2008 Kasım Anneleri

oğlum anne dedi bana anne dediiiii :lepi:

gözün aydın canım , darısı başıma

anlamadım ki bende ya hemşireler ocağa gün verdi doktor gerek yok bir daha ki aşısı nisanda ded, su çiçeğini sordum 1,5 yaşından sonra dedi hepatit a da 2 yaşından sonra dedi birde benim taşınma olayım ardanın hasta olması bu zamana kadar erteleme sebebimiz oldu cnm
kızlar sizin nezaman diğer aşılar?
zeynacım çok güzel mutlu sana arda bayadır anne anneanne diyo sabah uyanır uyanmaz kafamda anne anne anneeee die bağırıp meme istiyo yanaklarını yanaklarıma yaslıyo öle duruyo bitiyorum bende

sedoşum neden böyle yapmış anlamadım , 12.ayda kkk , 15.ayda suçiçeği , 18.ayda pnömokok olacak batu , sağlık ocağında falan da böyle yapıyorlar

günaydın kızlar

günün erkencisi biziz galiba :)

hasta anne ve bebişlerimiz nasıl oldular acaba? inşallah herkes iyidir

günaydın tatlım , biz iyiyiz , batum gece güzelcene uyudu , birkaç kere emmeye kalktı ama buna bile razıyım sanki 12 saat uyumuşum gibi hissediyorum kaydirigubbakcemile3

gunaydın

ben geldım bu gece daha ıyıydı benım ıcın
oglusu doyurdum uyuttum ve kus oldugum kocama sen bakacaksın bu gece dedım vurdum kafayı uyudum
gece oglusumun meme dıye aglamasıyla uyandım onun oncesınde uyanmıs ama babası su verıp uyutmus
emzırdım esım cocugu gerı yatagına goturdukten sonra gece gece kafaya dank ettı kı benden ozur dıledı
bende yatak odasında gecenın bır vaktınde dılenen ozur suphelıdır deyıp kabul etmedım
sabah 7,30 da ıse gıtmeden evvel uyandık ve benden yıne ozur dıledı bu kez kabul ettım ama konusmamız gereken seyler oldugunu soyledım
tamam deyıp kabul ettı aksam benı almaya gelecekmıs

daha huzurluyum nedense bugun

zeyna canım tebrık ederım oglusununun senı cok guzel bır sıfatla sereflendırmesını
porselen takımlar hos gorunuyor ıkısıde

denızanası kontrollerınızın ıyı gecmesıne sevındım
bız de ne zaman doktora gıtsek beklerken ozgur hareket edemedıgı ıcın cok huzursuz oluyor
sanırım korıdorların darlıgı ve merdıven ınıp cıkma ıstegı sebebıyle yasıyoruz
leyla hanıma gıttın sanırım ben de onumuzdekı aya randevu aldım

andına gunaydın canım
bızımde aynı sıra ıle olacak asılarımız
ve gece uyuyabılmene sevındım

günaydın kızlar
sedacım bizde 12.ayda kkk pnomokok
13.ayda suçiçeği olduk
hepatit aşımız nisanda
onun dışında özel aşılar kalacak onuda doktorumuz yönlendirip çağıracak bizi
sağlıkocağıyla işimbitti sanırım nisanda doktorumuz ben yaparım aşısını ücretsiz devlet bize veriyo o aşıyı dedi

bende merak ettimşu temmuz analarını gideyimde alayım ifadelerini

günaydın kızlar ben de geldim
bugün nispeten daha iyiyim
en azından boğazımdaki yumru eskisi kadar acı vermiyor ama deli gibi burnum akıyor
heryerim peçete kaynar oldu :))

zeyna sen seviniyordun sanırım tatlım yiğit sana anne dedi diye
tebrik ederim canım
darısı benim başıma
şu ablalıktan bir kurtulsam :))

bu arada dün ilk defa Duru benimle telefonda konuştu
ohh dedim ya nihayet
teyzesi ve dedesi ile telefonda aşk yaşıyor sürekli bişiler anlatıyor ama bana sıra gldimi kızda tık yok
telefonu bırakıp kaçıyordu hep
ama dün bir ilki yaşattı bana :))
bakın bizim dünkü ufak konuşmamız :)

B : Duruuu kızımm Aloo
D : Nee :))
B : annecim nasılsın, iyimisin ?
D : İyi
D : sonrasında bıcır bıcır bişiler anlatıldı ama ben tek kelime bişey anlmadım o ayrı

en son sıkılıp ooff diyip telefonu anneme verdi off unu duydum ama annem kahkahalarla gülüyor yanında

günaydın kızlar..
çok yorgun ve uykusuzum..
dün 3 de işe geldim.
kaan kaç gündür çok fena..
huysuz,ateşleniyo..
dişler mahvetti oğlumu.
yarın kontrolümüz ve aşımız var.
bakalım dr ne dicek..
bende kaç gündür gelemedim buralara..
umarım herkes iyidir.

dudağımın üst tarafın geçen hafta uçuk olmuştu.dün sabahta kucağımda kaan bi dirsek vurdu alt tarafını içten dişim kesti.şiş ve mor:(
uykusuzluk ve yorgunlukta eklenince harpten çıkmış gibiyim:(

lelal ve azo gecmıs olsun canlar
azocum o ucuk acısı cok kotudur bılırım ama bır merhemı var ısmını bılmıyorum cok ıyı gelıyor

lelal benım oglumda babası ve dedesıyle telefonda cok guzel konusuyor ama
benımle pek konusmuyor guluyor genel olarak
bır de telefonu ısırmaya calısıyormus benımle konusurken

dun aksam oglum da bana ece dedı
yegenımın ısmı ece ve onu cok sevıyor
arkasından ece ece dıye kosturuyor sureklı
ıkı gundur onu gormuyordu ve benı gorunce eceee dedı
sanırım ozluyor ablasını

azocuğum uçuk için en iyi krem aklovir 2 günde kurutur
piyasadaki pahalı ucuz bütün uçuk kremlerini yıllarca test etmiş biri olarak en ucuz krem olan aklovir en iyi etkiyi gösteren krem

azo lelal tekrar geçmiş olsun kızlar,
andiş, kalimero, lelal bugün daha iyi olmanıza sevindim,

kalimerocum evet leyla hanımdaydık, ameliyat olduğum miyom tamamen kaybolmuş, bir tane daha vardı en son 2 cm şimdi 6 mm ye kadar gerilemiş, iyi dedi, oğlumla oynadı biraz, ilginç bir şekilde sıra yoktu leyla hanımın kapısında:)

hastanede deniz koşturmak, heryere dokunmak istiyor bende izin vermeyince basıyor yaygarayı, dün sıra gelene kadar koridorda babasıyla koşturdu, alıp içeri girince çok kızdı bize, üstelik birde orayı karıştırmasına izin vermedik daha ne olsun, zaten uykusuda vardı ama gerdi beni çıkışta capitole gidicektik, eşime yeni yıl hediyesi alacaktım ama hiç halim kalmadı,
sahi sizler ne aldınız kocişlerinize yeni yıl için

denızanası mıyomun oldugunu bılmıyordum ama gerılemesıne sevındım canım
leyla hanımın korıdorunun bos olması da hakıkaten hıc rastlamadıgım bır durum enteresan
ben randevu aldım onumuzdekı ay ıcın kontrole gıdıcem
bır de cocuk doktoru olarak kıme gıdıyordun

yılbası ıcın henuz hedıye almadım
beklemedeyım henuz sanırım son gun bırseyler alırım
lcw de bır kazak begendım onu alabılırım

Back
X