- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #49.961
ya şimdi rezervasyon için aradım nefes kalkmış 16 ekim gibi gelmiş ve 1.5 ayda kalkmış eee hangi filme gideceğim ben şimddiiiii
(

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
andınacım allah mutlulugunuzu daım etsın benım koca sınemayı sevmez bense bayılırımm en son nısanlıyken kardeslerımle gıtmısım sımdı 5 boyutlu sınemalar cıkmıs bende duyunca agzım acık dınlıyorum malesef gıdemıyorum yanlızda zevkı cıkmaz
bızde basbasa bısıler yapmayalı cokkkk uzun zaman oldu yemege cıkardık oda bıttııı gıdersemde herhalde sucluluk duygusuna kapılırım yawrum olmadan
dun barıstık benım koca yemek hazırlamıs kendı capında yedık sağolsunn
krıkotusumuda tebrık ederımmmm hayırlı olsunn bende bebek ıstıyorum ama sımdı degıl 1,5-2 yıl sonra
gec kalmakta ıstemıyorum 29 yasına gırıcem
benimde bugün geldi..çok mutlu oldum valla.hihoyyyt.sinirden ölüyom 1 hafdadır..Yasmin doğru diyosun 1 sene regl olmadım ya şimdi tuhaf geliyor , belirtileri bile anlayamıyorum sanırım adet olucam ondna bu hallerim
[
benimde bugün geldi..çok mutlu oldum valla.hihoyyyt.sinirden ölüyom 1 hafdadır..
kızlar benim günümde 15 gün geçti..acaba 3. mü geliyor dersiniz:)))
Gerçekten mi dünürüm?Aysumu büyüt öncee bana ver sonra doğur anacım:))
Valla gülizim biz eskiden haftada bir cinema , 3-4 akşam da dvd izlerdik ama batu doğduğundan beri dvd bile izleyemniyoruz , ilk defa bayramda alacakaranlığın 1. Bölümünü izleyebildim , onun da son 20 dakikasında batu uyandı zaten benim oğlan uyumadığı için film falan izleyemiyos evde
gerçekten andinam nasıl izliyon ya..ben hayatta izleyemem..ömrümde hiç korku filmi izlemedim...çok korkarım herhalde izlesm ömrü billah kendime gelemem..Icırım korkacak birşey yok ki , film zaten aşk filmi , edward da süper bişey , yani gerçekten kardeşini etkilediği kadar var , ben bile kocama eve dönünce edwardım benim diyodum , harbi çekici bir çocuk Allah sahibine bağışlasın
valla öyle kaza falanda olmadı ve kocam eğer hamileysen benden değildir diye espiri bilem yaptı ama olamadım bir türlü:)))
gerçi ben 45-50 günde bir hastalanırdım..dogumdan sonra 28-30 günde bir oldum ve düzene girdim diye düşünmüştüm..ay neyse ne biliyim bi an korktum:))
maytabım günaydın , nerelerdesin karşılaşamadık günlerdir ?
melekcim yaptırdın mı eymenin testlerini ?
Remediosum sağol canım.Deliliğe vuruyoz işte.Çok kızgınım çoookkötükedihüso
Lavinyacım nefesi kardeşim seyretmiş bayılmış ki kendisi sinema tv okuduğu için çok seçicidir bu konularda , baya etkilenmiş , bende seyretmek istiyorum annem yine bakarsa batuya haftaya kaçabilirz belki bir akşam 
Ya bide farkında mısınız ? ben son günlerde agresif miyim? Nedense kendimi çok ters ve lanet hissediyorum , kocama karşı da öyleyim , annemede , hatta geçenn kardeşime sordum annem bana ters mi davranıyor diye sen kendine bir bak dedi : (( ay ne oldu anlamadım , herşeye sinir oluyorum bu aralar : ((
valla öyle kaza falanda olmadı ve kocam eğer hamileysen benden değildir diye espiri bilem yaptı ama olamadım bir türlü:)))
gerçi ben 45-50 günde bir hastalanırdım..dogumdan sonra 28-30 günde bir oldum ve düzene girdim diye düşünmüştüm..ay neyse ne biliyim bi an korktum:))