- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #50.961
beyazmeleğim fıstık gibisin maşallah
bende koymak isterdim ama çatlamasın ekranlarınız ondan yaane
sağol hayatım ekranlarımızın sağlığını düşündüğün için çok teşekkür ederiz sana kaydirigubbakcemile3
Beyazmeleğim o ne ya.Bu kadar mı çirkin olunur.Nasıl koydun o fotoyu.Hıııııh hiç beğenmedim.Accuk kendine bak bee:))))Ben fotomu koyuyumda kadın nasıl olur görün:))))))))
ee napayım canım benim allah vergisi işte bizde elimizdekilerle idare ediyoruz, herkes senin kadar güzel olamıyor ki opuyorumnanaktan
melegim fıstık gibisin herzamanki gibi kasım annelerinin hepsi süper fıstıkların hepsi bu topiktemi toplanmış nedir ya
evet en güzel anneler ve en güzel bebekler buraya toplanmış kaydirigubbakcemile5
çilekle görüşüyorum tam bilmiyrum ama sanırım bu virüs işine morali bozuluyo
insanın morali bozukkende hiç buraya gelip sohbet edesi gelmiyo herhalde ondan
pazar günü liseden bizim döönemde okuyan arkadaşlarımla buluşucam snaırım bi 40-50 kişi olacak
uzun süredir yüzyüze görüşemediğim arkadaşlarımla ve kankamla biraraya gelicez
ama bunun için uzunca bir yol katetmem gerekiyo:S
fatihe gidicem ortak nokta orası
okuldan kaçıp yada okuldan sonra yada önce girip bişeyler içitğimiz ama asıl amacımızın sigara içmek olduğu mekanımızfda buluşucaz çok mutluyum yaaa inş sorunsuz gidebilirim ve gelebilirim geri:S
aa süper bir olaay keşke bende buluşabilsem birgün öyle o kadar özledimki ama neredeyse imkansız ben liseyi taaa bitliste okudum öyle ha deyince gidemem gitsem de kimleri bulurum orada bilmiyorum herkes başka başka şehirlerde
beyaz melek harika görünüyosun maşallah sana![]()
sağol hayatım opuyorumnanaktan
zeyna, beyazmelek harikasızınız kızlar...gözüm bayram etti bugün:)))
hee bugün öyle bir güzellik yaptık size önce Zeyna bacum koydu ben dayanamdım kıskandım ben de koydum kaydirigubbakcemile3
ben resimleri göremiyorum(
banka kapadı resim olayını yaa , pöffff
nasıl kapadı banka o resim olayını anlamadım ben evden girebiliyorsan eve gidince bakarsın artık
bu arada bende bir yemek yedim geldim hava günlük güneşlikti sabah şimdi birden bozdu ve yağmur başladı bu akşam toplantm da var üstüne inşallah iyi geçer
burada deve güreşleri oluyor bu pazar günü birtane varmış bugün develeri gezdiriyorlardı Eymen'e gösterdim balkondan aman gülüşünü anlatamam size o develeri nasıl sevdi hoşuma gitti üzerlerinde çanlar falan da varya ses çıkarıyor bir de dedesi taklit yapıyorum oğlum bak hopuduk hopuduk yürüyorlar diye oğlum kahkahalar attı