2008 Kasım Anneleri

sus sus sus nereye kadar yaa valla yorulduk susmaktan ama onlar laf yetiştirmekten yorulmadılar
senin gibi elit olacağıma bizim gibi avam olmaktan mutluyum .nokta...

Lavişim canım ohh canım şimdide bi uyku çeker mışıl mışıl .Tombul parmaklarından ısırasım geldi valla.Ya kızlar bu arada birşey soracağıım sizlere benim oğlana ilaç içirmek bir ızdırap o yüzden ilaçlarını sütüne karıştırarak veriyorum.Zaten bir ilacımız meyve ile kullanılıyor acaba doğru mu yapıyorum yarar mı?Kullandığımız ilaçlar astım için Signoluar alerji için zadident bide multitab vitamin şurubu şu büyük olanlardan.Sizce yararı olurmu

Canım benim işte tartışmalarınızın en büyük sebebi.Aynı sorun bizde de olacak buna eminim tatlım.İnşallah biran önce iş bulur kocan inşallah

maytabım sağol hayatım inşallah hallocak tatlım.Bu arada seni çok meşeli gördüm türki çığırmışsın

canlarım daha önce hiç bahsetmedim eşimin iş durumundan çünkü sizleri üzmek istemedim ben burda pek dert anlatmıyorum,biraz kafamız dağılsın diye,sizlerele mutlu zamanlar geçirdiğim için buradayım ve can sıkıntısı yaratmayı sevmiyorum.
söylemememin bir diğer sebebi de beyazmeleğim.biliyorsunuz yılbaşında değişiklik olmasaydı bize geleceklerdi.şimdi ben bundan bahsetseydim rahatsızlık vereceklerini düşünebilirler ve gelmeyebilirlerdi.

haydaaa buyrun iştee nerden nereye :bbo:

ah canım kıyamam sana ama valla bugün okuyunca eşinin işten çıktığını ay iyiki gitmemişiz bir de biz yük olacaktık diye geçirdim valla aklımdan
sağol düşünceli arkadaşım benim
inşallah en kısa zamanda bir iş bulur

ee zeynada gördü beyazmelekte harbi ben sanki yaa
akannehiray evet kız asortienin aynısının tıpkısı vallaakannehir

diğer tarafta (artık bariz diğer taraf oldu sanırım) talihsiz bir olay yaşandı,denizanası arkadaşımız talihsiz bir cümle kurdu
yarın boş bir zamanımda hakkaten geçmişi tekrar okuyacağım onunla ilgili yorumları,zira kendisine hakaret edildiğini iddia ediyor ben hiç bir arkadaşımın ona karşı hakaret içeren sözler sarfetmediğimi söylesemde o ısrarlı bu konuda o yüzden bir daha bakacağım bakalım gerçekten hakarete uğramışmı uğradıysa bile böyle bir cümle kurması anlamsızdı

kızlar artık çok sıktı cidden ya o tarafı okumayalım ve hiçbir şekilde yorum yazmayalım nedir bu yaaa
seviyesiz bi insan yüzünden geldiğimiz hale bakın yaa

çitosum hoşgeldin cnm
kızlar şahsen kendi adıma ve sizin adınıza bişeyler yazdım oraya sırf bu kelimeye açıklık getirsin di,e üye oldum siteye neticesinde deniz değer verdiğimiz bir arkadaşımızdı her ne olursa olsun kimsenin kimseye bu şekilde yakıştırmalar yapması doğru değil umarım yanlışını en kısa zamanda anlar ve burada 2 sene geçirdiği arkadaşlarından özür diler eğer erdemli bir insansa bun uyapmasını kendisinden bekliyorum şahsım adına özürümü aldım ama sadece kendim için yeterli olduğunu sanmıyorum burda tek değil beraberiz

Bu konu hakikaten çok uzadı artık.Konuşmuycam diyorum ama duramadım patladım.Olayın başından beri az çok tavrım belli bu konudaki.
Geçen yılların hakikaten ama hakikaten hiç önemi yokmuş bunun farkındayım şu anda.Bu topik açıldığı gün buradaydım ve hala buradayım.Ya bakın insanlar hakaret edildiğini öne sürüp nasıl hakaret ediyorlar.Ama hakaret etmeyi kendine hak sayan ve bunu fütursuzca yapan arkadaşlarla kanka oluveriyorlar.

Benim şöyle bir düsturum vardır hayatta.Adam her durumda ve şartta adam olandır.Canı isteyince edebini bozan adam adam değildir benim gözümde.
Bazı konularda doğru tektir kişiye göre doğru yoktur.Mesela kimse kimseye hakaret edemez.Benim için öyledir.
Ama demek ki şunu görüyoruz arkadaşlar elit sınıfta işler böyle yürümüyormuş.
Benim için elitlik insanın kalbinin temizliği,yumuşak başlılığı,iyi niyetidir.Ondan da ötesi yoktur zaten hayatta..

[barkadaŞlar ÇıtosÇum maytabım zeynam lavıŞım eylÜlÜm ve dıĞer arkadaŞlarım ben sadece ıÇımı dÖkmek ıÇın sıteye gırdım ve konuŞtum orda kalan kalır gelen gelır herhangı bır ayırımım yok ben kk da sızlerle tanıŞtım ve burdan ayrılmaya da nıyetım yok kalan saĞlar bızımdır [/b]
artık konu kapansın ne konuŞulursa konuŞulsun orda orda kalsın artık moralımızı bozmayıp eskı gÜnlere dÖnelım tamam mı olan oldu

ya geçmiş sayfalara bakıyorum biz bu hale gelemezdik bi yıkılıdı herşey pir yıkıldı gerçekten içim acıyor ya bu nasıl bişeydi bir türlü bitmiyor sonu gelmiyorrr

diloksçum denizannem iyiki K.K'dan ayrılmışım elit tabakadan insanlarla beraber olduğunu söylemişti.Ama sanırım özrünüde diledi.

Lavinyacım bende çok şaşkınm bu duruma kendimi annesi babası ayrılmış çocuk gibi hissediyorum.

Tamam kızlar ya boşverin artık bitsin kapansın bu konu.En güzelini sedam söylemiş katılıyorum

Back
X