2008 Kasım Anneleri

yaw oku oku bitiremedim.
hay çenenizin bağınaaakaydirigubbakcemile3

şaka bi yana amma yazmışınız ha!

aklımda kaldığı kadarıyla krikitoscum hayırlı olsun hamileymişsin.
darısı isteyen diğer kızların başına:))
ben evime geçince düşünüyom 2.yi kısmetse..
yani 2 sene sonra bakalım..

nefes i biz eşimle izledik lavişim bayram öncesi gitmiştik.
ben çok beğendim.
bu aralar bende istiyom alacakaranlığa gitmryi.
mmf gibi bende hiç kitabını ve ilkini izlemedim ama anlarız herhalde..
çok metediyolar..

çileğim evet ya yakın olsaydık,sen bana tavuk kızartıp getirseydiiiiiiiin:(
olmadı kızlarla bende sana taşınayım..kaydirigubbakcemile4

bende bugün dişsiz geziyorum:(
yani sağ ve sol alttaki bütün azılarım protezdi benim.
onları değiştiriyorum.
eskiler damaklarıma çoz zarar verdiğinden 1 hafta damaklar kendini toplasın diye eskileri çıkarttı dr.
haftaya ölçü alınaca 1 haftada öle..
sadece sıvı şeyler yiyebiliyorum:(
böylece biraz zayıflarım belki tek iyi tarafı o..
öncekileri yaptırırken 1 ayda 5 kilo vermiştim:(

andinacım sana bir soru alacakaranlığın ilk bölümlerini seyretmedim kitaplarınıda okumadım acaba bişey anlarmıyım gitsem bende sinemaya gitmek istiyorum ve o filmi görmek istiyorum ma başını bilmediğim bişeyin ortasından dalmayı sevmiyorum

Tatlım filmi anlarsın ama ilk önce dvd de ilkini izleyip sonra sinemada ikinciyi izlemeni tavsiye ederim yoksa bazı şeyler kopuk kalabilir , kitaplarını da okuyabilirsin , ben 3. Filmin çekilmesini bekleyemeyeceğim acilen kitabını alıp okumam lazım , film öyle bir sonla bitti ki şok oldum ve çok sevindim hemen 3. Kitabı okumam lazım : ))

kızlar benim kız doğum gününde yürümeye başladı yani yaklaşık 20 gün oldu..ama hala böyle sarhoş gibi yalpalayarak yürüyo..sizlerdede aynı durum olmuşmuydu..

ay yasminim pek heyecanlandım 5000 vay beeee :)))

gülizim batu da Yalpalayarak yürüyor tatlım
normal yanii..
bende eşime geçen sene sevgililer gününde bi kaç kadeh içmiştik kutlamak amaçlı...herhalde o gece bulmuşuz bu kızı diyom..onun için yalpalayarak yürüyoo..
oda bana daha ne istiyon aşk çocuğu olmuş işte diyo..sırnaşık şey

:roflol:İLAHİ GÜLİZZZ
MERAK ETME BENİMKİDE 1 AY OLACAK YÜRÜMEYE BAŞLAYALI AMA ARADA SAHROŞ BİZİMKİDE ÖZELLİKLE UYKUSU GELDİM KÜT PAT DÜŞÜP VURUYO KENDİNİ

AZOCUM GEÇMİŞ OLSUN SEN HAZIR ACITIRKEN DİŞLERİNİ BENİMDE 2 DOLGUM VAR ONLARIDA YAPTIRIVER YAAA ÇOK KORKYOM DA kafamçokkarıştı

BAN SİNEMA DEMEYİN O NE YENİYORMU İÇİLİYORMU cokacimcoook

ŞU TEPELERİN ARDINDA TÜTÜYOR HASRET DUMANI
EVİM YOK MEMLEKETİM YOK ARAYANIM YOK SORANIM YOK
Bİ UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
GÖNLÜM ORDA BEN BURADA SILAM BEDNEN UZAK KALDI

senağlama

Benimki çok hızlı emekliyo:((

ayyy yasminim ben eylülün totosunu sallaya sallaya hızlı hızlı emeklemesine bayılıyodum..çok seviyodum onu öyle izlemeye..şimdi artık yapmıyo..düşsede tekrar kalkıp yürüyo..onun için değerlendir canım..ilerleyen günlerde göremeyeceksin öyle totosun sallayay sallaya emeklemesinii..yerim ben onun totosunu annesi:)

ŞU TEPELERİN ARDINDA TÜTÜYOR HASRET DUMANI
EVİM YOK MEMLEKETİM YOK ARAYANIM YOK SORANIM YOK
Bİ UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
GÖNLÜM ORDA BEN BURADA SILAM BEDNEN UZAK KALDI

senağlama
neden öyle dedin zeyman..biz varız yaaa....kaydirigubbakcemile5

ayyy yasminim ben eylülün totosunu sallaya sallaya hızlı hızlı emeklemesine bayılıyodum..çok seviyodum onu öyle izlemeye..şimdi artık yapmıyo..düşsede tekrar kalkıp yürüyo..onun için değerlendir canım..ilerleyen günlerde göremeyeceksin öyle totosun sallayay sallaya emeklemesinii..yerim ben onun totosunu annesi:)

neden öyle dedin zeyman..biz varız yaaa....kaydirigubbakcemile5

Canım bak hepsi yürüdü bebişlerin.Panikliyo insan bazen.Halen korkuyo adım atmaya.Ne yapacam ben.Yürüse biraz oyalanır.Kucağımda taşımaktan bıktım:((

Canım bak hepsi yürüdü bebişlerin.Panikliyo insan bazen.Halen korkuyo adım atmaya.Ne yapacam ben.Yürüse biraz oyalanır.Kucağımda taşımaktan bıktım:((
yasminim hiç panikleme..anılımızda yürü bugün yarın..benim komşumun kızı 16 aylıktı yürüdüğünde..ki derlerki kızlar çabuk yürü diye..
hem bide sanmaki yürüyünce dinlencen tam aksine..şimdi yürüyorsan..anıl yürüyünce koşmaya başlıcan canımcımmmkaydirigubbakcemile

ühühühü bağladım gene depresyona ühühühüü neyseeeeee
aman yasmin boşveryürüyünce derdin azalacakmı sanıyon valla bizimki her akşam mutfağı salona salonu mutfağa taşıyo akşam onu uyutup toplamaya çalışıyom yani kısacası yürüyünede zor
hem ahmette 15 aylık yürüdü ve benim oğlum yaşında basamıyrdu bile 10 aylık falandı ben sakat diye ağladım yıktım ortalığı meğer bişi yokmuş tembelmiş
üzülme yürür annesi canından daada bezdirir seni

Back
X