2008 Kasım Anneleri

Kızlar tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler.Umarım çabuk geçer...

Azocum geçmiş olsun Kaana da.Doktora neden bu kadar sık hasta olduğunu sordum.Diş çıkarma döneminde vücut direnci düşermiş o yüzdendir dedi.Benimki sabah 7-8 arası babaanneye gidiyor.Ankaranın ayazında üşütüyo sanırım:((

selam ben geldim
dün çok iyiydi arkadaşlara gitttik,ordan avm ye gittik.Ceren ve efecik oyunevinde oynadılar.çok eğlendiler.

Bugünde çok bitik hissediyorum kendimi

Noldu enler?

Liste kesin bi hal aldı mı? Yollayalım Elife.

selam kızlar, dün bugün ancak bakabilidim yazmaya fırsatım olmadı

andina, lelal, yasmin, azo çokkk geçmiş olsun hepinize, umarım çabucak toparlar herkes,

seda buluşmasının güzel geçmesine sevindim, bişii sorcam piroş ve eylül kocaları ne yaptınız, çok merak ettim :)

dark hoşgeldin canım, enleri kendi aramızda konuşup bıraktık, hepimiz kasım annelerinin enleriyiz nede olsa, hatta ardındanda bebişlerimizin enlerinide yazdık, bakamadın geçmişe sanırım:)
bizde dün meydana gittik, ilke güzel hava aldı, orayı bilenler bilir, orta yerdeki sulara gitmek için çıldırdı, elimizi bırakıp bir koşması var, tutmasak sırılsıklam olacak:)) sonra onlar dolaşırken bende kendime ciciler aldım,
bugünde malum pazar dersim vardı, 8 saat anlat anlat yoruldum valla, allahtan konu zevkliydi, doğum:) yalnız ben anlattıkça kızlara sancı girdi

geldiğimden beride kuzuyla oynaşıyoruz, bizden bu kadar,

ha yarın oğluşun su çiçeği aşısı var, benim kadın doğumcumla randevum, eşiminde kbb randevusu var, aile boyu drdayız, umarım hepsi iyi geçer

hoşgeldin darkçım
Hoşbuldum canım,nasılsın?Oki napıyo?

selam kızlar, dün bugün ancak bakabilidim yazmaya fırsatım olmadı

andina, lelal, yasmin, azo çokkk geçmiş olsun hepinize, umarım çabucak toparlar herkes,

seda buluşmasının güzel geçmesine sevindim, bişii sorcam piroş ve eylül kocaları ne yaptınız, çok merak ettim :)

dark hoşgeldin canım, enleri kendi aramızda konuşup bıraktık, hepimiz kasım annelerinin enleriyiz nede olsa, hatta ardındanda bebişlerimizin enlerinide yazdık, bakamadın geçmişe sanırım:)
bizde dün meydana gittik, ilke güzel hava aldı, orayı bilenler bilir, orta yerdeki sulara gitmek için çıldırdı, elimizi bırakıp bir koşması var, tutmasak sırılsıklam olacak:)) sonra onlar dolaşırken bende kendime ciciler aldım,
bugünde malum pazar dersim vardı, 8 saat anlat anlat yoruldum valla, allahtan konu zevkliydi, doğum:) yalnız ben anlattıkça kızlara sancı girdi

geldiğimden beride kuzuyla oynaşıyoruz, bizden bu kadar,

ha yarın oğluşun su çiçeği aşısı var, benim kadın doğumcumla randevum, eşiminde kbb randevusu var, aile boyu drdayız, umarım hepsi iyi geçer
Denizannem sende hoşgeldin.
Ay yazıp yoollasak bari enleri.aramızda kalmasın
Bebeklerin enlerini görüdm :)) Çok güsel walla.Benim kız da En inatçı en yaramaz kasım bebeği :)) İlk kasım bebeği1 kasım itibarıyla.

