2008 Kasım Anneleri

andınacım allah mutlulugunuzu daım etsın benım koca sınemayı sevmez bense bayılırımm en son nısanlıyken kardeslerımle gıtmısım sımdı 5 boyutlu sınemalar cıkmıs bende duyunca agzım acık dınlıyorum malesef gıdemıyorum yanlızda zevkı cıkmaz
bızde basbasa bısıler yapmayalı cokkkk uzun zaman oldu yemege cıkardık oda bıttııı gıdersemde herhalde sucluluk duygusuna kapılırım yawrum olmadan
dun barıstık benım koca yemek hazırlamıs kendı capında yedık sağolsunn

krıkotusumuda tebrık ederımmmm hayırlı olsunn bende bebek ıstıyorum ama sımdı degıl 1,5-2 yıl sonra
gec kalmakta ıstemıyorum 29 yasına gırıcem

Sağol Icırım bizde 34 e girecez:((

aman ne güzel sinamalara gidiyorsunuz..bizde eylül olmadan önce eşimle sürekli giderdik..ama şimdi çok zor..
ama bizde evde haftada 1 günümüzü film günü ilan ettik..film kiralıyoz.. akşam 9 dan sonra yani eylül uyuduktan sonra..filmimizi izliyoz..

Valla gülizim biz eskiden haftada bir cinema , 3-4 akşam da dvd izlerdik ama batu doğduğundan beri dvd bile izleyemniyoruz , ilk defa bayramda alacakaranlığın 1. Bölümünü izleyebildim , onun da son 20 dakikasında batu uyandı zaten benim oğlan uyumadığı için film falan izleyemiyos evde

andınacım alacakaranlıktakı bır cocuk varmıs deluvanlı ayyy kardesım bayılıyor nesı guzelse ruhh gıbı gıtmıs fılmenede hıc korkmaz zaten oyle seylerden

Icırım korkacak birşey yok ki , film zaten aşk filmi , edward da süper bişey , yani gerçekten kardeşini etkilediği kadar var , ben bile kocama eve dönünce edwardım benim diyodum , harbi çekici bir çocuk Allah sahibine bağışlasın

Gerçekten mi dünürüm?Aysumu büyüt öncee bana ver sonra doğur anacım:))

valla öyle kaza falanda olmadı ve kocam eğer hamileysen benden değildir diye espiri bilem yaptı ama olamadım bir türlü:)))
gerçi ben 45-50 günde bir hastalanırdım..dogumdan sonra 28-30 günde bir oldum ve düzene girdim diye düşünmüştüm..ay neyse ne biliyim bi an korktum:))

Valla gülizim biz eskiden haftada bir cinema , 3-4 akşam da dvd izlerdik ama batu doğduğundan beri dvd bile izleyemniyoruz , ilk defa bayramda alacakaranlığın 1. Bölümünü izleyebildim , onun da son 20 dakikasında batu uyandı zaten benim oğlan uyumadığı için film falan izleyemiyos evde

eylülün ilk uykusu derin bizim 9 da yatar 2-3 kadar uyanmaz..sonra saat başı uynır o başka..anlıcan akşamları rahatız..filmimizide izliyoz..başka işlerimizide rahat rahat görüyoz yanii..:jeyyar::jeyyar:

Icırım korkacak birşey yok ki , film zaten aşk filmi , edward da süper bişey , yani gerçekten kardeşini etkilediği kadar var , ben bile kocama eve dönünce edwardım benim diyodum , harbi çekici bir çocuk Allah sahibine bağışlasın
gerçekten andinam nasıl izliyon ya..ben hayatta izleyemem..ömrümde hiç korku filmi izlemedim...çok korkarım herhalde izlesm ömrü billah kendime gelemem..

bana romantik, aşk filmleri lazım..

valla öyle kaza falanda olmadı ve kocam eğer hamileysen benden değildir diye espiri bilem yaptı ama olamadım bir türlü:)))
gerçi ben 45-50 günde bir hastalanırdım..dogumdan sonra 28-30 günde bir oldum ve düzene girdim diye düşünmüştüm..ay neyse ne biliyim bi an korktum:))

