2008 Kasım Anneleri

Zeynam geçmiş olsun tatlım , denizannem sana da tekrar geçmiş olsun , inşallah kısa sürede iyileşir..

Dün kafamıza esti çıktık kızlarla , çok keyifli bir akşam geçirdik , elmalım erken kalkmak zorunda kaldı biz oturduk baya , 2 bira içtim ama saş olmuş gibi mutluydum valla : )) eve gittim kahkahalar atıyorum , kocam daha sık buluş dedi resmen : ))

denızanası kayınvalıdene gecmıs olsun canım
evde olması daha mı ıyı daha zor bılmem ama ınsa allah en kısa zamanda ıyılesır

denizannem kayınvalidene tekrar geçmiş olsun

denizannem tekrar geçmiş olsun kayınvalidene canım denize kim bakacak şimdi geçmişe yazmış olabilirisn ama bakamadım hayatım ben uamrım tamamen biter hastalığı canımm

saolun kızlar sanırım pis boğazımın kurbanı oldum ama daha iyiyim midem dışınla hala pelte gibi tadı tuzu yok
denizannem geçmiş olsun kayınvalidene denize kim bakacak peki?

buluşan hatunlar tabi hepiniz yakınsınız hemen buluşup kaynaşıveriyonuz biz napalım hııı maşallah hepinize kocaman

hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar sağolun,
geçen perşembeden beri eşimle paslaşıyoruz denizi, pazar babası bakıyor, bu çarşamba ve perşembe öğleden sonra için mazeret izni aldım, dün sabahta eşim baktı yine, ama daha devam ederse benim izin alma gibi bir durumum olamaz, eşimde tüm gün bakamaz bilmiyorum ne yaparız, mecburen bakıcı ayarlamamız lazım

biz her buluşmada size haber veriyoruz hanımlar,hatta gece yapacağımız buluşmaya bile çağırdık , siz niye bize haber vermiyosunuz bakalım haa..neyse

bizde bugün 11 de kalktık meloşumla ,arkadaşım kahvaltıya çağırdı ,kocam arabasını bırakmıştı ,kaptık hemen :)) kahvaltımızı yapıp geldik ..şimdi miskin miskin oturuyoruz ,çok yağmur var hava iyi olsaydı hazır araba varken biraz gezecektik ..

asorti nerde yahu artık hiç uğramaz oldu ..

sağolun kızlar hafta sonu bide pazara bakim şu çarık çoraplar için bari..

zeynam çok geçmiş olsun cnm üşüttün herhalde..
ıhlamur kaynatıp iç bide sıcak çorbaooohhh.
izin alabilirsen git yat dinlen cnm.

maytabım benim hamileliğimdede 4-5 ay çok midem bulandı.
yataktan kalkmadan başucuma koyduğum tuzlu krakerleri yiyip 5-10 dk.sonra kalkıyodum.
allah arkadaşına sabır versin zor bi durum:(

kızlar ne güzel buluşmuşsunuz.hepinizde çok tatlısınız yaaa.
seviyom sizi:)
ama kıskandım bak keşke bende katılabilsem böle ara kaçamaklarınızada..

denizannem babaannenizin hastaneden çıkmasına sevindim inş.biran önce toparlar kendini.

sedoşum netten bi resmini buldum ba çarık çorap bunlar çok rahat..

altı deri oluyo.hem kaymıyo hem sıcak tutuyo.
ben içinede ayrıyeten çorap giydiriyorum.
ama dedimya bulamadım bi büyüğünü.
kalmamış.ya büyük ya küçük var bizim oralardaki mağazalarda..
dur netten foto ararken online satışta buldum.olmadı oradan bikaçtane sipariş vereyim..

