günaydın kızlar
dün akşam bir ara geldim sadece son sayfayı okumuştum da
eylül geçmiş olsun tatlım
iyi haberlerini bekliyoruz
yanlış anlamadıysam saphira sanırım eşi ile tartışmış
her evde olur küçük büyük tarışmalar
ama ne olursa olsun gitmek ayrılmak kelimelri en son sölenmesi gereken şeyler bence
ama neyseki düzelmiş sanırım
günaydın kızlar
bu sabah çok sinirliyim öbür tarafa
gerçekten iyice terbiyesizleşiyorlar neysee
pardon zeyna ama ben diğer tarafa da bakıyorum
ne bakımdan terbiyesizleşiliyor onu anlayamadım
Ya Miniğim bitakım insanlar pislik yapıp kaçtılar resmen.Diğerlerini de çukurlarını çekmeye çalışıyorlar.Çok ayıp ya.Ortaokul mantığı bile değil.Yazıklar olsun canım diye başladığımız mesajlarımıza...
yasmin ne pisliğinden bahsediyorsun
ortada sadece andina ile çitosun çirkin konuşmasının ardından yapılan birikimleri yüze vurma vardı .. kusura bakmayın ama bu olay uzatılarak daha kötü olmadı mı ki hala uzatılmaya da devam ediliyor ..
kızlar kusura bakmayın
her iki tarafta da sevdiğim kendimce değer verdiğim insanlar var
ama bu olayı yok ikiye ayrıma yok pislik atma yok öle oldu yok böle oldu diye o kadar çok uzattıldı ki gerçekten kötü bir hal aldı.. hani derler ya sivrisinek küçüktür ama mide bulandırır. artık buraya her geldiğimde mutlaka bir sayfada gönderim söz konusu
diğer tarafta yazılanları da okudum paylaşımda da bulundum .. en azından orada bu konu kapatılmış normal günlük sohbetler yapılıyor ..
evet bazı kişilere haber verildi öteki taraftayız diye ki bunda gizli yasak saklı ne olabilirki.. mesela denizanası azo beyazmelek dilek elmalı onlar da mı yanlı zorla mı getirtildiler oraya . ..
denizanası da tıpkı benim gibi bu konuşmalardan rahatsız olduğu için geçti diğer tarafa ama anlamıyorsunuz. hala ayrımdan bahsediyorsuz.
pek çok şeyi burada beraber paylaştık ama bakıyorum da gerçekten içinizde pek çok şeyi biriktirmişsiniz ve şimdi herşey dışarı çıkmaya başladı .. üstelik unutmuyor ve unutturmuyrsunuzda ..
kızlar kusura bakmayın geçmişe sünger çekilmediği burada uzun süre bu olayların konuşulması bitmediği sürece ben de katılımda bulunmayacağım.