O zaman olursun canım ya.Merak etme..

maytabım günaydın , nerelerdesin karşılaşamadık günlerdir ?

melekcim yaptırdın mı eymenin testlerini ?

yok gülüm daha yaptırmadık bu pazartesi full doluyduk köy bağ bahçe işleriyle bir de birazcık hastalığı bari geçsin diyorum bıktım valla her hafta hastaneye gitmekten

Remediosum sağol canım.Deliliğe vuruyoz işte.Çok kızgınım çoookkötükedihüso

noldu kız yine niye kızdırdı senin kociş ah dayaklık senin adam tam :oklava:

Lavinyacım nefesi kardeşim seyretmiş bayılmış ki kendisi sinema tv okuduğu için çok seçicidir bu konularda , baya etkilenmiş , bende seyretmek istiyorum annem yine bakarsa batuya haftaya kaçabilirz belki bir akşam 

Ya bide farkında mısınız ? ben son günlerde agresif miyim? Nedense kendimi çok ters ve lanet hissediyorum , kocama karşı da öyleyim , annemede , hatta geçenn kardeşime sordum annem bana ters mi davranıyor diye sen kendine bir bak dedi : (( ay ne oldu anlamadım , herşeye sinir oluyorum bu aralar : ((

canım regl dönemi ile ilgilidir muhtemelen, ayrıca sinema olayı iyi olmuş iyi düşünmüşsünüz eşim öğrencilerle nefese gitti bayramdan önceydi ben gidemedim gitmek istemedim artık acıklı bir film izlemek istemiyorum bu aftalarda düşünüyorum ama hastalıktan kurtulamadım bir türlü şuanda kurtlar vadisi gladio ve neşeli hayat var neşeli hayatı düşünebilirdim yılmaz erdoğanı severim ama bu haftada bir geçsin hele bayram ziyaretlerimiz var hala bitmeyen gelecek misafirlerim var off bir bitse şu hastalık ve işler rahat bir nefes alacağım kociş hala iki geceliğine otele falan kaçma fikrinde ama oda yılbaşından sonraya kalacak tabi ama benimde şöyle bir yerlere kaçıp dinlenmeye ihtiyacım var ama oğlumu götürürsen dinlenebileceğim meçhul, götürmezsem özlemden vicdan azabından kalamıyorum iki ucu ..... değnek yani

ehehee kaydirigubbakcemile3 kocişine çok güldüm valla, ama normalde de düzensizse korkma canımcım bişey yoktur

bu arada gülizim çiçek aşısını bizim doktorumuzda yaptır dedi diğer aşılarının üzerinden en az 1 ay geçsin dedi o yüzden bu ayın sonlarında yaptıracağız belki ama kesin değil bende henüz karar veremeyenlerdenim :uhm:

su cıcegı asısını ocak sonunda yaptırıcaz bız doktorumuz yapıcaz dedı

lavınya maasallah kuzuna
ben de oglum bu gece uyudu dıyebılmek ıstıyorum

andına cok ıyı yapmıssınız canım basbasa sınema keyfı yapmakla
ben de ozledım soyle eskı gunlerdekı gıbı kocısle sarmas dolas fılm ızlemeyı
bız de nefesı merak edenlerdenız
ama esım kurtlar vadısı gladyoyu da merak edıyor
fırsat bulup gıdebılırsek cok hos olacak ama bakalım

bu arada andinacom senin bakıcı olayı ne oldu eşin takip etti mi ne çıktı ortaya?

ve de minikcim sen ne yaptın haftasonu kaynana görümce ile?

ay ben pazartesi tatil yapınca bu konular güme gidiyor şimdi geldi aklıma

andinacım sana bir soru alacakaranlığın ilk bölümlerini seyretmedim kitaplarınıda okumadım acaba bişey anlarmıyım gitsem bende sinemaya gitmek istiyorum ve o filmi görmek istiyorum ma başını bilmediğim bişeyin ortasından dalmayı sevmiyorum

Back
X