2008 Kasım Anneleri

kızlar kızımın kan değerleri çok güzel çıktı maşallah :nazar: o yüzden ferrumu kestik.multitabs veriyordum o da 0-1 yaş zaten onunlada işimiz bitti.minadex e başladık dr. u verdi.siz kullanıyormusunuz.herşey var içinde hatta balık yağı bile

herkeze günaydın kızlar ben uykudan ölüyorum resmen zeynep ceylin'inde huyu çok degişti sürekli mızıldayıp duruyo hep yürüyim istiyo yada yakamda bide yürüyebilse hep arkasından takip etmek zorundayım bide sözde bugün misafirim gelecekti kızın huyunu bildigim için geceden yaptım işleri saat 2,30'da yattım tabi yatmak denirse 10 dakkada bir mızıkladı resmen bide sonra ne göreyim arkadaşın birinin işi çıkmış birazdan digerlerini arıycam bakalım yarına kalacak herhalde

günaydın kızlar

safişim andinam valla işiniz zor allah sabır ve kolaylık versin size

deliksiz uyku bölümüne bende katılıyorum o günlerin tadını çıkarmadan ikinci çocuk düşünmeyeceğim bende hoş benim herifin hiç niyeti yok zaten dün buradan çıkınca dedim aşkım müjdeee hayırdır dedi dedim baba oluyorsun ikinci kez ohaa dedi yine birincide de öyle demişti sanırım bu adamın tepkisi hep aynı olacak alışsam iyi olur kaydirigubbakcemile3 nereden çıktı test mi yaptın falan diyor yok dedim şimdi değil canım panikleme 2012 nisan-mayıs babası olacaksın kızlarla anlaştık ayıp olmasın o tarihte doğurmam lazım dedim kaydirigubbakcemile3 hıı dedi biraz erken değil mi dedi sonra da yine ikimizde erken olduğunu fikrine kanaat getirdik zemuszemus

yalnız ben en çok böyle benim gibi erken erken diyenlerden korkuyorum ilk biz hamile kalacaz gibi geliyor kaydirigubbakcemile3

Erkeğim aanam.Kalimero da askerlik arkadaşım:)))Nerde o günleeer...

ben hasta ve yaslı bır ınsanım
askerlıgımı nerede yaptıgımı hatırlamıyorum mırım
anlat da eskı gunlerı yad ederken hafızamı da tazeleyeyım

günaydınlarrrrrrrrrrr
kalimero seni seviyorum bebekimmmm

ben de senı canımcım opuyorumnanaktan

Saphişim bizde minadex kullanıyoruz.Ferrumu kestik.Ya bizim doktor da istedi tahlil.Bi ara yaptıracaz..

Beyazmelek gebelin başında ben tahlil yaptım ve hamileyim dedim gözlerim dolu dolu.O da dur sevinme kan tahlili yaptıralım dedi.Yaptırdık, kimseye söyleme dedi.Merak etme benim kocam ve türünden hala baya var:))

günaydın canlarım ciğerlerim ablalarım abilerim sırnaşık şey
sabah sabah sıyırdım mı ne görmezden gelin kafamçokkarıştı
bu sabah sadece iyi hissediyorum kendimi helecanlı ve ateşli bi gece geçirdim belki ondandır -tatlicadiarzu-
eee beni özleyen yokmu varsa parnak kaldırsın bakem saycam :lepi:
biri benim mükemmelliğimden mi bahsetti :delphin:
hande sen kocanla akrep-yengeç uyumunu yakalamış olabilirsin ama kardeş konusunda ben tecrübeliyim ,
ablam akrep ben yengeç ve asla ama aslaaa geçinemezdik ,hep kavga hep gürültü ,itiraf ediyorum dayak bile yerdim.:kedi: ne zamanki evlendik o zaman değişti bu durum ,şimdi ballı kaymak gibiyiz ama ,çocukluğuma dönersen derin yaralar var içimde kaydirigubbakcemile3
sen her daim mükemmelsin kuşum ona şüphe
ama şu içindeki derin yaraların için gel bakayım sen benim şevkatli kucağımaaa :jeyyar:
eylül editle mesajını , ismimi lanse etmişsin hatunnnn :oklava:
ay adını sanını falanını filanını bilmiyorduk çok deşifre oldun aman aman naniknanik
yasminim yazın bebek büyütmek daha zor canım ya..sıcaktan bunalıyo yavrucuklarr..
tecrübe ile sabittir yazın bebek büyütmek daha kolay ele avuca gelince kış geliyor daha iyi yani bence tabüü
zeyna 18'lik çıtır resmini faceden yayınladın milletin gözü gönlü açıldı..bizim gözümüzün canı yokmu???buraya niye koymadın hııııııı:)))))))))))))))))
aradan zaman geçti fakat unutmadım....
evet ya faceden bakacaktım 18lik fotoyu açılmıyo zeyna yaa.koyda bizde görelimmm

buyurun şekerler sizinde gözünüzü gönlünüzü açayım

16122009101.jpg

maytabım geldi mi dün kombi servisi

geldi canım akşam 8.30da
yatmaya hazırlanıyoduk:)))))
neyse sağına baktı soluna baktı yok bişey yok en sonunda tesisatta problem olabilir dedi kaloriferlerin hava alma kısmını elinizle kaldırıp öyle alın dedi bizim petekler aruılad olduğundan problem çıkabiliyormuş haftasonu bakıcaz susesleri felan ondanmış kokuda yanmış gaz kokusu olabilir zararsızdır cam açıksa ordan rüzegarla içeri vermiştir dedi kii mutfağın camı yatarken kapanır bizde kombi canavar gibi yani
maşallahh

maytabım sevindim kombide bir şey olmamasına ama petekler daha kötü ha deyince değişecek bir şey değil bizim de başımızda var sırf bu yüzden evdeki bir odayı çocuk odası yapamadık odada bir de balkon kapısı ve ektra bir cam var olmazsa duvar ördüreceğim balkon kapısına ve cama ve bir petek daha koyduracağım bir dahaki sene

Saphişim bizde minadex kullanıyoruz.Ferrumu kestik.Ya bizim doktor da istedi tahlil.Bi ara yaptıracaz..

Beyazmelek gebelin başında ben tahlil yaptım ve hamileyim dedim gözlerim dolu dolu.O da dur sevinme kan tahlili yaptıralım dedi.Yaptırdık, kimseye söyleme dedi.Merak etme benim kocam ve türünden hala baya var:))

canım benimki o türden değil normalde ama adam hamilelik haberini alınca bir tuhaf oluyor kaydirigubbakcemile3 üstelik Eymen'de korunmuyorduk yani er an olabilecek bir bebekti ona rağmen şoka girdi şöyle Krikitos'unki gibi kazara bişeyler olsa adam kalpten gider heralde

sinirlerim hopladı sabah sabah yaaa

noldu kuşum biri sinir mi etti gelelm yardıma :oklava:

face foto yuklmeye calısıyorum canlarım

merakla bekliyoruz şekerim remedios iyi hatırlattı unutmuştuk hadi bakalım senin de görelim gül yüzünü

zeynam bugünde buradan açtın gözümü gönlümü hayatım opuyorumnanaktan
ay heveslendim valla bir tane de ben koyayım bari zemuszemus

Back
X