2008 Kasım Anneleri

lavişim benimde öle çalş.eko. benim senin ne keşke maliye seçseydim o daha kolaydı:( kocam çalıştırıyodu beni sınavlara iyi not alıyorum mat.hariç:((

aa safiş bilmemki kız tel.de konuşştukta hava kötüymüş açılmıyo dedi net

konuştum piroşum siz konuşurken elektrikler kesilmiş meğerse :D şimdi sorun yok .ben biraz evimin işine bakayım dimi akşam oldu ama olsun artık.ay ne tembelim dimi.ama gece çok geç yatıyoruz yaaa ühüüü
neyse öptüm sizi güzeller

azocum teşeşkkür ederim resimler için cnm bunlAR ŞİMDİ SAĞLIKLIMI ayakkabı yerine bunları mı giydirelim
canım dr.lar ayak kaslarının düzgün gelişmesi ve ileride içe veya dışa basma gibi yürüme bozukluğu olmaması için bu dönemde sadece çorabı öneriyolarmış.
bu çarıklarda ayağın şeklini aldığından ve sıcak tuttuğundan şu an en iyisi sanırım..

lavişçim ben okuyorum aöf den geçen sene dondurdum bu sene napıcam bilmiyorum 1. sınıfı 2 senede bitirdim:) 3e geçicem ama 1.sınıftan matematik kaldığı için geçemiyorum:(

kaydirigubbakcemile3ay ben aöf 2 yıllık halkla ilişkileri 7 yılda bitirmiştim.
vakit bulup der çalışamadığım için her sınavda 1 ders veriyodum..
ee çalışıyodum hemde çok yoğundum..

ay çok canım sıkılıdı ,çok eski bir arkadaşımla 2 yıldır görüşmiyoduk ,face den buldum ,arkadaşlık

teklifimi kabul etmedi ,bende mesaj attım neden diye ,beni çekemeyen birinin ileri geri laflarından

dolayıymış ,tahmin ettiğim gibi biri değilmişsin dedi bana ,benim görüşebileceğim biri değilsin dedi ,ay o

kadar kötü oldum ki ,bir an kendimden şüphe ettim nasıl bir insanım diye ,işte iftiracı insanlar yüzünden

kendimi sorgular hale geldim ..moralim çok bozuk ..

canım bencede o senin gibi bi arkadaşı hakediyomu?
takma bencede ve engelle gitsin..

Selam fistiklar herkez nasil?

Bugün hava öyle sogukki klima isitamadi bizi,bende sömineyi yaktim suanda pismek üzereyiz tombul kediyle ikimiz,cok yadirgadi ama ilk defa atesi görünce.

ay ben ısırırım o tombul kediyiii:)

noluyooo uleeyn burada kim kimi taciz ediyor kim kimi miktir edecek ben de geliyorum bensiz olmaz sanırım eylülümde bir musallat var yolarım ulen ben o adamı veya kadını veya her neyse işte

off arkideşler elelktrikler kesikti geldi nihayet tam açtım yazamadan dersim vardı derse gittim geldim biraz okudum falan derken bu saat oldu vallahi

kızlar ben kaçar çıkıyorum artık bugün annemin doğum günü ve ben hala bişey almadım çıkıp bişeyler bakmam gerek hepinize iyi akşamlar opuyorumnanaktan

Kızlar bi gittimherşey değişmiş.Geç olsada yeni topiğimiz hayırlı olsun.Evde oturmak ne zormuş yaw.Alıştım yoğun bir tempoyla çalışmaya tuhaf geldi şimdi.Ama allahtan oğluşum var zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum.

Kızlar bu arada işe iade davası açıyorum.Bana ibraname göndermişler.Güya 3.10.2009 tarihinde bana bildirmişler ben ihbarımı şirkette kalarak değerlendirmek istemişim ayrıca herkese hakeret edip kavga çıkarmışım daha neler neler ama elimdeki ses kayıtları bana yeterde artar bile.Bu ibranameden sonra banka avukatını aradım dedim ya böle terbiyesizlik mi olur başka neden bulamadınız mı diye bizim başka çaremiz yoktu illa orda yazanlar doğru diye birşey yok mecburduk birşeyler yazmaya dedi.Valla onu bile kaydettim.Ama avukatım kullanmayalım diyor.Ama ben ısrar ediyorum.Bakalım gelen şeylere göre kullanıp kullanmama kararımı değiştirebilirim.

Özellikle beni işten çıkaran müdürün bende öyle bilgileri varki anlatamam adamı orda bile tutmazlar.Ama ben onlar gibi değilim ben düzgün bir insanım.Zaten heşeybenim lehime.

Neyse kızlar geçmişe çok bakamıyorum.Çünkü benim tembel kocam hala bilgisayarı tamir ettirmedi.Anca bukadar girebiliyorum.

Hepinizi çok seviyorum.Meleğim,Lavinyacım umarım iyileşmiştir kuzularınız.Hepinizi çok öpüyorum

Selam kızlar ben geldim.

Dilekcim sende hoşgeldin canım.Topiğimiz temiz bir sayfa açtı.Bundan sonra hersene kendimiz açarız artık :)))

Bende uyudum akşamüstü.ceren uyutmadı dün gece.Napcam bilmiyorum bunla.

Herkesi çok özledim ama öle saatlerce yazamıyorum.

Eylül bi gözüme takıldı.Kısım boşver öle kişiden hayır gelmez insana.Kendini boşuna üzmüşsün walla.Biz bile seni tanıdık şu ekrandan.O tanıyamamışsa kendi derdine yansın.

bugün çok işim vardı..yazamadımm.ama aklım hep sizdeydii.şu yıl sonu geçsede bi rahatlasak ya..yıl sonu işlemleri, yıl sonu hesapları..aman ..11 ay yatıpta insan 1 ay çalışıncada kötü oluyo haa:olmaz:..
işler dışında gayet iyiyiz..eylül üsten bi dişinide patlattı.hemen yanından bir tane daha gelmekte..
evin temizlik işlerini koçişle bugünden hallettikk, yarınn gezmeye gidecez..

Gülizcim kolay geldin.
Bende şu dönem bi bitse diorum :))))

Eylül ün dişi hayırlı olsun.

Bizimde ilk azımız baloncuk halinde heralde patladı ama henüz sönmedi.Dişi göremiyoruz.
tşkler canımm..
okullar 8 ocakta kapanacakmış diye bi söylenti var ama bakalım..gerçi milli ğğt bakanı yok öyle bişi dedi ama..yinede belli olmaz diyolar..bende çok istiyom tatilin bir anca gelmesine..gerçi bize tatil yok ama okulda öğrenci olmadığı için bende rapor almayı düşünüyoomm..
sizinda azınız hayırlı olsunn..azılar zor çıkıyo diyolar..cerencim kolay çıkarmıştır inşallahhh

Back
X