sağol azocum, inşallah toparlar bir an önce

ya benim oğluma bu çarık çoraplardan falan hiç giydiremiyorum hemen yamuluyor, çıkıyor, bende çift çorap giydiriyorum, ayakkabı konusundada bazı dr giydirin bazısı giydirmeyin evde diyor, giydirmiyordum ama özellikle ortopediste götürmek istiyorum, bir ara hiç çorapta durmuyordu ayağında birisi sorun varsa durmaz falan dedi işkillendim, gerçi sanırım çorabın büyük yada küçük olmasıyla alakalıydı çorabın durmaması ama içimi rahatlatmak için götüreyim diyorum, önce kendi drumuza soracam tabiii

biz her buluşmada size haber veriyoruz hanımlar,hatta gece yapacağımız buluşmaya bile çağırdık , siz niye bize haber vermiyosunuz bakalım haa..neyse

bizde bugün 11 de kalktık meloşumla ,arkadaşım kahvaltıya çağırdı ,kocam arabasını bırakmıştı ,kaptık hemen :)) kahvaltımızı yapıp geldik ..şimdi miskin miskin oturuyoruz ,çok yağmur var hava iyi olsaydı hazır araba varken biraz gezecektik ..

asorti nerde yahu artık hiç uğramaz oldu ..

Tatlım biliyosun hepimiz aynı muhitte çalışıyoruz , öylesine konuşurken hadi dedik bu akşam çıkalım öylesine çıktık yani , hani 5 de karar verdik 6 da işden çıkıp buluştuk , hatta konuştuk da aramızda acaba arasak mı falan diye ama kimse gelemez diye düşündük canikom..
Hem kulaklarını da çınlattık bol bol fark etmedin mi : ))

o senmiydin :)) bende dedim biri bana sayıyo ama ..neyse anladım zaten latife yapıyorum ,siz çalışıyosunuz çıkışta vakit bulursunuz ,biz buralardan nasıl gelelim mahrumiyet bölgesi buralar..

günaydın arkadaşlar...
herkese çok selam..
özelime masaj atan arkadaşlar çok teşekkür ederim..inanın çok duygulandım..
inanın o kadar aklımdan geçiyorsunuz ki..
terapiye başladım ben ve nete girmem yasak maalesef..eşim görmesin yanarım:)
anksiyete bozukluğum var sanırım ve ianılmaz zcı çekiyorum..
minikçim nete girip sana msj yazmadığımı düşünme lütfen çok üzülürüm..
abim estetik oldu ve benim şifremle devamlı girip sorunlarıyla alakalı yerleri okuyor..
şifresiz girince öncesi-sonrası fotolar görünmüyomuymuş neymiş..artı kardeşimde benim şifremle giriyor otomatik açılıyor..

maytapçım kimsye darılmadım canım..sizingibi arkadaşlara darılır mı insan..
hepinizi çok seviyorum..
bebişlerize ve size bugünlerde en çok afiyet diliyorum:)
bu arada eşim aşı olmuştu ya h1n1 oldu yinede..
ama iki günde atlattı kardeşleride oldu havale geçiriordu bir tanesi..
çok dikkat edin arkadaşlar aman..
canım eşine de sana da geçmiş olsun.bi r an evvel tedavin bitsinde tekrar aramıza dön opuyorumnanaktan
günaydın kızlar..

estelcim çok geçmiş olsun cnm.

çileğim senide yakalayamadım gelmiş gitmişsin.
özletiyonuz kendinizi yaw..

julide nezamandır yok ortalarda.
dün akşam aradım açmadı.
müsait değildi herhalde..

çooook uykum var..
gerçi gece 2 kez uyandı kaan ama alamadım uykumu herhalde..
dışarıdada şakır şakır yağmur:(
bugünüde atlatsak.
yarın öğlene kadar nasıl olsa çabuk geçer..
çok yoruldum bu hafta yaaa..

arkadaşlar ben bikaç ay önce kaan a şu altı deri olan çoraplardan almıştım.
çok güzeldi.
sonra küçüldü onlar bulamadım büyük numarasını..
evde giyilen yumuşak ayakkabılardan aldım giydiriyodum.
bi arkadaşım yeni yürümeye başlayanlarda yürüme bozukluğu yapıyomuş.
bidahaki kışa falan giydir dedi.
siz ne giydiriyosunuz?