Ohh gezmişsiniz ne güzel.Dün de ben gezdim ama gezsende tozsanda sonunda bu mağaraya giriyorum ya fena kafayı sıyırdım .
Şurdan bi kurtulsam yaaa.

aynen öle güldürdün beni mağaralarına :D:D:D
denizim gel sabahlarız yaaa toplanırız yine
Hoşgeldin kuşum.Bak bende mağaramdan bildiriyorum :DD

selam kızlar
geçmişe bakamadım sadece bir merhaba ne var ne yok demeye geldim
iki gündür çok fenayım
özellikle de cumartesi günü boğazımda sanki pinpon topu yutmuş gibi uyandım
kesinlikle ne yutkunabiliyordum ne de konuşabiliyordum
cuma akşamdan andişle plan yapmıştık sedaya gitmek için sabah o aradı sesimi duyunca zaten fazla konuşamadan kapadı telefonu
saolsun eşim işten izin alıp geldi ve tüm gün Duru ya o baktı ben de odaya kapadım kendimi hoş kapamasamda kafamı kaldıracak halim yoktu ya
bir an korktum acaba domuz gribimi oldum diye
tüm belirtiler mevcut halsizlik ateş balgamlı öksürük nefes darlanması
neyseki bu sabah biraz daha iyi kalktım burnum akmaya başladı şimdi de ama neyseki ateş falan yok dünkü gbi deilim
zaten öle olsaydım bugün hastanede alacaktık soluğu
toplarlanmak zorundayım nihayetinde bakmam gereken 2 çocuk ve iş var

lelalcim geçmiş olsun
bende yarın 1 yaş aşısını yaptırıcam sonrada su çiçeğini bide bi aşı daha varmış onuda yaptırıcam
ya bide arda dişlerinden dolayı bayadır iştahsız sadece meme emiyordu yemeği çok az yiyordu zayıfladı
geçen aşı kartını unuttuğumuz için aşısını yapmadılar muayene yaptırdım bende boyu 81.5 kilosuda 12 çıktı nasıl kızlar

selam güzeller çok gzel bir gün geçirdim yaa kocişimle ve de gece:)
lelalimçook geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm inşallah bi an önce iyileşirsin bebiş

lelalcim geçmiş olsun
bende yarın 1 yaş aşısını yaptırıcam sonrada su çiçeğini bide bi aşı daha varmış onuda yaptırıcam
ya bide arda dişlerinden dolayı bayadır iştahsız sadece meme emiyordu yemeği çok az yiyordu zayıfladı
geçen aşı kartını unuttuğumuz için aşısını yapmadılar muayene yaptırdım bende boyu 81.5 kilosuda 12 çıktı nasıl kızlar

Sedacım bu zayıflamış halimi maşallah çok iyi boyuda kilosuda ben iki gün önce ölçtürdüm.Bizde domuz gribi nedeniyle kilo alamadık bu ay boy 77.5 kilo 11.450 doktorumuz ayına göre yine çok iyi dedi.

günaydınlar , iyi haftalar opuyorumnanaktan

sedoşum dün seni aradım telin kapalıydı fıstığım , bu arada resimler bir harika , keşke olabilseydik bizde , artık bi dahaki sefere inşallah zemuszemus

tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkürler , dün gündüz oğluş biraz düzelmişti ama gece yine felaketti , çok uykusuzum ve kendimi çok halsiz hissediyorum , sanırım bana da bulaştı ama bende hastalanırsam halimiz perişan demektir.. zaten kocamın hastalığı çekilmiyor hiç üstüne batu ayyy ben hasta olamam , olmamalıyımmmmmm...

sedacım ardanın boyu kilosu da gayet iyi maşallah , batu da diş çıkarırken hiçbirşey yemez içmez tatlım sadece emer , hiç endişelenme şekercim..

dün güzel bir gün geçirdim
karaböcüğüm konservatuarda yılbaşı eğlencesi vardı
gidip şuna bakatım dedim
ayol bizim ki tepinmiş oynamış sırılsıklam ter içinde aaaa bi bakarım üzerinde sadece penye yeleğiyle dışarıda...
oğlum bu ne hal
anne çok oynadım terledim
eeee neden dışarıya böyle çıktın
ne yani montla mı dolaşayım.
bu çocuk beni deli edecek
sen gömleği üzerinden çıkart montun cebine tıkıştır... güler misin ağlar mısın
neyse ben onunla cebelleşirken bi baktım liseden iki tane arkadaşım bana seslendi...
onlarda bu bizim havvanın sesine bernziyor diye dönüp bakmışlar
kızlar nereye böyle hayırdır
sınıf arkadaşlarımızla gün yapıyorduk
eee
işte bugünde burada selviyedeyiz hadi gel zaten konuşup duruyorduk seni de bi göründü daha da yok diye
hmmm öylemi?
tamam dedim
tabi gittiğimde neden ortalıkta olmadığımı kısçemi görünce anladılar
meğer bu kız ortalıkta yokken küçük bi yaramazlık yapmışmışkaydirigubbakcemile3
kızımı aynen bana benzettiler...
üstten vermiş allttan bi havva tekrar çıkmış fotokopi gibi olmuş...zemuszemus

Back
X