2008 Kasım Anneleri

Günaydın tontişler..

Hasta bebiş ve annelere geçmiş olsun.Asorti, Beyazmelek, Darkcığım geçmiş olsun.Umarım tüm bebeklere güne sağlıklı ve mutlu başlamışlardır..

günaydın hepinize..
andina,kalimero,maytap,remedios,yasmin..
sabah kuşları düşmüş anca bu saatte..:)
ay oğlum 2 gecedir maşallaaaaahhh uyanmıyo..
ama ben yatarken saat 12-1 gibi biberonla süt veriyorum uyurken.
acıkmayınca uyanmıyo sanırım..
sizde ne var ne yok?

gunaydın
hasta olarak hafta sonundan cıktım
ısın kotusu dun aksam ıtıbarıyle oglumun burnu akıyor
ama baska hıcbır sıkıntısı olmadıgı tepkı ve yaramazlıklarından bellı
bense cumartesı gunu mısafır trafıgımı atlattıktan sonra rahatsızlanmaya basladım dun aksama kadar yattım
banamısın demedı burnum akıyor, gozlerım yanıyor ve basım agrıyor
sanırım sıfayı kaptım

günaydın hepinize..
andina,kalimero,maytap,remedios,yasmin..
sabah kuşları düşmüş anca bu saatte..:)
ay oğlum 2 gecedir maşallaaaaahhh uyanmıyo..
ama ben yatarken saat 12-1 gibi biberonla süt veriyorum uyurken.
acıkmayınca uyanmıyo sanırım..
sizde ne var ne yok?

Günaydın Azocum.Anıl da bir haftadır sabaha kadar uyuyo.Ama 8,30-9,00 gibi yemek yiyo, 11.00 gibi uyuyo sabah 8-8.30 da kalkıyo.Sanırım artık çok yoruluyolar.Hayata adapte oluyolar zamanla işte.Gitgide şeker oluyolar.Haftasonu çok güzeldi.Oğlum nasıl cilveleniyo.Burnunu kırıştırarak gülücükler saçıyo.Maşallah çok şekerdi.Ay doyamadım bu haftasonu yavruma.Güzel günler bizi bekliyo sanırım tabi yaz gelse daha iyi olacak..

Kalimerocum dikkat et, hastalanmasın tontişim..

tsk ederım arkadaslar
bu gıbı durumlarda emzırırken alınan bır ılac varmı bılgınızde
ben doktora gıtmekten korkuyorum malum kalabalıktan ve nedense hemen serum takıyorlar dıye
dun esım ıhlamur bal falan hazırladı ama gecmedı sanırım ılac almam lazım

gunaydın
hasta olarak hafta sonundan cıktım
ısın kotusu dun aksam ıtıbarıyle oglumun burnu akıyor
ama baska hıcbır sıkıntısı olmadıgı tepkı ve yaramazlıklarından bellı
bense cumartesı gunu mısafır trafıgımı atlattıktan sonra rahatsızlanmaya basladım dun aksama kadar yattım
banamısın demedı burnum akıyor, gozlerım yanıyor ve basım agrıyor
sanırım sıfayı kaptım

geçmiş olsun canıma.s.

tsk ederım arkadaslar
bu gıbı durumlarda emzırırken alınan bır ılac varmı bılgınızde
ben doktora gıtmekten korkuyorum malum kalabalıktan ve nedense hemen serum takıyorlar dıye
dun esım ıhlamur bal falan hazırladı ama gecmedı sanırım ılac almam lazım

benim bildiğimde minoset içiliyo bi tek.pekmezin içine biraz limon sıkıp içincede iyi geliyo cnm

günaydınnnnn
yorgun savşçı gibiyim felaket bi hafta sonu yaşadım çok uykusuzummmmmmm
cuma akşamından beri fırtına yağmur Allahım nası bi evdir ben anlamadım evin içi köpük ve resmen kum dolu camların hepsi üflüyoo sabahlara kadar uyumadık çok kötüydü yaaa
neyse bu gece bitti de 3-4 saat derinlemesine uyudum

şöhret olmuşuz grup kurmuşuz bende orginazatörünüz olabilirmiyim çünki hiç bir dalda yeteneğim yok olayım olayım lütfen olayımmm

kalimerocum geçmiş olsun canım havalar çok kötü ve bi şekilde kapıyoruz işte bence izin al doktora git ilaçsız daha kötü olabilirsin eğer emzirmiyor olsaydın ilaç tavsiye ederdim ama bu durumda edemem canım

darkcım diğer çekiliş hediyen geldiiiiii çok kötüsün yaaaa ne güzel yedin beni kimden geldi acaba ne geldi acaba o kadar merak ettim c.tesi günü insan accık çıtlatır koca kk'da sen beni buldun kaydirigubbakcemile3
ama malesef kadının tahmini doğru inekli baharatlığım kırık geldi hemde 100 bin parça çok üzüldm gülüm ya ama onun dışındakilerde hiç bir problem yok çok teşekkür ederim hepsi için kesene gönlüne bereket opuyorumnanaktan