şu deri altlı çarık çoraplar güzelde,
heryerde yok:(
bende çok kullanıyorum onlardan ama ben evde ortopedik ayakkabı da giydiriyorum.bir çok kişi heryerde bulamamktan şikayetçi.annem almış kıza o yüzden ben aramadım kaydirigubbakcemile2
gunaydınn
yaw sızınkıler de boyle mı
artık cok kotu durumdayım yaa
bu gece artık sınırlerım zıpladı ve ogluma bagırdım uyu dıye
ısrarla yanımda yatmak ıstedı ve almıs olmama ragmen uyku problemı yasadık
sureklı uyanıyor
hatta sabah 6 da kalktı oturdu ve kendı kendıne konusmaya basladı
esım yanımıza aldı ve ben uyumaya devam ettım ama sureklı yaptıklarıyla uynadırdı
tam 7 ye kadar uyumadı
sımdı baba ogul evde yatıyorlar ben ıse geldım ve gozlerım yanıyor resmen

estelcım gelmene cok sevındım canım
uzun zamandır gırmeyıp ozelınden de cevap gelmeyınce uzulmustum
gecmıs olsun esıne ve abıne

azocum ben sureklı ayakkabı gıydırıyorum ama gun ıcınde bır ıkı saat cıkartıyoruz ayakkabısını o zaman altı derılı olan coraplardan gıydırıyorum
lcw'e bak orada buyuk numaralar vardı dıye hatırlıyorum
ahh ahh canım uykıuyu öyle özledimkiii mafoldumben deliksiz ve normal saatler içinde uyunulan uyku istiyorum
günaydın kızlarr

estel geçmiş olsun size ..
azocum bende de var ev ayakkabılarından dogum gununde hedıye gelmıstı ama onları giydgi zaman bir süre sonra yan basmaya baslıyor onu gordum ..öle olunca da çarıktan başka bir şey gitdirmemeye başladım ben .
o çarıklar bu sene çok da moda oldu artık heryerde var tatlım.
o ev ayakkabılarından bize de hediye geldi.yalnız tabanı sert diğer yerleri kumaş olunca dediğin gibi çocuk yan basıyor,o yüzden bende giydirmiyorum onu.ya ayakkabılarını giydiriyorum ya da çarıklı çoraplarını
günaydın arkadaşlar kötü bir gece geçirdim ama Allaha şükür hala hayattayım
akşam yediğim bişilerden zehirlendim sanırım ve gece 12'de başlayan ishal (sölemesi ayıp) titreme sıtma yani donma noktasında bütün vücudum gerildi ve ben kesin gidiyorum dedim sabaha kadar çok kötüydüm ya ve şu an baş ağrısından göslerimi açamıyorum
ayy canım geçmiş olsun.bende 3 kez gıda zehirlenmesi oldum berbat bişey,ben herseferinde hastaneye gittim :gitme:

kızlar yaa
arkadaşım 2.ye hamile 1.dede oldu bunda da felaket mide bulantısı var nefeslerini sayılı alıyo düşünün yani haftasoınu hastanede yattı 4 gün ama 2 gün sonra gene başlamış
çok kötü durumda
ben mehmetakifte hiç yaşamadım bulantı
diğerlerinide hatırlamıyorum ama bişeyler içerdik sanki
gaviscon gelmiş onun aklına netten baktımlaktasyon ve hamilelikte içilebilir diyo söylediöm içicekti akşam bilmyorum iyi geldimi
sizin aklınızda bişey kaldımı bulantı için ilaçv.s
ne söylense deniyo çubuk tarçın demişler ayva leblebi ne duysa deniyo yazık yaa
ben midem de sorun yaşadığımd rennie duo şurup var onu içiyorum.hamileykende laktasyonda da o veriliyor.gaviscon çok iğrenç bir ilaç onu nasıl içiyor arkadaşın.ben onu bir iki kez denedim de daha çok midem bulanıyo.insanın ağzında büyüyo o.ıyyy aklıma geldi bak.
bana hep kraker tavsiye ederlerdi de ben çok mide bulantısı yaşamadım
günaydınnn
kızlar çok özledim sizi ya işlerim çok yoğun ve bu yoğunluk 2-3 ay daha devam edecek evde de fırsat bulamıyorum artık yağmurun peşindeyim evi talan ediyor durmadan, bide sınavım var ona çalışıyorum darma dumanım yaniii :(((
o evi talan eden de bir tanede burda vaarr akannehir
günaydın kızlar

