bu beni de mutlu etti umarım bugünkü de öyle geçer bir de pazar günü var sonra bayram sonrasına kadar bitiyor

buraya gelip kalacak olan kayınbiraderim varya o polislikte 1100. yedekmiş, dün 800. yedeği aramışlar yani belki sıra gelme ihtimali var eğer öyle olursa kazanıp gidecek okuluna inşallah bakalım tabi bize de gelmemiş olacak yerimseniben
şimdi böyle diyorum yaa bir de nazilli polis meslek yüksek okulunu kazanırmış ne gülerim kendime o zaman 5-6 aydan kaçarken 2 sene burada olacak :roflol: ama en azından öyle bir durumda hafada sadece iki gün gelebilir hafta sonu tatillerinde sanırım onun dışında orada kalacaktır diye biliyorum ama emin değilim neyse bakalım hayırlısı olsun

kızlar dün kiminle görüştüm msn'de bilin bakalım nette problem vardı bir türlü anlatamadım hani hamişliğimiz döneminden bir arkadaşımız vardı oda nazilli de yaşıyordu sekreter82 gibi bir rumuzu vardı aylar sonra dün msn den yazdı, kız sen nerelerdesin dedim dünya tatlısı bir kızı var dilara ama yavrum bir senedir sürekli hastalıklarla boğuşuyormuş içim parçalandı anlatırken 10 kasımda doğmuş doğar doğmaz ilk problem baş göstermiş göbek fıtığı bir süre onunla uğraşmışlar sonra bağırsaklarında delik mi çatlak mı ne bişey oluşmuş öyle bişey işte ay yavrum bir sürede onun tedavisi gitmiş sonra bronşit olmuş hala daha hava veriyormuş evde falan kızına zaman zaman kuzum ya bir görseniz nasılda cimcime nasıl da kara kara gözleri var işi bırakmak zorunda kalmış çok eziyetli ve hasta bir bebek olunca kimse bakmak istememiş halbuki kayınvalidesi alt katta oturuyor ha bir cevriye de onda var anlayacağınız, 2 ay kadar anne sütü almış sonra mama mecburen ama maddi durumları da çok iyi değildi zaten işi bırakınca daha da kötü olmuş sıfır noktasına geldik resmen diyor o yüzden 6 aylıkken mamayı da bırakmak zorunda kalmış artık yemeklerle inek sütüyle falan idare ediyorlarmış sizlere de çok selam söyledi

çok üzüldüm bende hatırlıyorum sekreteri görüşürsen gene selam söyle bizdende
Allah dermansız dert vermesin ama yavrusu hastayklen insan tükeniyo yaa
inşallah durumlarıda düzelir
herşeyin hayırlısı
eşimin patronuda krizin arkasına saklanmayı çok iyi becerdi sağolsun
ayın 20si oldu daha maaş vermedi yazxdan beri böyle yapmam gereken biçok şeyi ertelemek zorunda klaıyorum Allah kimseye muhtac etmesin inş zor durumlar bunlar

merhaba kızlar
sekretere çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin
chicconun deposunu bende duydum ucuz diyolar ama çok kalabalık oluyomuş, bana çok uzak gidemedim
ama kullandığım kadarıyla güzel chicconun ürünleri

hayırlısı olsun remediosçum..
ben zaten yaptırmayacaktım da yinede dr a bi danışayım dedim..
yok yaptırma küçücük çocuk sen zaten onu koruyabilirsin dedi..
sokma kalabalık yerlere filan dedi.
bende ok dedim..
allaha emanet ..

ayy çok geçmiş olsun sekretere yaa çok zor işi vallahi
neyse aşı yaptırma konusunda hala kararlıyım yaptırmıcam bizim ki de allaha emanet

Back
X