günaydın arkadaşlar..
bugünde işim çok size bi selam verem dedim..ama hafta sonu olanlarıda nalatmadan geçemeyecem..hafta sonu çok üzüldüm ya..
cumartesi günü kızım, eşim kahvaltıya gittik akyakaya. gezdik , tozduk geldik muğlaya buraya kadar çok iyidi..sonra bi arkadaş aradı hadi bize gelin dedi gitik..kızım orda hiç durmadan heryeri karıştırmak istiyo..evdede öyle yapıyo gerçi, bende evde bazı çekmeceleri karıştırmasına izin veriyom zararlı olanlarıda kilitliyom..
arkadaşın eşi eylülü öyle görünce siz bunu hiç yetiştirememişsiniz. bu ne böyle..şimdiye kadar öğretilecekti buna gitti yerde ortalık karıştırmaması gerektiğini falan..ama eylülde hiç durmuyo gidiyo çekmeceleri açıyo, çiçekleri çekiyo....en son şöyle küçük küçük ellerini vurdu..yapılmaz diye..ama benim kız gerçektende sonrasında hiç karıştırmadı..çekmecenin başına gidiyo arkadaşın gözüne bakıyo..geri çekiliyo..
şimdi ne yapacağımı bilemez bi şekildeyim eve gelince anlatmaya çalışıyom ama anlamıyo ki..ben vurmakta istemiyom..gerçi vurmak değildi arkadaşınki ama ben yinede yapamıyorum..ama öyle ortalığı birbirine katan bi çocuk olsunda istemiyom..
şimdiye kadar daha erken aklı erince öğretiyordum ama arkadaş sen geç kalmışın diyince şaştım kaldımm,
arkadaşın 2 tane çocuğu var ..ve gerçekten gittikleri yerde hiç bir yeri karıştırmazlardı..şimdi büyüdüler zatennn

sizinkiler nasıl ..ve siz ne yapıyorsunuz..

GÜnaydınnn
erkencıler Çok sanırım yaĞmurda bu gece Çok sık uyandı:(
fakat sonra 08,30 a kadar uyudu kuzucummm
zeynam senın gıbı organızatÖre can kurban yavyummmm:)

gülizcim tabi karıştıracak adı üzerinde bebek daha çok küçükler,yeni yeni anlıyorlar bazı şeyleri ve dünyaya yeni yeni alışıyorlar yeni yeni şeyler keşfetmek onlara mutluluk veriyor bende karışmıyorum pek yağmura yapma deyince hepten zıvanadan çıkıyor çünkü....
arkadaşında vurarak terbiye etmiş anlaşılan zamanı gelince öğrenmeye başlayacak kuzularımız...

gülizcim tabi karıştıracak adı üzerinde bebek daha çok küçükler,yeni yeni anlıyorlar bazı şeyleri ve dünyaya yeni yeni alışıyorlar yeni yeni şeyler keşfetmek onlara mutluluk veriyor bende karışmıyorum pek yağmura yapma deyince hepten zıvanadan çıkıyor çünkü....
arkadaşında vurarak terbiye etmiş anlaşılan zamanı gelince öğrenmeye başlayacak kuzularımız...

zaten onun için tehlikeli yerleri kilitlemişsin canım bence bırak gönlünce oynasın zaten belli zman sonra bıkacak git desen de gitmeyecek:)

inşallah öyle olur lavinyam..çünkü eylül yabancı bi eve gidince daha çok yapıyo..her yeri karıştırmak istiyoo..kaydirigubbakcemile

Gülizim şöyle bir derin nefes alıp yazıyorum sana , çünkü sinirden morarmış bir haldeyim...

Gülüm hafif , orta , ağır şiddetin hepsine karşıyım , şakayla bile oğluma vurmam , vurur gibi yapmam , vuranı da mıhlarım duvara.. neyse çok sert yazmamaya çalışıyorum çünkğ seni kırmak istemiyorum biliyorum ki sende böyle bir insan değilsin neticede..

Çocuğa şiddetle eğitim olmaz , konuşman lazım , öncelikle HAYIR kelimesini öğretmen lazım eğer hayırı öğretmediysen evet geç kalmışsın , Batu 7 aylıktan beri hayır kelimesinin anlamını biliyor , evetherzaman dinlemiyor ama öyle bir durumda yaptığı işden alıp başka bir şekilde oyalıyorum ve yasak olan şeyi unutturuyorum ona..

Eğer arkadşındayken çekmecelerden farklı bir oyuncak verip çocuğun ilgisini dağıtsaydınız bunlara gerek kalmazdı..

Neyse fazla uzatmıyım ama şakaolarak bilbebeğime vurmam , bu şekilde nette araştırma yapabilirsin , çocuk gelişimiyle ilgili kitaplar okuyabilirsin.. onlar şiddete başvurmadan da eğitilebiliyorlar.. sanırım arkadaşın dünyadan bihabermiş..

Back
X