zeyna geçmiş olsun canım neden olduki acaba, dinlen bir güzel inşallah baş ağrında çabuk geçer

estel sizede çok geçmiş olsun,

mmmf sizinde tesisat sorununuz kolay bir şekilde halledilir inşallah

biz bugün sabah keyfi yaptık oğluşum annesini dinlendirdi:) yeni kahvaltısını yaptırdım evi toplamam lazım

kayınvalidem taburcu oldu bugün, eşim çıkarmaya gitti, ama çarşambaya kadar tedavisi devam edecek, günde iki kez hastaneye gidip gelicek:(
oğlunla keyfiniz bololsun arkadaşım ohh zemuszemuskayınvalidene de geçmiş olsun
kızlar dün akşam andina, lelal, elmalı turta ve ben çok spontane bir biçimde buluştuk bir iki saatliğine
işte buluşma fotomuz(elmalı erken kalktığı için fotoğrafda yer alamadı)

oohh harikasınız hanımlar.çocuklarıda babalara bıraktınız sanırım :hulya:
günaydın şekerler
zeynacım estelcim geçmiş olsun
kızlar bu patiklerin resmini çekip koysanıza bi bakiiim bugün pazar var gidip aliiim
dün ayakkabı aldım ya evde de giydiriyorum ama birbirine çarpıyo ayakkabı rahatsız oluyo yere düşüyo raaht değil sanırım ben anlayamadım evde de giydirin dio bazıları patikler vs zararlı diolar sizce durum ne?
ben ayağının şekli oluşsun diye evde de giydiriyorum ayakkabı.ama sürekli ayakkabı da yorar sıkar çocuğu diye bazende çarıklılardan giydiriyorum
beyazmeleğim açıköğretimdeyim hayatım 4.sınıf okuyorum canım ben 2 senelik mezunum 3,sınıfı iki senede bitirdim canım bakalım 4,sınıf kaç senede bitecekk:)))
vay kaçaklara bakın siz gizli gizli buluşmuşlar çok tatlısınız bebeklerim:)

kolay gelsin cnm.bende bazen hevesleniyorum aöf e ama cesaret edemiyorum.hiç bir bilgi kalmadı ki.sonra diyelim ki kazandım girdim,işte herkes bu durumda kolay değil bitirmek.eskidenmiş o aöf ü kolaycacık bitirmek.artık çok zorlaştı.ders çalışmazsan hatta kursuna gitmezsen bitmiyo diye duyuyorum hep.o yüzden cesaret edemiyorum işte
Zeynam geçmiş olsun tatlım , denizannem sana da tekrar geçmiş olsun , inşallah kısa sürede iyileşir..

Dün kafamıza esti çıktık kızlarla , çok keyifli bir akşam geçirdik , elmalım erken kalkmak zorunda kaldı biz oturduk baya , 2 bira içtim ama saş olmuş gibi mutluydum valla : )) eve gittim kahkahalar atıyorum , kocam daha sık buluş dedi resmen : ))

bende istiyooommkiii kaydirigubbakcemile4

tünaydın hanımlarrrr opuyorumnanaktan

üşümek ne kelime sıcaktan terliyor pis bile kokuyor o küçük ayaklar terden
kokluyorum ayağını üfff pis kokuyor diyorum yağız nasıl gülüyor anlatamam

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ay bizimkide aynen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bende çarık çorabın içine çorap giydirmiyorum.çarık çorapla bile çok terliyor ayakları.dediğin gibi ben de püüff kokuyo bu ayaklar diyorum kırılıyo Okyanus gülmekten kaydirigubbakcemile3

Back
X