2008 Kasım Anneleri

günaydın meleğim..
evet yaaa c.tesi çalışmayı bende hiç sevmiyom.
neyse buradan yazamıyomda
ilerde bi süprizle c.tesi çalışmalarımı bitirebilirim:)
öğlen çıkıcam bende andişi alıp sedalara geçicez..
ararız sizide telle aramızda olursunuz tatlım:)

evet iyi fikir bizi de alın aranıza senağlama

günaydın herkese beyaz meleğim özelden görüşelim bundan sonra kpss için gaz verelim birbirimizede kazanalım şu körolası sınavı

evet hayatım aynı şeyi düşünüyorum sınav bizden daha güçlü değil yaa elbette kazanırız biraz uğraşmamız lazım o kadar, çaba harcamıyoruz yada harcayamıyoruz onun için oluyor
bu sene gerçkten çok istiyorum ve çok dua ediyorum olması için hiç bir sene bu kadar çok istememiştim bir de dün rüya gördüm Samsun merkez'e atanmışım bir liseye çok güzeldi, çok tuhaf geliyor devlet fikri bana ama en azında şu cumartesi pazar tatilleri için istiyorum

günaydın
şahsen ben gelemiyom amma bilin gönlüm sizlerle
kim kim toplnıyonuz bakimmmm

valla benim bildiğim Seda, Eylül, Piraye, Azo, Andina ve Lelal. Rmedios falan var mı yada başkası bilmiyorum

andinayla konuştum şimdi.batu hastalanmış gelemeyeceklermiş.:(
babasından bulaştı herhalde..
lelalde hastaymış; oda gelemeyecekmiş.
2 fire verdik yani:(
aman bir an önce iyileşsinlerde sonra yine buluşuruz..
acil şifalar diliyorum.

zeynacım siz hep kalbimizdesiniz şekerim..
evet meleğin dediği gibi seda,piraye,eylül(akşamdan bi araya gelmişlerdi zaten:))
bugünde ben ve remedios katılıcaz inş.

ayyy yazık geçmiş olsun tam gününde hasta olmuşlar çok geçmiş olsun ikisinede
azocum ben senin teli kaybettim bana özelden bi atsana
öğlenden sonra rahatsız ederim sizi

kimsecikler yok ama ben yinede yazayım dedim burdaki bi engelliler okuluna sınıf öğretmeni arıyolarmış babama söylemişler gidicem birazdan görüşmeye umarım olur çok heyecanlandım.evde oturmaktanda çok sıkıldım artık inşallh olurda bende çalışırım artık dua edin kızlar bana:Saruboceq:

canım engelliler okula sınıf öğretmeni olabilmen için zihingel engelliler kursuna gitmiş olman lazım yada zihinsel engelliler sınıf öğretmenliği okumuş olman lazım sen normal mi sınıf öğretmenisin?

kimsecikler yok ama ben yinede yazayım dedim burdaki bi engelliler okuluna sınıf öğretmeni arıyolarmış babama söylemişler gidicem birazdan görüşmeye umarım olur çok heyecanlandım.evde oturmaktanda çok sıkıldım artık inşallh olurda bende çalışırım artık dua edin kızlar bana:Saruboceq:

ay canım çok sevindim inşallah olur bakalım ama zeynanın dediği gibi zihin engelliler için özel bir belge mi ne bişey gerekmiyor mu acep, inşallah olur da biraz vaktini geçirirsin

kızlar bilen bilir ben zihinsel engelliler ve rehabilitasyon merkezi yöneticisiyim ve böle kurumlarda genelde sınıf öğretmeni olanlar çalışır ama nasıl daha 1 ay önce kurs açıldı 1 aylık ona ve onun gibi daha önce açılmış kurslardan sertifika almış kişiler resmi görev alırlar ve imza yetkisi alırlar
cağancım şu anda yeni açılan bir kurs yok artı hem çalışıp hem kursa gitmen imkansız bu kurslar farklı illerde ve haftanın 5 günü oluyo iyice araştır imza yetkinin olup olmayacağını resmi atama yapıp yapamayacaklarını yani yardımcı personel olarak da gösterebilirler dikkat et güzelim

kızlar valla açıldığında kurs ben size haber verseydim keşke açılırsa yine vereyim haber gidin elinizde belgeniz olsun
bizde arıyoz ne süper olur izmite yerleşirdiniz

Kızlar selam herkese.Bakıyorum tüm kankiler birarada bugün.ıyi eğlenceler kızlar.Bende oğluşu pazartesi göz doktoruna götüreceğim.Gözleri çok yaşarıyo.Bugün sabah erkenden hemen yanımızdak parka gidip eğlendik oğlumla.Ya bu çocuk hiç yaşıtları ile oynamak istemiyo.Hep nerde büyük çocuk onların yanına gidiyo.Yaşıtlarını nasıl sevdireceğim bu çocuğa ya

zeynacım ben herkez diye duymuştum yanlış duymuşum o zaman ama gene haberin olunca haber ver canım ya bende kız meslek çocuk gelişimi mezunuyum bazen böyle fırsatlar olabiliyo

Back
X