2008 Kasım Anneleri

selam güzeller buluşmuşsunuz maşallah valla hiç birinizin no su yoktu bende
yoksam bende katılırdım yanee neyse fotoları beklios sabırsızlıkla
sedoşumun her halinden belli misafirperver olduğu canımm
andiş valla doktor öle demişti ama ben hiç sormadım pazartesi başka bi
doktora gidicez ona da soriim bare sizede çook geçmiş olsun canımm
yasmincim sizede geçmiş olsun ya anılda eylül gibi antibiyotik içe içe bi hal oldu yavrular yaa
allahtan acil şifalar dilerim
azocum o memeyi bırakamayan bi de biz varız sündüre sündüre bi hal edecek memeyi ona yanıyorum:))
canım allah yardımcınız olsun...biraz daha büyüsünler bıraktırırsınız..

bu arada azo canım size de geçmiş olsun ..umarım sabaha birşeyi kalmaz kaanımızın..
sağol canım.biraz ateşimiz var ara ara ama ilaç veriyorum.inş.çabuk iyileşir..

günaydın kızlar.
uykusuz bi gece geçirdim.kaan gecede çok uyandı ve biraz ateşi vardı.
sabah kalktık kahvaltısını yaptırdım ilaçlarını verdim uyuttum.öksürük ara ara var ve hapşuruyo.yavrum daha yeni iyileşmişti sanırım tekrar şifayı kapmış:(
neyse bende biraz uyuyayım sonra görüşürüz..

canım allah yardımcınız olsun...biraz daha büyüsünler bıraktırırsınız..

sağol canım.biraz ateşimiz var ara ara ama ilaç veriyorum.inş.çabuk iyileşir..

günaydın kızlar.
uykusuz bi gece geçirdim.kaan gecede çok uyandı ve biraz ateşi vardı.
sabah kalktık kahvaltısını yaptırdım ilaçlarını verdim uyuttum.öksürük ara ara var ve hapşuruyo.yavrum daha yeni iyileşmişti sanırım tekrar şifayı kapmış:(
neyse bende biraz uyuyayım sonra görüşürüz..[/QUOTE

geçmiş olsun kuzucuğuma yaa havalar malesef virüsler için çok müsait o yüzden kurtulamıyor bebeklerimizde ne kadar korumaya çalışsakta faydasız

meleğim geçmiş olsun canım ya işallah iyileşir dün 2 de yattım sabah 9 da klaktım yaa
çok uykum var eylülü annaanneye bırakıp babayla gezmeye gidicez gezme dediğimde
alışveriş işte ev için bir de yemeğe gidicez ayy sıkıldım vallahi evde
bugün kimse olmayacak gibi:))

günaydın şekerler güzel bi uyku çektikten sonra kahvaltı yapıyom şuan eylül hatun kalkmadı hala heralde afyon patlamadı :D:D:D
azocum geçmiş olsun üyük ihtimalle diştendi salyaları akıyodu yaa buarada sabah kahvaltı olayı süper olur die düşünüorum

ben de pazar pazar eve tıkıldım..eşim hala gelmedi..sabah işe gitmişti...bugün de gitti..

tuna da sıkıldı yavrum..sürekli onunla olmam gerekiyor...bunu sadece benimleyken yapıyor...

sedoooşş oohhh afiyet olsun şekerim...hava nasıl bugün istanbulda..burası güzel ama güneş gitti sanki

herkese günaydın yani tünaydın.hasta olan bebişler var galiba geçmiş olsun hepsine çabucak iyileşirler inşallah.burda hava güzel gibi kahvaltıdan sonra parka götürdük çağanı biraz ama çok uykusu gelmiş pek zevk almadı eve geldik uyuyo şimdi.

