- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #51.901
Zeynacım benim kuzenimde pazartesi görüşmeye gidecek.Hiçbirşey istememişler ondan da.Başka nelere dikkat etmemiz gerek tatlım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar selam herkese.Bakıyorum tüm kankiler birarada bugün.İyi eğlenceler kızlar.Bende oğluşu pazartesi göz doktoruna götüreceğim.Gözleri çok yaşarıyo.Bugün sabah erkenden hemen yanımızdak parka gidip eğlendik oğlumla.Ya bu çocuk hiç yaşıtları ile oynamak istemiyo.Hep nerde büyük çocuk onların yanına gidiyo.Yaşıtlarını nasıl sevdireceğim bu çocuğa ya
Kızlar selam herkese.Bakıyorum tüm kankiler birarada bugün.İyi eğlenceler kızlar.Bende oğluşu pazartesi göz doktoruna götüreceğim.Gözleri çok yaşarıyo.Bugün sabah erkenden hemen yanımızdak parka gidip eğlendik oğlumla.Ya bu çocuk hiç yaşıtları ile oynamak istemiyo.Hep nerde büyük çocuk onların yanına gidiyo.Yaşıtlarını nasıl sevdireceğim bu çocuğa ya
diloşum hiç üzülme...geneli nasıl bilmiyorum ama tuna da yaşıtlarını aramıyor..abi abla hastasıı
buarada andiş çok çok geçmiş olsun batuş hastalanmış aynı şekilde lelalde hasta olmuş çok geçmiş olsun gelemeyeceğini azoya söylemişsin ama bana da bi telefon açıp sedacım gelemicez deseydin aynı şekilde lelalden de bekledim sizler için okadar hazırlandım hastalık bu tabii ama bi telefon çokta zor olmasa gerek cnmcım
Hu huuuuuuuuuuu sİz yatıyomusnuz bu saatte uyunurmu hİÇ bİz pİroŞ eylÜl oturuyoruz muhabbete daldık sÜper geÇİyorrr Şİddetle tavsİye olunurrr