günaydın
yine berbat bir geceden sonra zombi şeklinde yazıyorum.herkesin h.sonu kötü geçmiş yahu,niye böyle olmuşki bu kez.
hastalarııza da geçmiş olsun.gülizcim nooldu cnm ya soğuk bişey mi içtin
ben hiç 2009 annelerine bakmıyorum bilgim yoktu bu konuda ama şaşırdım yazdıklarınıza.bilmem bana da kızarmısınızama ben çok bunaldım kızlar yaa.inanın dayancak gücüm kalmadı.gece 4 te yattık gene.kaç kere kalktığımızı ne ben ne eşim hatırlıyoruz.çok moralim bozuk.regliyim bi de,hiç çekemiyorum.inanırmısınız daha önce çok keyif aldığım emzirme olayını bile istemiyorum artık.sütüm çoktan bitti.mümtelalıktan emiyor.sütüm olsa zevkle veririm yine ama yok işte.çok ısırıyor,o minicik parmaklarıyla sıkıyor,tırnaklarını geçiriyor,çok acıtıyor çooook.vermeyince de veya tamam artık bitti deyip bıratırınca me me me me me diye başlıyor bağırıp çağırıp ağlamaya.gel de verme.heleki bu bağırığ çağırma sabaha karşı oluyorsa,sıkıyorsa verme bakalım.uyumuyorda,öyle oynuyor işte.emzik yaptı beni.herkes bebeği 1 yaşına gelince rahat eder,bi düzeni olmuştur filan,bizimki de tam tersi.daha küçükken bu kadar üzmüyordu beni.napıcam bilmiyorum,acaba düzelicek mi bigün,ümidim kalmadı artık mafoldumbeniçinizi kararttım dimi