cagancukum hayırlısı olsun attlım çalışırsın inşallah
bende bi iş ayarlamaya çalışıyorum bakalım bahar gibi başlıcam galiba

inşallah cnm ya çalışmak çok güzel böyle evde oturmaktan sıkıldım.gerçi çağanla sıkılmaya vaktim olmuyo çok ama sıkıldım yinede.umutlanmıştım dümn olmadı.napalım sınava çalışıcaz başka yolu yok.seninde iş olur inşallah

beyaz meleğim bende kendimi öyle teselli ettim artık yapıcak bişey yok çalışmaya devam.gerçi devamda olmuyo çünkü başlamadım daha:( ama yarın çağanı anneme götürüp başlıyayım diyorum günde 2 saat getir ben bakayım sen çalış dedi.geceleri uyuyuncada çalışırım ayarlıycaz artık bişeyler

meleğim geçmiş olsun canım ya işallah iyileşir dün 2 de yattım sabah 9 da klaktım yaa
çok uykum var eylülü annaanneye bırakıp babayla gezmeye gidicez gezme dediğimde
alışveriş işte ev için bir de yemeğe gidicez ayy sıkıldım vallahi evde
bugün kimse olmayacak gibi:))

asortikim benimki hasta değil kız çok şükür dipçik gibiyiz
azocumdan alıntı yaptım da bozuk olmuş biraz

beyaz meleğim bende kendimi öyle teselli ettim artık yapıcak bişey yok çalışmaya devam.gerçi devamda olmuyo çünkü başlamadım daha:( ama yarın çağanı anneme götürüp başlıyayım diyorum günde 2 saat getir ben bakayım sen çalış dedi.geceleri uyuyuncada çalışırım ayarlıycaz artık bişeyler

evet canım çok iyi fikir hatta mümkünse ayda bir hatta 2-3 haftada bir o saatleri arttır şimdi iki saatle başla sonra 3e çıksın sonra 4e falan daha süper olur öyle bir imkanın var bence kullan ben diyorum yaa çalıştığım için gündüz hiç fırsatım olmuyor ancak Eymen uyuduktan sonra çalışabiliyorum tabi çok yorgun ve bitkin olmazsam
bu arada bu sene daha geç olacakya sınav bu da bir avantaj geçen yıllarda haziranın sonunda oluyordu bizim dershane o zamana kadar sürüyordu dershane bitiyordu ertesi gün sınava giriyordum bu sene dershanede bittikten sonra bir 10 gün kadar vaktim olacak sanırım o günleri çok iyi değerlendirmeyi planlıyorum inşallah

geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun kızlar..
biraz daha iyi çok şükür.
anlamadım bende diştenmi üşüttümü?
sabah peditus a başladık.dolvende verdim yine biraz ateşi vardı ama az..
ilaçlardanmı iyi yoksa geçtimi bilmiyom..
ama ben uyuyamadım yaa.
kahvemi çikolatamı aldım kaan hazır uyuyoken pc başına geçtim.
buyrun kahveye:)

ha bu arada havalar biraz düzelsin kesin yapalım eşlerle bi organizasyon.
bu sefer ben yapmak istiyom.
hep çalış hep çalış kendimi işe yaramaz kk üyesi hissetmek istemiyom:)

slm azocum buralar bugün bomboş bende öle arada bakıp laf yetiştiriyorum valla cnm istedi nescafe ve çikolata birazdan bende yapayım bare :D valla sen en azından çalışıyorsun işe yaramaz olurmusun asıl ben şuan işe yaramıyorum ya bende bu açıdan baktım :D:D:D

iyi akşamlarrr
ay ancak atabildim kendimi buraya teyzme davetliydik anenmle oraya gittik babanneme uğradık yağmur bol bol oynadı hava da güzeldiii
geldim duş aldım yağmuru yıkadım,uyuttum bişeyler atıştırdım böyle iştee

bu arada hasta olanlara geçmiş olsunnn sanırım andişin ve azonun ömer kaaanı hasata geçmiş olsun bebişlereee

bende yedim çikolata ama nescafe içmedim çünkü sevmiyorum nescafeyii
yalnız çikolataya hiç dayanamıyorum hele antep fıstıklıolana bitiyorum yaaa acaba bi tane daha mı yesem:))

selam kızlar
pazar günü olmasına rağmen baya konuşulmuş bakıyorum.
maalesef yine hasta bebişlerimiz var,çok çok geçmiş olsun inşallah hemen iyileşirler

beyazmeleğim de haber vermedi,bizde dışarıdaydık kaçırdım tabi onu,eve gitmiştir,yarın da tatil ona,tel. le filan haber verir heralde

Back
X