- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #49.981
ben bir yemeğe kaçıyorum kızlar dönüşte görüşürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
andinacım sana bir soru alacakaranlığın ilk bölümlerini seyretmedim kitaplarınıda okumadım acaba bişey anlarmıyım gitsem bende sinemaya gitmek istiyorum ve o filmi görmek istiyorum ma başını bilmediğim bişeyin ortasından dalmayı sevmiyorum
kızlar benim kız doğum gününde yürümeye başladı yani yaklaşık 20 gün oldu..ama hala böyle sarhoş gibi yalpalayarak yürüyo..sizlerdede aynı durum olmuşmuydu..
normal yanii..ay yasminim pek heyecanlandım 5000 vay beeee :)))
gülizim batu da Yalpalayarak yürüyor tatlım
Benimki çok hızlı emekliyo(
neden öyle dedin zeyman..biz varız yaaa....kaydirigubbakcemile5ŞU TEPELERİN ARDINDA TÜTÜYOR HASRET DUMANI
EVİM YOK MEMLEKETİM YOK ARAYANIM YOK SORANIM YOK
Bİ UFACIK DÜNYAM VARDI BAK ONUDA ELLER ALDI
GÖNLÜM ORDA BEN BURADA SILAM BEDNEN UZAK KALDI
senağlama
ayyy yasminim ben eylülün totosunu sallaya sallaya hızlı hızlı emeklemesine bayılıyodum..çok seviyodum onu öyle izlemeye..şimdi artık yapmıyo..düşsede tekrar kalkıp yürüyo..onun için değerlendir canım..ilerleyen günlerde göremeyeceksin öyle totosun sallayay sallaya emeklemesinii..yerim ben onun totosunu annesi:)
neden öyle dedin zeyman..biz varız yaaa....kaydirigubbakcemile5
yasminim hiç panikleme..anılımızda yürü bugün yarın..benim komşumun kızı 16 aylıktı yürüdüğünde..ki derlerki kızlar çabuk yürü diye..Canım bak hepsi yürüdü bebişlerin.Panikliyo insan bazen.Halen korkuyo adım atmaya.Ne yapacam ben.Yürüse biraz oyalanır.Kucağımda taşımaktan bıktım(